İki yüzlü, bencil, menfaatçi insanların yaşadığı yalanlarla dolu bir dünya... İnsanlar söz verir tutacaklarmış gibi ama sadece bir hayal kırıklığıdır o sözler. Tabi ki herkes böyle değil ama ben kime güvensem, inansam hep çürük çıktı hep hayal kırıklığı... Böyle bir dünyada insanlara güvenmeyi, inanmayı seçmek aptallık mıdır? Hata mıdır? Siz insanlara kolay güvenir misiniz? İki güler yüze kanar mısınız?
karşısındaki insana her zaman bir yanılma payı bırakmalısın. kimseye kendinden ve ailenden çok değer verme. herkse ettiği kadar değeri ver. kendinden ödün verme. bazı insanlar iki yüzlü olma konusunda çok iyi maske takar. herkese inanma. sen belki çok iyi niyetli olabilirsin ama herkesi kEndin gibi görme. çünkü kendini çok seven ve başkalarını kullanan çok bencil insan var
Ben iki güler yüze kanıyorum ne yazıkki... Ama son söylediğine katılıyorum gerçek dostlar onlar işte.. Hep bir köpeğim olsun istemişimdir.. Verdiğin değerin katkat fazlasını görebileceğin tek varlık onlar... Ama gel gör ki köpekten korkuyorum😂
bence korkmamalisin beni de zamaninda cok kopek isirdi kovaladi ve hatta bazen umut kopeklere havlar tirsincada arkama saklanir ben kurtaririm onu. yavru iken sahiplenirsen alisabilirsin bence denemelisin:)
Bilmiyorum çok istiyorum ama korkarken bir köpek sahiplenemem önce korkumu yenmem gerek bunun için korkumun üstüne gitmeliyim bunun içinde köpek lazım ama korkuyorum köpek sahiplenemem açmaz gibi bir şey yani kısır döngü😂
Al benden de o kadar. Ama güvenip güvenememekte o kişiyle konuşmadan görüşmeden bilmende imkansız. Öbür türlü önyargı yapmış olursun ve belkide güvenebileceğin kişiyide kendi ellerinle uzaklaştırmış olursun.
bütün insanlar book yesin ulan var ya insanlardan o ksdar nefret ediyorum ki anlatılamaz bir duygu böyle katliam yapmak istiyorum alllah bütün insanlığıı kahretsinn
cahil kadın hayata isyan ediyordu işte ben de dedim ki"lan her şey önünde zenginsin keyif ediyon bir kere de şükretsene allaha" falan başladı " ne allahı allah yok başlatma keyfine şükrüne " falan. ay yemin ederim o kadar sinirliyimki anne katili edicek beni bu kadın
Herkesin inancı farklı olabilir bir insan ateistte olabilir görüşüne saygı duymak gerek... Ateist birine "Allah'a şükret" demekte yanlış ateist birinin "Allah yok" diye ortalığı inletmeside yanlış... Saygı duymak gerek... Eğer tartışmanıza neden oluyorsa inanç konusuna girmeyin sizde... Tabi eminim tek sorun bu değildir.. Annen hakkında bu şekilde konuştuğuna göre bilmediğim başka şeylerde vardır mutlaka ama birbirinize saygı duymanız gerekiyor...
ay ne iyi kızsın yahu. bu kadın hep bana " boşsun boş bir bölüm okuyorsun senden bir bokk olmaz senin okuyacağın okula..." hatta "kanser ol Çok yaşa senin gibi kızım yok" falan diyor. Babam da ölünce iyice sıyırdı karı. bir de bu sinir hastası ilaç falan alıyo ay yemin ederim psikolojimi bozdu onun yüzünden herkesten nefret ediyorum ya ben napcam
Demekki babanın vefatı onu çok sarsmış... Allah ikinizede sabır versin... Sana bir faydam dokunmaz bu durumu düzeltemem ama yinede konuşmak istersen dinleyebilirim..
Malesef evet haklısın ama belki bir gün işte bir gün çıkar biri hayal kırıklığı değilde hayallerin olur... Umudunu kaybetme hiçbir zmaan defalarca canın yansada umudunu kaybetme... Karşında ki ni kendin gibi sanıyorsun sanma hickimse aynada gördüğün kişi olamaz ben hep kendim gibi sandım en çok bu yüzden canım yandı yaktılar
Ne güzel bende biliyorum ama deniyorum işte belki bir gün diye... İmkansız değil ya o kadar da değil yani bence... Gözlerini aç bir bak herkes de puşt değil ya vardır adam gibi sevenler seni sen olduğun için herşeyinle olmadıysa da olur artık😂😂😂
Çünkü sözler verir hep tutacakmış gibi ve tutmaz.. Bir kere bile (numunelik olsaydı en azından) verdiği sözü tutmadı... adam dediğin verdiği sözü tutar tutamayacağı söz vermez adam değil demekki... Bencildir kendinden başkasını düşünmez sabit fikirlidir senin ne hissettiğini önemsemez falan filan..
İnsan 7sinde neyae 70inde de odur düzelmez değişime açık değilse.. Babamda sabit fikirli olduğu için düzelemez kendi doğruları var onun.. Bir insanın düzelmesi için hatalarını fark etmesi kabul etmesi gerekir ama o kendini hatasız görüyor.. Sabahattin ali'nin içimizdeki şeytan kitabı var babamda tıpkı ordaki baş karakter gibi kendini diğer insanlardan farklı görüyor çok zeki olduğunu sanıyor falan filan o kitabı okurken hep babam gelmişti aklıma
En İyi Cevaplar