Eski sevgilisini niye sorar bir insan ya aklım almıyor!!!

nasıl başlıcam bilmiyorum..10 günce falan yaşandı uykularım kaçıyor.Erkek arkadaşımla 5 aydır beraberiz..Kendisi bildiğiniz kapalı kutu canımı çok sıkıyor.her neyse çok güzel bi akşam yemeginden sonraa oluyor herşey gırgır şamata bilirsiniz sonra romantizm falan ,buarada da birden eskilermizden konu açıldı.

Ben zaten sürekli soruyodum.İşte bunun bir ilşkisi 4 yıl sürmüş kötü bitmiş.2 yıl olmuş ayrılalı.Ama kadınlar hisseder bilirsinz..Ben soruyorum unuttun mu diye.O da unutmadım dicek değil ama yemin ederek unuttugunu söledi.Kapandı konu.

Aradan 2 saat geçti işte burçlardan açıldı konu işte bende kendinden geçmiş bi şekilde sordugu burçları yorumluyorum annesi ,abisi falan ..Sonra birden bana ;''yay ,dedi yay burcunu anlat''aşkım.İşte ben başladım anlatmaya sonra bi baktım bakmaz olaydım salak erkek sıfatı yakalanmış hali tahmin edin bi! Allah seninn belanı versin dedim başladım zırlamaya inkar etti o kız değil falan diye ama anladım tabii sonradan itiraf ettii!her neyse sabaha kadar ağladı bu seni seviyorum cart curt .

Ben ayrıldım tabii o hırsla ..5 gün ayrılıktan sonra görüşmek istedi buluştuk .Soru soruyorum cevap veremiyo bana ,veriyor ama mantıgıma yatmıyor.Bi insan unuttugunu iddia ettiği ,nefretle bahsettiği bi insanın burcunu neden sorar ?sıkıştım kaldım inanın ki !Çok seviyorum alıştım ama kadınlık gururumm ,kendime olan güvenim gitti sanki.

Şuan beraberiz ama içim içimi yiyor.Ben ögrenciyim ve yakında memlekete dönecegim:S Aklım,kalbim birbirine girmiş durumda ..Boşluğuma geldi sordum ,yapma seni seviyorum ,onu çok iyi tanıdıgım için merak ettim acaba doğrumu söylediklerin merak ettim diye cevaplar alıyorum ..ve bu açıklama bana yeterince inandırıcı gelmiyor ! İnsan neden sorar ki ?

Çok seviyorum .Aklımda deli sorular..Öpüşürken onu mu düşünüoo,su şöyle ,bu böyle...sorduğuna göre unutmamış degilmi?Aptallık mı ettim affetmekle...Geçmiş gitmiş , birinin burcunu !Aklım almıyor?napmalıyım lütfen acill yardım ...
Eski sevgilisini niye sorar bir insan ya aklım almıyor!!!