Sadece merak dedi. Ama bi kaç defa gördüm
Kızın hayatında biri var mı yok mu araştırıyor.
Neden sizce
Kızın hayatında biri var mı yok mu araştırıyor.
Neden sizce
Hala o kızı unutamadığındandır madem hala aklı eskisinde neden seninle bir yola girmiş öyle merakmı olur bir insan neden ilişkisi varken eskiyi merak eder ki hala unutamadığından artık sözlü bir adam o hayatında biri var eski sevgiliyi sormak araştırmak ne demek ya
Bende anlamıyorum.. bence de öyle çok teşekkür ederim 🥺♥️
Hala o kızı unutamadığındandır madem hala aklı eskisinde neden seninle bir yola girmiş öyle merakmı olur bir insan neden ilişkisi varken eskiyi merak eder ki hala unutamadığından artık sözlü bir adam o hayatında biri var eski sevgiliyi sormak araştırmak ne demek ya
Negatif düşünme derim. Bunu senden saklamıyor en azından biliyorsun araştırdığını. Farklı bir durum olsaydı emin ol haberin olmaz, sana bunu rahatça söylemezdi
Kanki ben mesajları yakaladım
Cevap
4Cevap
Merak ettiğini söylemiş işte. Bence sen şu soruyu sor kendine. İnsan eski sevgilisini neden merak eder?
Ben seviyorsam birini merak ederim
Herkeste öyle midir bilmiyorum
Sence?🥺
Aynen..
Ve sende böyle bir zihniyetle evlilik düşünüyorsun mutlu olacağına inanıyorsun
Sadece Merak değildir demi
Yanındakiyle yaşlanırsın aklındakiyle ölürsün demişler o kişinin aklında olmayan kadın olarak aynı yatakta yatmak sana acı verecek lütfen bu kötülüğü kendine yapma kuzum
Üzdün..
Haklısın ama teşekkür ederim
Üzülürsün elbet şu an ayrılırsan ağlarsın belki ama ZAMAN bunuda atlattıracak sana eğer başında dönmezsen evliyken üzüntünü zamanda kurtaramayacak üzgünüm
Haklısın evet
Merak nedendir? Unutamamıştır, hala hisleri vardır
Ah ah.. haklısın teşekkür ederim
Unutamamis olabilir, inşallah öyle birşey yoktur da
Umarım...
Sence neden olabilir cidden beyinin calsiyormu senin
Seni yarabandı olarak almış üzüldüm
Yarabandı olsa evlilik düşünür müydü
Olabilir. Benim arkadaşımın ablası nişanlandı hatta düğün salonu bile tuttular düğünden 1 gün önce buna teklif etti. (anla) kızla birlikte olduktan sonra çocuk yüzüğü atıp eski sözlüsüne döndü. Ah ah hayatta neler var.. Sence normalmi eskisine bakması:) neden ayrılmış bi araştır derim😉
Haklısın. Çoook teşekkür ederim canım
💘
Ayrıl ondan
Neden onu merak ediyor
Aklı kalbi onda hala bitmemis
Biter mi..
Bitmez
Off
Maalesef
Hala seviyor çünkü
Unutamamış
Tamam canım.. teşekkür ederim♥️