Evet ben hissizleştim artik hiçbirşey hissediyorum hayatımda ne heycan var ne mutluluk. Artik yoruldum sıkıldım insanlari beni anlamamasindan yokmuşum gibi davranmalarindan. Kime değer verdiysem gitti. Ne sevecek biri kaldi bende nede bir dertlesecek bir dost kimsem yok. Dusunsenize kac milyon insan yaşıyor şu dünyada siz kendinizi yanliz hissediyorsunuz yanlizsiniz. İnsanlari tanıdıkça yanlizligimi seviyorum ama insan ilgi ister onemsenmek ister genede sevmek sevilmek ister. Ama ben kime güvenip inandıysam hep yıkıldım. O kadar kırıldım ki insanlara ben onlari kurmayım. derken kendimi kirdim paramparça ettim simdi ne birini sevebiliyorum ne de guvenebiliyorum. Kimse yok yanımda hep yanindayiz dediler. gittiler. aslinda. unutulmus gibiyim biraz da. En yakin arkadaşlarım sebepsiz yere tavir alıp konusmadilar benimle. Burda deger verdigim insanlar engel atti sebepsiz yere hayir anlamıyorum neden hiçbirşey yapmadığım halde suçlu gene ben oluyorum kötü ben oluyorum bir kerede iyi bir yere koymadiniz bir kerede sevilmedim adam gibi. İnsanlar yüzünden kimseye inanamıyorum biri seviyorum dese inanmam. Cok kırıldım cok kirginim insanlara deger verdiklerime. Ve hala umursamiyorlar beni. İnsanladi cok düşünüp deger verdim guvendim iyi halt ediyorum böyle de. Hissiz oldum en sonunda. Sanki yaşayan bir ölüyüm. Bir mucize olsun diyorum hersey degissin biseyler olsun biri girsin değiştirsin tum hayatımi yeniden herşeye inandirsin diyorum yeniden ogretsin sevmeyi sevilmeyi diyorum ama oyle biri yok biliyorum cikar icin sevilen bu dünyada olmicakta en azindan beni bulmaz. Dertler anlat anlat bitmez. Ama. hissizlesmek kendini boş değersiz hissetmek çok kötü be. Neyse insanlari fazla bunaltmayim.

Peki siz ne hissediyorsunuz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer