Ah siyahi kadınlar çok güzel ve seksiler keşke siyahi olsaydım, burun ve dudakları özellikle aşırı güzell 💕
Sizce de çok güzel değiller mi?
Bebekleri de çok tatlı oluyor kıvırcık tam mıncırmalık ❤ Siyahi kadınlar çok güzell erkek olsam siyahi bir kadınla evlenebilirdim asfsjsd Siz ne düşünüyorsunuz?
Siyahi kadınları nasıl buluyorsunuz? Sizce de çok güzel değiller mi?
evet beyaz irkin kemik-kas yapisina yakin olan siyahlar gercekten muhtesem oluyorlar ama gercek zenciler bence o kadar guzel olmuyor iri yapili kemikli ve cok kas sahibi oluyorlar hatta bir yerde okumustum sanirim siyahilerde obur irklardan daha mi gelismis kaslar ne, birde son attigin bebek buyuk ihtimal melz bir bebek bence 😅😊
Güzel olan Insanlarin hepsi güzel, irka göre güzel insan yok.. Senin ülkende siyahi az veya hic yok oldugu icin ilgini cekiyor, doguya git beyaz tenli insan, batiya git esmer insan, avrupaya git, koyu tenli, türkiyeye gel, ya sarisin, ya senin gibi siyahi ilgi ceker..
Yüz hatları çirkin ve erkeksi olur genelde. Zeka seviyeleri beyazlardan düşüktür. Kişisel bakım konusunda da sınıfta kalmışlardır. Yani diyeceğim o ki beyaz ten candır gerisi heyecan bile değildir.
En İyi Cevaplar