Lys de kopya çekmedim ama kopya çektim sanmış olabilirler mi?

Ben MF yim ama bugün ne olur ne olmaz edebiyat lysye de girdim sadece paragraflar yapınca erken bitti tabi bende assagi bakip hayel kurmaya başladım ki dakikalarca e sıkıldım kafamı kaldırdım sağa sola baktım tabi bu sırada kitapcigim kapali ve kollarimi kendime baglamistim derken öndeki yan donerek oturmuş biraz sinav kağıdında iki soru görülecek kadar açılmış önce gözüm kaydı sonra çektim gözümü sonrada neden bilmiyorum öyle bakasim geldi ne yapmış diye baktım ama kopya cekecegimden degil kitapcik kapali zaten kollarimda kendime bagli sonra başımi kaldırdım öğretmenler ayaktayaktaydı birbirleri arasında bir şey oldu bas salladiklarini gördüm sonra normal donup yururken gozgoze geldik biriyle ona baktigim icin sonra normal sınav bitti dediler aldilar coğrafyayı dağıttılar ben cografyadada biraz yapıp erken çıktım zaten çıkarken kagidimi verdim toplanirkende bilerek oyalandim ne yapacaklar kagidimi diye aldı diğer kagitlari bir araya getirene verdi ama o o sırada aldimi almadimi bilmiyorum yine gözgöze gelince verenle bakmayı kestim sadece benim kuruntum mu yoksa gerçekten kopya çekmeden kopya çekmiş gibi mi oldum o kadar üzgünüm ki benim alanım bile olmayan bir sınav keşke girmeseydim açıklanan gün çıkacak herşey ama 3 hafta nasıl dayanıcam hiç bilmiyorum kopya çekince sadece o sinav değil tüm sınavları iptal ediyorlarmış ve 2 sene sınava giremiyormussun ne yapacağım ben !
Lys de kopya çekmedim ama kopya çektim sanmış olabilirler mi?