Marketten buğday ya da yulaf kepegi al. Aciktikca onu yoğurda kat ye. Canın tatlı ıstediginde süte tarçın kat yanında meyveyle beraber ye. Beyaz ekmek yerine tam buğday ekmeği tüket. Her gün bir saat yürüyüş yap. Yatmadan önce yatar pozisyonda ayaklarini havaya kaldır bisiklet çevirir gibi yap. Metabolizmani hızlandırır. Pilav makarna varsa eğer yemekte bir de yanında ekmek yeme çok karbonhidratlı olur. Üç kaşık yeterli. Bir süre fast fooddan uzak dur. Iskenderi doktor tavsiye etmişti. Cafelerde ton balıklı salatalar oluyor onları da tavsiye etti. Hani bunları dışarıda yemeyi seviyorsan diye söylüyorum. Kolay gelsin. :)
bende aynı dertten muzdaribim. açlığa dayanamıyorum katiyen. hiç ama hiç tutamıyor un uzun diyet sürem on beş gün ki onada arada bile kaçamaklar yaptım. yani diyet yapamıyorum :). bulırsan banada soyle
Bir ay da sabırla diyetisyen tavsiyeli diyet yaptım 10 kilo verdim ramazan da abartmıyorum 85 ten 75 e düştüm diyet kararımı ise salak insanları gördüğüm den hırs yaptım kilo ile dalga geçenlere sen bir kilo veremezsin diyenlere inat bir ay da 10 kilo verdim sabır sadece
Irade sifir.. bsk genel olaarak beslenmemi anlatim.. Sabah tost .. oglen hastanede ogle molasj yemegi... ogle ile mesai cikisi arasi acikiyom.. hamburger soyluyom.. aksam da eve gelince gec saatte yemek
Maşallah GDO hepsi yazık değil mi ilerde neler olacak anlatmak istemem sana o zaman yapman gereken spor salonuna gitmen zaten orda sana diyet programı uygularlar ama yaparsan
Gorunuste cok kilolu dgilim.. cinku cok zararli birsey yapiyorum.. bazen aylarca yrmek yiyorum bir bakmisin 10 kilo aalmisim.. kendime dert ediyom.. bazen de 2 ay yemek yemiyprum.. ama acliga dayaniksizim tabi.. acligimi hissetmemek icin kimyasal haplar ya da kusarak zayiflama 😯😯😜
Sakın kusarak zayıflamaya kalkma mideni kaybedersin mazallah yiyeceksen bile protein vitamin kalsiyum ağırlıklı tuzu şekeri kes asitli içeçekler sakın içme derim kilo almak kolay vermek zor sabah sporunu sakın ihmal etme
En İyi Cevaplar