8 aylik iliskiydi ayrıldım ben 2 hafta önce şimdi özledim diye yazdım beni tersledi baskasina gittigimi saniyo ama öyle bişeyler yok sessiz kalsam yazarmi

8 aylik iliskiydi ayrıldım ben 2 hafta önce şimdi özledim diye yazdım beni tersledi baskasina gittigimi saniyo ama öyle bişeyler yok sessiz kalsam yazarmi
Pişman olması için umursamayın ilk öncelikle. Mesafeni koru. Ne zaman konuşacağınıza ve tekrar konuşup konuşmayacağınıza o karar veremez. Elbette, onun sınırlarına veya isteklerine saygı duyman gerekir, ancak açık kapı bıraktıysa tekrar ne zaman ve nasıl konuşacağınızı (telefon, mesaj veya e-posta) sen seçersin. Bu başlangıçta zor olabilir, ancak pratik yaptıkça mesafeni korumak daha kolay olacaktır. İlk iletişimler üzerindeki kontrolün, ona artık sana sınırsız erişimi olmadığını gösterir.
Tekrar konuşmadan önce ayrılmanızın üzerinden en az bir ay geçsin.
Mesela doktor randevusu olduğu gün, randevuyu hatırlatmak için ona mesaj atıyorduysan bunu artık yapma. Kendi takvimine güvenmesi gerekecek; sana değil.
Veya onu en sevdiğin filmin televizyonda oynadığını söylemek için arama. Bunun yerine, biraz mısır patlat ve filmin tadını çıkar.
Başkası var ondan gitti zannediyor üzülmüş belli. Ama iki haftada biriyle olunmaz zaten bunu akıl etmesi lazım 1-2 ay olsa neyse. En azından cevap vermiş kızgın ama seviyor bence. Ben de aynı şeyi yaşadım bir hafta sonra yazdım cevap bile vermedi. Bence o daha yazmaz sen şöyle yaz, seni üzdüğüm kötü hissettirdiğim için özür dilerim, asla düşündüğün gibi bir şey yok, pişman oldum özledim dayanamadım yazdım de daha da bir şey yazma seviyorsa barışmaya çalışır.
Ne zaman yazım zamanını tarihini söyleseydin uzun uzun boş boş yazmışsın ne zaman yazayım o önemli onu söyle
Boş demeseydin daha da yardımcı olmuyorum kusura bakma
Cevap
2Cevap
Üzgünüm ama buradan geri dönüş yok gibi gözüküyor. Ayrıca "yallah" falan, hayırdır derler adama. Çok kaba bir üslup. Önüne bak derim.
Hiç yazmasam Instagrama Twittera görmesem bişi paylasmasam yazmazmi merak edip ua
Yazdığın halde yazmıyor ki, iletişimi kessen hiç yazmaz.
Tamamda neyapmam lazım gelmesi için yardım edin ya
Kafasında bitiren biri geri dönmez. Maalesef çözümü yok geçmişe dönmekten başka. O da pek mümkün değil...
Kıskançlıktan fesatliktan dolayı aramı duzeltmemi istemiyosun o yüzden öneri vermedin hepiniz aynisiniz
Ay o nasl itici yazışma öyle😂 adam kurtulmuş bence
Ne diyosun ya
Kız pardon sen yazdın sandım o zaman iyi ki sen kurtulmuşsun çok itici bir üslubu var
Sana karşı bu kadar saygısızca yaklaşabiliyorsa hayatında yeri olmaması gerekir..
Kardes gecmis olsun yazmaz bu unutmaya bak
Neden öyle diyosun yazmaz diyosun sebep
Ne yaparsam yazar yardım edermisin
Bence sen yalnız olduğun için istemiyosun iliskimin düzelmesini iyi akşamlar
Defol ya
Defolsan?
Bence önüne bak adam bayağı terslemiş seni
Hiç yazmasam Instagrama Twittera görmesem bişi paylasmasam yazmazmi merak edip ua?
?
dolmuş baya
Ne yaparsam pişman olur onu söylesen daha makbule geçerdi şu yorumu yapmaktansa
terkeden sensin knk o niye pişman olsun
Böyle konustugu için diyorum körmusun
istersen falına bakarım ama 3. gözüm açık ama ücretli bakıyorum yardımı dokunacaksa döner mi diye
Sağol dolandırıcı kardeşim
ya sen harbi zeka özürlüsün burada yıllardır varım ben bi çok kişiye baktım böyle konustugu için neden pişman olsun aw çocuğu terkedip geri dönüyon nah döner
Neden yazdın ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?