😔16 aydır tüm çabalarıma rağmen zayıflayamıyorum, kendime inancım çöktü bir yol gösterir misiniz ne yapayım?😒⁉️?

Ben 23 yaşında, 1.65 boya zorlayarak ancak 62 kiloda kalabilen biriyim.

Son 1,5 yıldır sağlıklı beslendiğim halde hala aynı kilodayım...
Öncesinde bir çok diyet deneyip sonuç alamayınca, youtube da nasıl kilo verdiğini ve bir günde ne yediğini anlatan yabancı zayıf kadınların yedikleri şekilde yemeye başladım. Ancak o şekilde biraz değişiklik gördüm bedenimde.

Günde 3 öğün olarak sadece haşlama ya da çiğ sebze, meyve, yulaf ve arada bir somon balığı ya da haşlanmış yumurta yiyorum, günde bir tatlı kaşığı da zeytinyağı sadece.. ve günde maks 800-900 kalori alıyorum. Açlık hissetmiyorum.

Ama hala iradesiz biri gibi kilolu görünüyorum. Oysa ki iradem çok sağlamdır, en sevdiğim yemeklerden tatlılardan bir lokma dahi yemedim..

Asla kırmızı et, tavuk, ekmek, makarna, un, şeker, katı yağ, kızartma, patates, bulgur, pirinç tüketmiyorum.

Mantının, lahmacunun, makarnanın, kadayıfın, dondurmanın tadını unuttum.

16 aydır bu kadar çaba göstermeme rağmen hala 1.65 boya 62 kilodayım. Sadece 4-5 kilo verdim ve durdu kilo vermem 8-9 ay kadar önce. Kocaman, selülitli bir basen ve bacaklarım var. Kollarım ve göbeğim de yağlı.

Etrafımda yaşıtlarım hep incecik, ipince bacakları var, kalçaları küçücük ama istediklerini yiyorlar bir de.
İşe yarayacağını bilsem aç gezmeye razıyım ama onu da denedim, kilo aldım hepten...
Çok mutsuzum.. Dahiliye doktoruna gittim geçen çok sağlıklısın hiç bişeyin yok dedi tahlil yaptırıp.
Neresinde sağlık var bunun anlamış değilim...

Yaşlı gösteriyorum fiziğimden ötürü, vıcık vıcık yağ heryerim.
Bacaklarım, kollarım, göbeğimden kurtulamıyorum..
18 yaşımda 50 kilodaydım, daha sonra üniversitede depresyon, gece çalışırken uyanık kalmak için yemek yeme abur cubur vs nedenlerle 68 kiloya kadar çıktım.
Normalde atletik bir fiziğim vardı ama artık yağ heryerim.

50 kiloya inemez miyim ben artık? Ne yapmalıyım?

İradem çok kuvvetlidir, inatçıyımdır ama tüm çabalarım sonuçsuz çıkınca ve hala iradesiz biri gibi göründüğüm için tiksiniyorum bedenimden.
😔16 aydır tüm çabalarıma rağmen zayıflayamıyorum, kendime inancım çöktü bir yol gösterir misiniz ne yapayım?😒⁉️?