Ben cok hayvansever birisiyim ama evet et yiyorum. Etsiz hayat? bu imkansiz birsey benim icin... Bence eti yiyilen hayvanlar acisiz bir sekilde kesilmeli. Ama eti yenmeyen hayvanlarada iskence yapiliyor malesef... Ve ben kafayi yiyorum cildiriyorum keske o iskenceyi yapanlar karsimda olsaydi diyorum icimden..
Benim icim sizliyor... Nerdesin adalet? Bunu yapanlara neden en azindan idam cezasi verilmiyor? O hayvanlarin sucu ney? bir insan nasil kalpsiz yasar? Bunlarin kalbi oldugunu bana kimse söylemesin!
Tebrik ediyorum , onemli bir konuya değindiğin icin. Seyirci kalip sadece ve sadece cok uzulduğumuzu kiyamadigimiz sozden ileriye tasimayayan toplum olarak ancak bunlari yapabiliyoruz. Dilleri var onlarinda algilayabilsek vicdanimizi tasiyamazdik.
Evet öyle malesef... Mesela ben kendi ellerimle hayvan kesmiş insanım, ama son derecede dikkat ediyorum hayvana nasıl en az eziyet ederek canını alırım diye. Hayatımda 3 tane koyun kestim ve gerçektende üçüde bende fazla çırpınmadı. Dedigim gibi eti cok seviyorum
En İyi Cevaplar