Kocam annesinin düşüncelerini önemsiyo. Yeni evliyiz annesi pinti. Oda annesine uyuyo. Kafa yicem artık çok bunaldım. Doğru düzgün bişe alamıyorum. Beni çıkıp gezdirmiyo kaynanamla altlı üstlü oturuyoruz. Kadın beni sinir etçek bişe buluyo herşeye muhalefet oluyo. Tek oğlu. Kocam çok kıskanç ne beni biyere yolluyo ne dışarı çıkarıyo ayda bir kere parasıda var çok iyi işte çalışıyo. Kafayı yicem artıkkk. Boşansam olmaz boşanmasam düzelmiyo. Annesi ne derse o. Stresten elimde egzamaalar çıktı. Eşime tüm şikayetlerimi anlatıyorum beni takmıyo.
Cevabın nedir?
+1 yılBak bence kocana dir dir yapma kaynanan hakkında hiç konuşma o konuyu açma kendine makyaj malzemesi güzel kıyafet al bide gece giyebilecegin dantelli şeyler al kendine daha çok bak ve kovanı daha çok mutlu et oda bir süre sonra sana dönecektir ve bir an önce o evden taşınmaya bak çarşı içinde ev olsun koçan dışarıya izin verir
15 Yorumla- +1 yıl
çocuğun yok ny
- +1 yıl
ne bileyim okulu falan olur oradan taşınma ihtimaliniz olur o evde olmaz çünkü cidden zor
En İyi Cevaplar
+1 yılkaynanayla iy geçin..
her gün pastalar borekler corekler yap gotur otur karsisina dedi kodu yap onuda konuya bagla.. bir sekilde yaran yani.
kocanda onunla iy gecinmeye calistigini anliycaktir herhalde.
ama isin gercekten cok zor..14 Yorumla- +1 yıl
Allah yardımcin olsun kaedeşim.
+1 yılÖnce sakin ol anne oğul arasına girme :) onların diyalogları seni rahatsız etmesin. Sen biraz daha geride durmayı bil... İlk zamanlar böyle olur zamanla oturacaktır herşey yerine.
08 Yorumla- +1 yıl
sende gül sohbet et. bırak annesi yönetsin ne var bunda. tecrübe herzaman iyidir biraz ayak uydur bak seninde hıoşuna gidecek. yaşın daha kaç senin?
- +1 yıl
19 yaşındasın ve hayat tecrüben onun kadar yok. Senin düşüncen tabiki olmalı saygı duyulmalı ilgi alaka olmalı. Ama herşeye de benim dediğim olsun yaklaşımı yapma. Daha çok yenisiniz...
- +1 yıl
her özelini buradan anlatma...
- +1 yıl
sen bilirsin tlp et istersen
Demek seni sevmiyor, artık kocan düzelmezse ondan boşanıcağını söyle
013 Yorumla- +1 yıl
Dademin tartıştık. Annesiyle kavga etmiştim. Anneme edepsizlik yaptın özür dile diyo. Hayatta dilemem dedim. Beni. Dişincelerim yok mu tamm bir ana kuzususun dedim. Annen ne derse yaparsın dedim. Yaparım o benim annem dedi. Nie evlendin lan ozaman dedim. Bağırdım çağırdum çıktım odadan. Napıcam bilmiyorm
- +1 yıl
Ama jocam normalde çok iyi öyle aldatması falan yok uysal laf dinliyor. Çok güzek evim var. Tek sıkıntı fikirlerimi önemsemiyo. Beni kaybetmekten korkmuyo. Annesine olan sevgisi daha ağır basıyo. Bende kocamı seviyorm. Sevmesem çoktan gitmiştim. Nebiliyim napmam lazım. Öyle boşanmayla olmazki hayat bana dar olur. Kaybetme korkusu nasıl yaşatırım
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
6Cevap
+1 yılSenin gözünden olayı dinledik.. diğer taraftan olaya baksak kim bilir kaynanan senin hakkında neler söylicek? Herşey karşılıklı. İyi geçinmeye bakın zıtlaşmayın derim.
02 Yorumla- +1 yıl
Büyüğünüzdür saygı duymaya çalışın ne blim biraz olsun alttan alın zordur empati yapmaya çalışıyorum ama.. eşinizin de annesi o sonuçta duvar deliğinden çıkmadı kocanız annesine pektabi hakvericek dinlicek onu ama sizi ezip yok saymamak kaydıyla.. sizede değer vermeli orta yolu bulmalı bir nevi.. kolaylıklar dilerim umarım aranız düzelir. Bu ne yaa yıllardır süre gelen gelin kaynana şeysi🤧🤧 ay kınamıyım neysehh🤕
+1 yılSeni neden takmıyor.. Ona sorsana madem anneni dinleyeceksin niye benimle evlendin annenin bulduğu biriyle evlenseydin ya desene..
118 Yorumla- +1 yıl
Allah yardımcın olsun ne deyim benim durumumda birazcık seninkine benziyor.. Bnde ne yapacağımı bilmiyorum aslında
- +1 yıl
5 aydır nişanlıyım nişanlımla görüntü olarak birbirimizi beğendik ben anlaşacağımızı düşündüm ama beni 3 aydır aramıyo arayınca da tersliyor meşgulüm diyor birşey demiyorum kırılmasın diye ama ondan soğudum 1 ay sonra evleneceğiz ama umursamıyorum..
- +1 yıl
Sana bişe diyimmi sakın evlenme. Benimki ben sözlüyken ağzıma sıçtı. Annesiyle söz aluşverişine gittik herşeyin lafını yapıyodu. 500 liralık eşya alıyosun ayıp değilmi falan neler neler. Resmen ağzıma sıçtı hiç abartmıyorm. Ama ben yine onun götünden ayrılmadım mal gibi. Annesinin bir oğlu var. Bitane bilezik set aldı. Bide evi yaptı çok cimriler. Evimin kapıları oluyodu eşim annesine gösteriyodu. Bana göstermiyodu ben onun için etkisizdim. Şmdi evlendim hayla gelgitlerle yğraşıyorm
- +1 yıl
2 gün önce nişanlımla ilgili sorunumu bu sitede paylaştım buradan bir üyenin ilgisini çektim. Adamla gece boyu kavga ettim o da önceden bir kız tarafından aldatılmış onunla konuşmak iyi geldi. Ne yapacağımı bilmiyorum kafam çok karışık..
- +1 yıl
Canım zor işin ya..
- +1 yıl
Yok canım kimliğimi vermem de çok etkili konuştu hala etkisindeyim.. Ayrıca kendimi nişanlıma karşı suçlu hissediyorum.
- +1 yıl
Evet ama nişanlımda suçlu beni sevmiyor. Hissetmiyorum..
- +1 yıl
Benim evim yok ailemden ayrı yaşıyorum.. Benimde bir ailem olsun istiyorum. Ben pnun ailesinin seçtiği gelinim görümcemi acayip seviyorum beni hemen aileye almak istiyolar ama...
- +1 yıl
Evlenmemize razı adam.. Ben olmuşum olmamışım hiiç önemi yok. yeter ki onun sözünden çıkmayacak herhangi biri olsun..
- +1 yıl
Evleneceğim sevmese de iyi biri bu zamanda iyi bir eş bulmak zor.. Mantık evliliği olsun nolcak
+1 yılBaşka bir yere taşının ya da sende varlığını göster kocana karşı azcık anasının değilde senin sözünde durması için
16 Yorumla- +1 yıl
Sorgula niye hep annenin dediğini yapıyoruz de ben seninle mi evlendim annenle mi De
- +1 yıl
Senin annen girsin devreye dünür değil mi sende evladısın yani
- +1 yıl
Yaaa hadi ya
+1 yılisyan etmek için geç kalmışsın bence evlenmeden önce bilmiyor muydun kaynanan pinti eşin ana kuzusu
02 Yorumla- +1 yıl
düzelmez ki
+1 yılBenimkide aynı kuzum hadi ordan et dicem ama edilmiyo biliyorum kaynana kaynata görümce ayrı dert kanser olcam ve kocan da sana hak vermiyosa bittik ben gibu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYeni sınavın evliliğin sen sabret mükafatını Allah verecek isyan etme arkadaşım
03 Yorumla- +1 yıl
Yaa tam benim kafadasın. Hep öyle yapıyorum. Bazen patlıyorum. Dedikoduyu sevmem. Ama bazen öyle noktalara geliyorumki bir kaç kişiyle dertleştim. Allah affetsin. Kaynanmla kavga ettiğimde bana söylemediği kalmadı. Sonra namaz kılarken içim rahat etmedi. Belki kalbini kırmışımdır helallik alıyım benden çıksın dedim. Helallik istedim bida olmasın kızım dedi. Kocam düzelmezki hep anne kuzusu
Cevap sahibi+1 yılEn yakınımızdan gördüm ama o ablanın kocası yıllar önce bırakıp yurtdışına çıkmıştı kadında babasının evin de gelip gelmiceği belli olmayan kocasını beklemeye başladı. Ne bir telefon, mektup hiç bir şey yok. Kadın sabretti boşanma davası açmadılar ama yıllardır adam bırakıp gitti kadın sabrederek eşim gelecek dedi biliyorum dedi. Eşi yıllar sonra istemiyorum bu kadını dediği eşinin babasının evine tıpış tıpış gitti karısını alıp yeni ev kurdu. Bir de çocuğu oldu Allah yuvasına sahip çıkanı korur kollar sen yeterki sabret.
Zamanla sana alisir ve sana ayak uydurur bence sert çıkma yavaş yavaş sözünden çıkmama ya alıştır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılişin çok zormuş ya Allah sabır versin çok zor ya sorularım olurdu ama neyse
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılburadan soramam ama
aynı sıkıntıyi bende yaşıyorum bende 19 yaşındayım ama eşim anne kuzusu aynı senin meselelerin canım sonu iyi değil
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. hicmi iyi bir tarafi yok hep sikayet edersen dinlemez tabi
01 Yorumlaacaba neden bu kadar erken evlendin?
04 Yorumlaevlenmeden önce iyice tanımak gerekiyordu
13 Yorumla
+1 yıloyleleri çekilemez ayrıl gitsin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇalışın ve hayatınızaı kazanın..
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSoğuk davran biraz
Kışkırt birde032 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSende kendini haklı çıkart
Sen yönet kısaca
Cevap sahibi+1 yılSenin tek kalmaman lazım
Onlar orada kimbilir ne konuşuyor arkandan
Cevap sahibi+1 yılEşini sürekli annesi dolduruyor
Eşin sana yaklaşımıyor
Birileri eşini yönetiyor bence
Cevap sahibi+1 yılSonuçta sen eşisin
Sanada haksızlık yapılıyor yani
Birileri seni kötülüyo olabilir mi
Cevap sahibi+1 yılTakip eder misin beni
- +1 yıl
Yok zannetmwm. Eşim bana karşı iyi. Ama fikirlerimi önemsemiyo. Kendi kendine düşünmüyo hiç ben bu karımı eve hapsediyorum biraz hava alsın demiyo. Annem karıma haksızlık ediyo demiyo. Annesine anne herşeye karışma demiyo. Bende bu durumdan sıkıldım. Değersiz hissediyorum kendimi. Çocul yapıyım bari onla uğraşırım bunları düşünmem diyorum
Cevap sahibi+1 yılÖzelden konuşalım
Siz takip edin beni
Cevap sahibi+1 yılOna ders vermeniz lazım
Aklı başına gelsin
Cevap sahibi+1 yılEvet
Üzemen lazım onu
Cevap sahibi+1 yılO kadar değil
Evde gizemli ol
Hiçbirşey bekleme ondan
Noluyoruz diyecektir illaki
Cevap sahibi+1 yılSen beni takip et
Cevap sahibi+1 yılOluyorum
Cevap sahibi+1 yılÇok üzgün olursa
Beni takmazsa
Çok üzülürdüm
Cevap sahibi+1 yılÇok mutlu davranıp takma onu
Cevap sahibi+1 yılEmredersin
İş yaptırır sen kullanırsın bu seferde- +1 yıl
Ama bende özlüyorm. Ona sarılmak istiyorm. Sarılıncada yine eskiye dönüyor. bişe dicem sana ben evlenincw kilo aldım. Boyum 175 kilom 99.2 di. Şmdi 84.4 oldum spor ve diyrt yapıyorm. Seb bir kadını sevsen yinede dış görünüşe bakarmıydın. Daha çok zayıflayıp daha güzel olsam onu parmağımda oynatabilirmiyim
Cevap sahibi+1 yılHerkes dış görünüşe azda olsa bakar
Göze hitap edecek kadar dış güzellik şart
Acıma oynat parmağında sende- +1 yıl
Evet kiloluyken beni hiç takmıyodu şmdi kavgalarda o alttan alıyor. Biraz daha zayoflarsam parmağumda oynatırım. Ama nasıl. Böyle sürekli ona soğukmu davrancam. ya da hiç ilk ben sevmeye gitmicemmi. Nebiliyim hep ilk adımı omu atçak. Atsa bile hep uzak durmak olmazki. İlla bende sarılcam gülcem etçem. Sonra nolcak hep böylemi sürcek.
Cevap sahibi+1 yılBuradan bu kadar konuşma yeter.
bir derdin varsa mesaj atsrsın konuşuruz
İyi akşamlar
Cevap sahibi+1 yılRica ederim 😊
+1 yılDüzeldi mi eşin?
00 Yorumlabazen sabir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSorun sende
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTakip edebilir mısın
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz