Kocamı anne hegomanyasından nasıl çıkarabilirim?

merhabalar, sonunda beni buraya kadar getirdiler... eşimle onu çok severek, ailemi bir süre karşıma alarak (sonra tanıyıp sevdiler) evlendim. kayınvalidemlerde aileye gelen ilk ve tek kızım yani kızları yok. aşırı bir sevgi gösterisi yaptılar bana, kendi ailemde böyle fazla sulu ilişki yoktur ama eşimin ailesinde şapur şupur öpülecek kadar sevildim. kayınvalidemi çok seviyorum, çok iyi davranıyor bana, eşimle ikimizin mutluluğunu istiyor hep ama eşim de annesine çok bağlı, her konudan önce annesinin haberi oluyor, herşeyde annesine danışılıyor, en iyiyi hep annesi biliyor, annesi ne derse o oluyor vs. evet biliyorum kötü bir niyeti yok kayınvalidemin ama ben bu durumdan çok rahatsızım, soruyorum kendime ben bu ilişkinin neresindeyim diye. madem bu kadar bağlılardı neden evlendirdi oğlunu diye. çalışan bir bayanım sabah 8 akşam 6 çalışıyorum, ve haftanın 3akşamı kayınvalidemde oluyoruz, 4. gün misafir gelecekken oraya gitmedim de haftada 1kez gördüğüm anneciğimin yanına gittim diye beni eşime şikayet etmiş çok kırıldım, gücendim diye... eşim bunu bana yumuşak bir şekilde anlattı ama kayınvalidem aramızın bozulmasına sebep oldu yine de. anne dediniz mi akan sular duruyor eşimde. beni hiç savunmuyor onun karşısında... evladı annesinden ayırmak gibi bir niyetim yok ama eşime bizim artık ayrı bir aile olduğumuzu öğretmem lazım... şu an kavgalıyız, kafamda sürekli büyütüyorum her şeyi, annesinden nefret eder hale gelmek üzereyim... yardım ederseniz bir aileyi kurtarmış olacaksınız çünkü bir eve iki kadın çok fazla:(
Kocamı anne hegomanyasından nasıl çıkarabilirim?