Babaannemin yüzüğünü kırdım?

Merhaba arkadaşlar... Cumartesi günü çok ama çok sevdiğim babaannemi kaybettim. Kendisi 62 yaşındaydı, çok zarif ve naif biriydi. Onun elinde doğdum hem de tam anlamıyla. Annem bana hamileyken babam askerdeymiş o yüzden babannemde kalmışız. Doğumum, ilk adımım hepsini babaannemle yaşamışım. Bundan mıdır bilmem bendeki yeri çok başkadır babaannemin. İki tane yüzüğü vardı birisi altın alyans birisi de cam. Hiç çıkarmazdı sağ elinin yüzük parmağından. Tek başına anlamı olmuyordu, ikisi bir olunca babaannemi anımsatıyordu o yüzükler. Cuma gecesi babaannem yoğun bakıma girmeden önce anneme vermiş yüzükleri çantasına koysun diye. Vefatından sonra defin işlemi sırasında ağlarken anneme dedim ki, anne babaannemden hatıra kalmasını çok istiyorum dedim. Evinde birçok şey var ama o hiç çıkarmadığı iki yüzük vardı ya onları saklamak isterdim dedim. Annem de sessizce çantasını açtı, yüzükleri bana verdi. Ben de sevinçten çığlık attım sonra ağlamaya başladım. Vesselam, o yüzükler iki gündür bendeydi. Hiç çıkarmıyordum sağ elimin yüzük parmağından. Ama az önce ellerimi yıkamak için yüzükleri çıkardığımda cam olan nasıl olduysa elimden düştü fayansa çarptı ve kırıldı üç dört parçaya. Çok ağladım ve yarım saattir falan aralıksız ağlıyorum. Ne yapacağımı bilemiyorum parçalardan birisi de eksik bulamadım. Çok çaresizim çok canım yanıyor. Babaannem çok severdi o yüzüğünü ve ben onun emanetine hatırasına sahip çıkamadım çok üzgünüm. Yapılacak hiçbir şey yoktur değil mi 😢😭
Babaannemin yüzüğünü kırdım?