Ben açık giyinip sevgili yaptım diye sopayla kan getirene kadar dövdü
Boyle vicdansız anne olur mu? Evden kaçmak istiyorum. Deprem olmuş zaten huzursuzluk vardi içimizde... annem yüzünden olan huzurda kaçtı
Ben açık giyinip sevgili yaptım diye sopayla kan getirene kadar dövdü
Boyle vicdansız anne olur mu? Evden kaçmak istiyorum. Deprem olmuş zaten huzursuzluk vardi içimizde... annem yüzünden olan huzurda kaçtı
Bak askom guzelcenik anlatiyorum iyi dinle evet dinizmizde acik giyinmek gunah ona bisey diyemem ama manitani annene soylemicektin ayse de fatma de boyle bir annen varsa ama. erkek arladas deme unut baska turlusu olmaz o evde ki dayak yemiyesin sevhiliyi herkes dogru bulmaz ben sen manitanla konusma demiuoeum yani herkesin manitasi var ama yanlis isler yapma manitanla duzguncene arkadas gibi manita olun
İlerde evlencegin de annene soylerisn
Evden sakin manitanla kacma pilanlari yapma emin ol elin oglu daha acimasiz ben bu sozun altina imzami atarim annene soylemiceksin. yapcak bosey yok
Cevap
8Cevap
Anne bu atsan atılmaz satsan satılmaz anneni bilinçlendirmeyi denediysen ve şiddetine maruz kalmak istemiyosan ekonomik ozgurlugun varsa evden ayrilabilirsin ama bu cok zor olucak unutma sakın erkek arkadasinla yapmaya calisma bunu annene güven ama parmagina yuzuk takmadigin erkeğe güvenme
Hayatın kuralları bu daha neler neler gorecen umarım benim gördüklerimi görmen askommm
Aslında olması gerektiği gibi Müslüman bir aile kadının evladı hakkında sorumlulukları vardır deyyus olmasından kat ve kat iyi keşke ders alsanız
Nasıl ya ama beni oldururcesine dövdü boğmaya calisti çatalı ocakta yakıp tehdit etti
İnancın varsa eğer keşke daha fazlasını yapsaydı dersin umarım ders olur bu sana
Ya 😭
Nasıl daha fazlası
Ben neler çektim
Tamam kes ya
Ne kesi
Of offf
evden niye kaçıyorsun ki? döv anneni, dar et evi ona
Annemi nasıl doveyim?
Abim bu sefer bacaklarımı kirsin bide
bıçak al öldür onu
Defol git mal
Baban bir şey demiyo mu
Babam vefat etti
Sonu bu olacak zaten.
Beni korumak için mahvetti
Neyse ben bıktım artık ne olursa olsun umudum kalmadı
Kaçmayı düşünüyor musun
Nereye kacicam sanki
Lanet olası dünya
İstanbula gel
İstanbul'dayım
Konuşalım mi
Hayır
Peki
Üvey annen mi kız o senin sen kaç gel valla kaç
Öz annem
Abimi evlendirdi benide kocaya verme derdinde
Neymiş namuslu ol yuvani kur.
Ne bilim ya kocan olsun deyip duruyor
Sevgili yapincada cinnet geçiriyor
Acımasızmış
Fazlasıyla
Keşke böyle olmasa
Yihuuu bravo mommy
Ne diyorsun iyi misin
Beni boğmaya kalktı namussuz deyip
Korkuncsunuz
Neyi hakettim
Sen eşini döver miydin böyle yapsa
Yapsa doverdin yani
Off of
Neden güzelce uyarmak yerine döverdin
Zaten senden güçsüz seni dövecek Hali yok ya
Erkek degilki dövüsün
Malmisin nesin sige
Puş. t Luk yapma
Bir koyarım Adana'ya ucarsin
İt herif
Kes yaa mal mısın git defol
Dalga geçiyor bide
Niye dalga geciyorsun
Nedeni nedir ben ne yaptım
Ya 😵😫😩😣😖🤧🤒🤕🌞🌝🌚☠️👺💥🔥✨🔥🌟💯🌟👺🙊👺🙉💦🙈💤🎉💦🙊💨✨👺🌟🔥🙈🔥🌟👽🧡♥️💖💌💗🖤💛🫂💖💟❤️🔥💋👁️💋💋💋🫀🩸👄🫦👁️👅👀🫦👁️👃👁️👂🧠💀🧠🦻🦿🫶💪👍👄🦷🧠🦴🧠👤🧠🦠🫀👍👄🖕☝️🫵🤞🤏☝️✍️☝️🖕🖕✍️☝️👌☝️🤳☝️✍️☝️🤳☝️✍️☝️🤳☝️🖕☝️🤌☝️👌🤷🏻🤦🏻♀️🙆🙎🙋🧑🦼💇🧘💁🤦🏻♀️🚵🧜🧎🏋️🧜🧎🧘🧍🤽🧗🍀🌲💐🌸🥀🌷🌹🌸💐💮💐🌷💐🌺💐🌸💐💮🐘🦒🐘🦛🐘🐆🦘🐅🐘🐐🐃🐑🐃🦙🐘🐣🦧🐥🦧🐤🐔🦇🦒🦘🐈🐸🦖🐇🦕🐍🦖🐇🦖🐁🐈⬛🦙🐈⬛🐕🦺🐁🐈🐇🦌🦕🐽🐴🦕🐸🦖🐽🐷🐻❄️🦝🐨🐰🐽🦎🐽🦄🐷🦎🐷🦎🐽🥡🥧🥮🍨🥡🍙🥛🥠🍩🧁🍰🍡🍰🥡🍙🥡🥟🍤🍘🍡🥛🧁🧃🥤🧊🍫🧁🥠🍢🍱🥡🏢🏨🏭🏘️🏭🏰🕋🏩🏬🏘️🏚️⛺🏠⛺🏙️🌁🌆🌉🏥🏘️🏚️🏟️🏭🎉🎇🎊🎀🪅🥈🎃🎖️🎈🪔🧨🎖️🎋🥉🎗️🥈🎗️🎐🎈🎇🎨🎤🪕🎟️🎭🎤🎸🧶🎨🪡🖌️🕕🕰️🕚🕓🕕🛎️🕜⌚🕐🕟♍❗⚧️🚳💭♒♊♎⛎♦️🧡💜♠️🧡🇺🇸🇺🇦🇹🇱🇹🇹🇹🇱🇼🇫🇺🇦🇺🇿🏴🇻🇪🇻🇺🇻🇬🇹🇹🇺🇦🇼🇫🇺🇦🇺🇦🇹🇷🇻🇪🏴🇿🇦🏴🇺🇦🇺🇾😷🤕🤧😵😣😵💫😣😵😣
Yalnızım
Anlayanim yok
Neden
Sevgili yaptım açık giyindim diye namussuz oldum ailemizin namusunu kararttim diye dövdü ve boğmaya çalıştı
Lütfen trol soru de
Hayır. Yaşadıklarımın sadece görünen yüzü
Başka ne var
Ben adetken kum döküyordum ağrım ve kanamam çok oluyordu
Aç kilodunu kana bakacam deyip zorla baktı sonra hastaneye götürmedi bir şey olamz deyip.
Biraz zaman sonra ben ağladım yalvardım hastaneye gittik gerçek ortaya çıktı tabi
Ve kendi saçları diken diken ve kısa diye benimkini de kestirir hep
Kapalı bir teyze var onun yanına gittim kuran namaz öğrendim hayatım düzeldi. Kadın taşınınca bende bozuldum
Annen mi kiloduna baktı
O kadının numarasını aldın mı
Hayır telefonu yoktu tuşlu kullanırdı ama oda çalışmıyordu adam akıllı
Evet kulodu acip pedime bakti
Sonra bir şey olmaz gayet iyi dedi
Bana ulaşırmisin
Sana sorularım var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?