Çok huzursuz olduğumdan habire dua ediyorum ama geçmiyor hep bir sıkıntı hakim içimde :(
Ayetel kürsi okuyorum.. yine geçmiyor :(
Neden dua ederken huzur bulunmaz?
Ayetel kürsi okuyorum.. yine geçmiyor :(
Neden dua ederken huzur bulunmaz?
Ne okuduğunu bilmiyorsunda ondan. hatta dinini bildiğini bike sanmıyorum. aç türkçe bir şekilde her gördüğünü araştırarak oku kuranı. benim 1 yıla yakın bir zamanımı aldı.
Yüzeysel anlamda dinimi gayette bilir durumdayım. o yüzden , insanların kulaktan dolma bilgilerle islamı sana anlatmasına izin verme. çünkü anladığın takdirde hayatına yön verecek olan bir kitap bu.
Ve ağzı olan herkes konuşuyor. net bir şekilde sana söylüyorum. sana islam diye , babalarından gördüklerini anlatıyorlar. ne kuranla ne sünnetle bir alakası yok. şahidimde kurandır. yüzlerce ayeti tutupta sana burada gösteremem. ama bilmen gereken şeyi sana söyleyim. kuranı kerim, bizim gibi namaz kılan oruç tutan zekat veren hacca giden insanlara indi..
Buradan bir sonuca varıp sorgulaman lazım herşeyi. hadi selametle.
sira ile 3 kulhu 1 elham 1 nas 1 felak 1 ayetel kursu oku rahatlama olmazsa 1 tane video aticam sana 40 dk falan dua okunuyor ayetler onu dinle aglama bunalma falan olurasa soyle
Tamam.. Lütfen atar mısın..
Atmadın..
Olmadı..
Ne iyi ne kötü hiç bir şey hissetmedim.
başka yerlerde sıkıntılar varda ondan geniş düşünerek tefekkür et bulacaksın emin ol
Tamam.. peki günahları mı diyorsun yani?
hayır yediğin içtiğin konuştuğun arkadaş çevren gıybet temizlik besmelesiz işler vs sen düşün biraz allah cc ilham eder merak etme
Tamam.. sağ olasın
rica ederim
Basit bir tılsımdır çünkü.
O dua seni koruyamaz
küçük çember çizer etrafına
Ne korur?
Cevap
17Cevap
Sadece dua ederek huzur bulunmaz namaz kılacaksın illa kapanman şart değil ama namaz kılmakta çok zor değil ben er*in bağımlısıydım aynı zamanda türlü türlü maddeler kullandım şimdi bıraktım namaz gerçekten huzur veriyor ama kendini kaptırıp aşırı imanlaşmak iyi değil dozunda olsun yeter
Demekki başka sorunların var, dua senin kafandaki gibi birşey olsaydı kimse yerinden kalkmadan bütün işlerini hallederdi
Başka sorunlar derken?
Peki ettiğin duanın anlamını biliyormusun? Bilmiyorsan için rahatlamaz birde bilerek oku.😊
Evet manasını okuyorum :(
Gerçek hayatta gülmeyi demiyomusun içini ferahlatır 😊
Abdestsiz geziyorsan ondan olabilir
Ya da günah defterin kabarmıştır
Önceden de abdest almadan geziyordum.. böyle olmuyordu.
Bilmiyorum
Sadece onu değil , beraberinde felâk ve nas surelerini de oku. Ama içtenlikle , inanarak , abdestli , ve kıbleye dönūk olarak. Bu da fayda etmezse bir ilahiyatçı profesöre görūn. Hayırlı ramazanlar.
Size de hayırlı ramazanlar..
sabret. inşallah sabredersen Allah mukafatını verecek
namaz dinin direğidir. namaz kılmayanın duası kabul edilmez denir.
İnsirah suresi nas felak ayrtel kursi oku kafanda kurguladigin kAygılar vs varsa onlardan kurtul
onu okuyabilirsin daha sonra huzur duaları var oku bak çok rahatlarsın😇
Dua dedigin kelimelerden ibaret. Inanmayin boyle hurafelere.
Bende öyleydim ateizme geçtim hala iyiki ateistim diyorum muslumanken bu kadar huzurlu değildim
İmanın zayıf demek ki
nama kılmıyosan namaza basla. namazda huzur vardır
Hemen Geçmez
Duayla huzur mu olur ya
Gecmiyor dersen olmaz sen okuyup dua et
Namaz kiliyormusun
Hayır
Namaz kil o zaman huzursuzlugun gider
Gusul abdesti al
Kurab oku
Namaz kıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?