Diğer Henna'nın bana kahve sözü vardı, unuttu mu yoksa? ArtistSerserii Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor @Henna bir sorumda kahve sözü vermişti, unuttu mu yoksa? 😱😱😱 Kafa bulmamıştır değil mi?😬Kahve deryasında saat 20.00 de canlı müzik de başlıyor, bilmem öyle söylemek istedim hani olur da söz yerini bulursa.😬🙈 Henna'nın bana kahve sözü vardı, unuttu mu yoksa? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
a Henna Takip Et Yoda Yaş: 50 , eic 52% +1 yıl Sözümde de aynen dediğim gibi Adana'ya gelirsem söz, arayacağım ve kahve de içeceğiz :) 1 2 Yorumla ArtistSerserii +1 yıl 😋😊 Yorumla Balinaa +1 yıl Ben de istiyorum. Sonuçta ben de senin bir kızınım yani yani. İzmir'e de bekleriz. 😍 Yorumla
Raskølnikov Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Adminler de sözünü tutmazsa üyeler nasıl tutsun :D Bence ısmarlamalı :D 1 0 Yorumla
Balinaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 48% +1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Gelsin İzmir'e ben ısmarlıcam sözz ❤ 1 0 Yorumla
genetikci18 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Diğer konusunda 10,1b cevap paylaştı. Ne bilelim 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar