Bir turk erkegi ancak zeybek oynarken ve kadininin onunde egilir. ama simdi bakiyorum kadina tecavuz siddet artmis turk erkekleri kadini itaat altina almaya calisiyorlar.
Biraz Atamizi ornek alalim beyler
Turk toresinde kadin kutsaldir, neden turk erkekleri kadina deger vermiyorlar?
arapları seviyorlar örnek alıyorlar ondan ötürü türkler islamla tanışmadan önce kadınlar savaşçıydı kadınlar devlet yönetir elçi karşılar hatta ve hatta anlaşmalara mühür basardı cengiz hanın sözünüde bilirsiniz neyse islam la tanıştıktan sonra onları siyah cuvallara koyup evlerden çıkarmayıp dövmeye başladık bize 3 şey lazım doğru islam nedir? din hayatımızın neresin de olmalı? kadın erkek ilişkileri nasıl olur?
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yukaridaki soysuz gizli itle ugrasiyorum kardesim kusura bakma cevap yazacagim
Yav babacim milliyetçilik bu mu? kendi sorunlarini gormezden gelme mi? Ama avrupada da kadinlara deger verilmiyor diyr savunma mi olur ya delirtti beni arap y. rragi herif. ben turk kadininin yuceltilmesi derdindeyim bana solcu sosyalist diyor cahil g. tkili
onları boşver dostum onların taa a. m. i. na koyayim geçen suriyeli bir adam kadina tecavüz etmeye kalktı diye haber paylaştım suriyelilere sövdüm adam bana suriyelileri savunuyor alayı mal avrupa da insanların nasıl yaşadığını görseleer kendilerini keserler bizim türk insanı normal bir insanın hak etmiyceği şekilde yaşıyor
Cinayet tecavuz her yerde var ama bunun onune gecmek icin atılımlar var orada. burdaki gibi tecavuzvusuyle evlendirme mantigi taşıyan aman namusumuz kirlendi diyrn yok
Avrupada mı adımlar atılıyor hiç sanmıyorum. Şuanda ünlü diye geçinenlerin hollywood starı şarkıcı olanların yüzde 80 i tecavüze uğradığını biliyormusun biraz araştırırsan ortaya çıkar hangisinin faili bulundu ya da hangisinin cezası kesildi
Yav sen konuyu avrupa-turk çekişmesine getiriyorsun hangimiz ustun hangimiz guclu diye sidik yaristirmak derdin. derdin turk kadininin yuceltilmesi , eski turk toresinin canli tutulmasi degil. milletperver gecmis kulturune saygili atalarina hurmetli ve muasir medeniylere ulasma gayesi guden bir turk genciyim ama boyle aptal milliyetcilerden nefret ediyorum.
Sen lafı nerenden algılıyırsun. sen orda avrupayı övüyorsun ülkeni yeriyırsun senin her tarafın milliyetçi olsa bu olur. Türkiyede kadın hakları yokmuş avrupada çok varmış sen öyle san. Şuanda bile abd de kadının birine Tecavüz ediliyordur. Sen ne avrupanın kadını koruduğunu düşünüyorsun. Ucuz milliyetçi seni
Beyinsiz seni. ulkucusun de mi simdi huzur islamda dersin bir de. siz turk toresine en buyuk darbeyi indirmis hainlersiniz. milletini sevem halkinin kusurlarini sorunlarini dusunur. Beyinsiz herif , turk kadini eziliyorsa , turkluge halel gelmesin diye bu gercegi inkar mi edeyim? Aksine turk toresindeki kadina saygiyi unutan unutturanlarin hadlerini bildirmelidir. Sen , ama onlar da kotu diyorsun , kotu veya iyiler ben onlarla kensimi kiyaslama derdine dusmuyorum ben kendime bakarim kensi sorunlarimizi hallettme derdindeyim. sen milliyetci filan degil ahmak bir masturbasyoncusun. su an dunyada kadina en cok deger biziz desem bana gercek milliyetci derdin de mi? Oguz kagan seni gorse yuzune tukururdu soytari herif
Oğuz kağan senin gibi Avrupa yalakalarını görse kelleni alırım mına kodumun malı senin anını ülkücüler mi mikti heralde öyledir. Emir Timur senin gibilerinin kellesinden kuleler yapıyordu miktir git avrupaya onlar için savaş mastürbasyon cuda sensin amperest de sensin Avrupa kıçı yalayan rusçu olan zamanında çıkıp ermeniyiz diye bağıran anasını avradını miktiğimin sütü bozuk p. içi. Avrupaymış Avrupa mikiyor seni kıyaslama yapıyor sonra kıyaslama yapmadım diyor. Oğuz Kağan diyor öğrenmiş üç isim sıralıyor sana çiçi kağan desem bilmezsin tong yabgu desem bilmezsin sen git Avrupalıların kıçını yala hatta miktir git avrupaya. Senin gibi çomar ikiyüzlü tatlısu milliyetçisi onların işine yarar
Amperest p. iç ülkücü değilim ama ülkücüler iyi mikmiş seni belli. Ateist din düşmanı p. iç senin gibi solcu sosyalist gavvat lar ı miktikleri için tebrik ederim ülkücüleri sahte milliyetçi p. iç
Senin gibi soysuz bir kopek neyin milliyetcisi olabilir? Kufurlerinden bile turk kadinini asagilayan bir maganda oldugun belli. sen icindeki eziklikten oturu milliyetciyim diyen bir serefsiz kopeksin. o saydigin turk büyüklerini pis agzinda kirletme. git arap atalarinin tassagini yala
Ananı avrupaya miktir tatlı su milliyetçisi senin gibi goduğumun p. içleri ülkesine küfreder avrupacı olur sebebide ananızı avrupanın mikmesidir o türk büyükleri senin soyunu denize döktü. Senin bayrağın bile belli değil hristiyan Yahudi dönmesi oğlan. Senin gibi laylaylom çıkarttıklarıyla biz uğraşoyoruz Mezopotamya maymunları nın kalıntıları
Daha okuduğunu anlayamayan o. rospu çocuğunun birisin. Orda türk kadınını aşağılayan da sensin kerhaneye açıp üstünden geçende sensin gerçi normal o K. erhanelerde senin anan çalışıyor bacın çalışıyor
Avrupa yalakası anana o özendiğin Avrupa gibi dışarda pazarla. DİNSİZ puş. t anasını sermaye olarak pazarlayanlar kuzeninin üstünden gecen köpeğe tecavüz eden ler
Batıcı köppek. Avrupalıların altına yatmaktan çekinmeyen puş. t oğlu puşt senin beşikten tut tüm Avrupa hayranı soyunu mikiyim dahada lafımın üstüne laf söylersen ya o. rospu çocuğunun dahada aşağısı sın. Git avrupana orda hamam oğlanlığı yap sana yakışır gerçi siz çıkıp i. bneyim diye pankart açanlardansınız kız kardeşinde a. m benim belletirim diyen modern gavvatlarsınız
Arapçılarda sizlerde mikilmeye mahkum yok edilmesi gereken aşağılık pisliklersiniz anasını pazarlayanları medeniyet zanneden yok olması gereken bokk çuvallarısınız domuz sürüleri
Avrupaci filan degilim orrosbu cocugu. avrupa givi olalim demek avrupaci mi olmak demek. ulan orrsobuu cocugu gotunun kili olduklarin gibi amerikan kopegisin. amerika vatandaslik vermek icin anani zencilere sevdirme sarti koysa butun zencilere siktiririsin piçcc
La anasını miktiğin ben bu memleket için çarpıştım türk düşmanına sensin avrupanın yarrrağını yalayan anasını bacısını pazarlayanlara sempati duyan orrrrrrospu çocukları sen ve senin gibi namussuz p. içler. Sen git Avrupa yarrrağını yala. ananıda onlara pazarlarsın miktimin ensesti
La a. mına kodumun p. içi sabahtan beri Avrupa Avrupa diye n o. rospunun çıkarttığı sen değilmisin senin türkçe hocanı da mikiyim senin beşikteki bebenide mikiyim mezardakilerinide mikiyim p. iç kurusu sabahtan beri avrupayı savunuyorsun sonra ben Avrupa meraklısı değilim diyorsun senin derdini biliyorum sen git anasını pazarlayanlara sempati duy türküm de deme senin gibi türkü mına koyum
Orosbunnun dolu bir tek yerde avrupa dedim orosbuevladi. O kadar haysiyetsiz picsin ki bebeklete kufur edecek kadar acizsin serefsiz. bu ulke icin carpmismismis yalanini s. ktiginin kansiz iti. ortadogulu kopek. kurt enigi seni. zaten araplar gibi kucuk yastakileri besiktekileri s. kersin zaten pedofili pic. orosbununndogurdugu it. taptigin o bedevi arap da 6 yasindaki kizi s. kiyordu. anani avradini s. kiyim orosbuucocugu
Birincisi ben ona tapmıyorum sen anana göz dik anasını pazarlayanları öv bacına göz dikenlere sempati duy sonra Türklük de senin gibi türkün ben mezarda yatanını mikiyim beşikteki bebesini mikiyim sen şimdi vijdani retçisindirde senin vicdanını mikiyim orrrrrospınunçıkarttığı
O taptığın bedevi diyorsun sen yoksa başka bir bedeviye bacını mı miktirdin. Ya sen ne aşağılık pisliksin kendi anana Göz dikenlere sempati duyuyorsın bacını dağa kaldıracaklara sempati duyuyorsun sonra kadının değeri diyorsun sen sülalendeki kadınlara böyle mi değer veriyorsun? Birde Türk üm diyorsun kanını bir araştır ermenilik vardır ya da yunanlık ölüsünü miktiğim
Büyüde gel. Sen önce namus kavramını öğren gerçi senin gibiler anasınıda pazarlar normal Avrupa yalakası enseset pi. ç. Anana sor seni kimden peydahlamış gerçi o kdar çok müşterisi vardır ki kendide bilmiyordur
Pedofili sapik maganda tecavuzcu yobaz issiz asagiljk kompleksli ezik arap kirmasi. tum bunlar sensin ve ben bunlari senin sozlerinden çıkarıyorum. Ama sen benim hakkimda soylemedigim sozleri uyduruyorsun. vicdani retci degilim atam hulagu han gibi timur gibi senin gibi arap kirmalarini once icimizden temizlemeyi savunuyorum. senin kendini turk sanmanin aebebi de atam timurun gelirken senin olulerini de askerlerine s. ktirmis olmasidir
Sen turk degil olsa olsa maymunsun aminin siktiginin cocugu mmaymuna benzedigin icin turkluge siginmaya calisiyosun ama o serefe layik degilsin kürt enigi
Koçum ben has ve has ankaralıyım soyum belli sopum belli. Sana hangi boydansın desem onu da bilmezsin avrupa yalakası bir Türk demek sen ya ermeni dönmesi ya da yunan tohumusun tohumunu mikiyim
Sen bu kadar o. rospu çocuğusun atam haluga han dediğin kişi bile müslüman oldu ve müslüman olarak öldü atanın inancına bile sövecek ne yidüğü belirsiz fars ermeni yunan tohumusun adam atasına sövermi gerçi senin gibi ammmın çıkarttıkları türküm der anasına kerkinir atasına sövmüş arasının inancına sövmüş çokmu sen git bokunla oyna
Tarih oku tarih avrupa kıçı yalayacağına benim mikimi yala öğretiyim ilhanlılar ın Anadolu'da müslüman oluşları anlatıyım. Gerçi sen ne anlarsın ermeni tohumu
Hain picler. turklugun yuz karasisin. tek dedigim sey avruoada kadin haklarina deger veriliyor biz de eski turk atalarimiz gibi olalim. akitin butun soysuz itleri gibi iftiraci ve yalancisin bana avrupaci dedin. cahil oldugun icin sosyalist dedin. amina caktigimin sakaklli yobaz kipegi m
Senmisin türk Avrupa ya. rrağı yalayan türk sen ananı koru yeter ben sana beş numara büyük gelirim altından karını aldırma yeter soysuz pi. ç bir de türküm diyor ermeni tohumu soysuz p. iç
Orosbununevladi bak avrupayi da sksinler tamam mi. ben sadece avrupada kadinlara daha deger veriliyor dedim. ulan itogluti besiktekini sikecekk potansiyeldesin. sen turk kadinina deger vermeyen maganda bir kopeksinatalarinin yuzvkarasisin. bacin arkandan sikisirr eve kapattigin halde. oyle bacım cocugusun anani avradinins. ktigimin
Tarih bilinci olmaya atam dediği haluga hanın müslüman olduğunu bilmeyen ve ona bile küfreden soysuz p. iç. Önce tarih oku mına kodumun eziği. Ensest p. içleri namussuz avrupalıları örnek alan zavallı p. iç. Amperest vajina beyinli kodumun y. avşağı. anana selam söyle 😉
Avrupa hayranıymışım. Orosbununu dogurdugu sizin gibi arap kirmalari yuzunden onlardan geri kaldik zaten. matbaaya bile dusmandiniz. biz turk kadinlarinin yuceltilmesi derken siz tuek kadinini eve hapsettiniz orosbununevladi arap dolleri
Sen ananı avrupalılara bile peşkeş çeken birisin nolacak senin ananı ermeni yunan fars arap hepsi mikmiş ortaya senin gibi acayip bir yaratık çıkmış karınada selam söyle
Anani avradini s. kerim bak yeter orosbucocugu. hulagu han gibi bir imparatoru sahiplenme ananisikerim harbiden. hulagu han islamin azili dusmaniydi anani avrasini s. ktigim
Sen simdi kendini turk mu saniyosun hahaha. Arap yunan kirmasi asil sensin orosbununclcugu. cekik gozlu beyaz tenliyim senib gibi araplara benzemiyorum sulaesinin sktigimin. anani bacin avrasini irzini soyunu sopunu gelmisini gecmisini olusunu dirisini mezarini esigini yedi ceddini s. ktigimin
Comar mi ulan hahaa. sen kendini elit mi saniyosun bir de bokumun kopegi. Suratini sifatini s. ksinler ezik soytari. avrupa icin anani s. ktirirsin ulan sen aminevladi. babani bile s. ktirirsin. soysuz kahbe dolu. senin fibi arapdolleri yuzudnen adamlardan geri kaliyoruz bunu itiraf ettigim icin avrupa hayrani oliyorum oyle mi. anani avrasini yedi ceddini bütün diyari arabi sevsin amincocugu
Avrupayı ağzından düşürmeyen senin gibi p. iç bana diyor Avrupa diye la senin türkçende zayıf yads beyninde sorun var heralde küçükken topun inşaat a kaçtı tecavüze uğradın onu üstünden atamadın avrupaya ananı pazarla kodumun yavşşağı
En İyi Cevaplar