Diğer Sıla'nın omuzları hakkında ne düşünüyorsunuz? Hamdilla Takip Et Xper 4 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ben şahsen hayranım. Gerek sanatına gerek kişiliğine. Sesine aşık olduğum kadın. Ama omuzlarını ayrı seviyorum.Tabi böyle bir şeyin mizahı da olmazsa olmaz Sıla'nın omuzları hakkında ne düşünüyorsunuz? Cevapla Sevgi Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Aşkadamiii34 Takip Et Xper 5 Yaş: 42 +1 yıl bizim Osman abi var kaportacı aynı onun omuzlarına benziyor 0 0 Yorumla
Imyourqueen Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Sılanın heşeyini seviyorum çok karizmatik ve havalı😍😍😍 0 1 Yorumla Hamdilla +1 yıl Aynen ya efsane bir hatun Yorumla
ayseeerr Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 62% +1 yıl Değişik sorularına beni davet etmezsen sevinirim :) 0 1 Yorumla Hamdilla +1 yıl Ne daveti ne diyosun sen ya Yorumla
darkles Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 32% +1 yıl Diğer konusunda 491 cevap paylaştı. sila candir 0 2 Yorumla Hamdilla +1 yıl Aynen kardesim ya futbolcu olsun omuz omuza mücadelelerin hepsini kazanır Yorumla darkles +1 yıl ahaha futbolcu olsa rakip kesmekten omuz omuza gdeme, 😂😂 Yorumla
Tutkuizm Takip Et Xper 2 Yaş: 28 , eic 42% +1 yıl Badigard gibi hatun 0 6 Yorumla Hamdilla +1 yıl Dosta güven düşman korku salar bu hatun varya Yorumla Tutkuizm +1 yıl Makyajsız hali için aynı şeyi söyleyemeyeciğim ama makyajlı taş bebek gibi :d Yorumla Hamdilla +1 yıl Makyajını bilmem de o omuzun gölgesinde çay içilir be Yorumla Tutkuizm +1 yıl Omuz fetişi hshsjahdjs Yorumla Hamdilla +1 yıl Yok valla inan öyle bir durumum yok ama bu kadının omuzunun heykeli dikilmeli :) Yorumla Tutkuizm +1 yıl o değil de 4. resim de üfff korkunç bakmış 😃 Yorumla
FrEEPoWerFuL Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl çekici 0 1 Yorumla Hamdilla +1 yıl Sorma abi ya insanın kafasını koyup uyuyası geliyor yastık gibi omuz Yorumla
En İyi Cevaplar