Ben bu kızı anlamıyorum amacı ne bunun 😣☝🙏? Lan delirdim bildigin kafayi yedim onur denen bir adamdan bu gun surekli mesej geliyor soruyorum bisey demiyor ama kizi seviyorum acilamiyorum lanet olsun ya ben belli ediyorum ama isine mi gelmiyor ben karisincada sesini cilarmiyor sen ne karisitosunda diye bilir kafam karisti az yardim edin nolur?
kız ilgini anlamış ama bu noktada kendini biraz geri çek. şu an açılman için pek uygun değil bence. dediğim gibi çok değil biraz geri çek kendini yani bırak o mesaj atsın o mesaj attığında da soğuk soğuk konuşma hani hayırdır moduna girmesin ama olsan daolur olmasan da imajı yarat çok kısa süre. emin ol bu sefer o gelcek sana
Beyefendi haklı. Sana karşı birşey hissetseydi dile getirirdi. Senin ona olan ilgin onun hosuna gidiyor. Eğer grilerle yasayamayan bir adamsan net biriysen karşında ki kizdan da net cevaplar iste seviyorsa senle gelsin sevmiyorsa yoluna baksin bence..
Ya anlamadiysa:) arkadasiz biz oyle biliyor yani hatta basak denen bir kiz arkadasimiza da aras beni koruyor demis yani arkadasim olarak gecen bana falimda sen ciktin aras dedi hayvan vurcundan surekli arkanda falan diye anlamiyorum lanet olsunn
Ya gaz vermiyorum olanı söylüyorum ben. Ayrıca kız sana gelip niye elin oğlundan mesaj aldığını söylüyor ki seni önemsiyor demek ki ondan anlatıyor en azından onunla konuşurken mutlu olduğunu falan dile getir
O soylemedi ki mesajini ben yakaladim bu gun yamimda telefonu onumde duruyodu pat ondan mesj geldi bende bagirdim iki dakika rahat durmuysun dedim oda aras hep sana denk geliyo bu cocok atkaz atmaz sen baktigin zaman atar aramizda bisey yok diyo
Genetikci sen beni oldurucen konus diyon da of anlatamiyorum ki ya bu kizin bana ilgisi olsa hissederim ama yok ya bir mesaj bile atmiyor bemmn yazarsam ya da story de bisey paylasirsam onu bana atar oyle yazar seven insan yazar basindan sagmaz benim bildigim
Genel olarak kızlar erkekten bekler mesajı. Sevdiğini söylemesen bile onunla sohbet edebildiğini onunla konuştuğunda kendini iyi hissettiğini söyleyebilirsin abicim 😊
Evet wp den surekli bildirim geliyodu bana bend3 gostermedim buda boyle davrandi Ha birde o basak denen kiz benle selfie cekinmek istedi bende tamsm dedim sonra nil delirdi beni odasindan kovdu hic bisey demedim telefonunu elime aldim aras o telefonu birak benim telefonumu ailem kurcalamiyor sen kimsin dedi hic bisey demeuem kiz bama bunu dedi
Hoşuna gidiyor... şu an bende onunla aynı şeyi yapıyorum karşimdaki eriyor farkındayım ama ben evlilik dusunmedıgımden kımseyle birlikte olmak ya da sevgili olmak ıstemıyorum o da bılıyor ve dahada ilgilenıyor bu şekilde devam edlyor ama bn dedım soyledım hep bısey hıssetmedgımı evlilik oda dusunmuyor onAda haliyle ben cazıp gelıyorum oyle 8yıldr uzuyor gidiyor ama sevgılı olmuyorm olmayacagımda
Peki boyle ne kadar ileri gidebiliriz ama benim sevdigimi onu nil biliyor soyleyemedigimide ama nasil bir birletilik olabilir yani oda evlilik istemiyor gibi bana bir kac taktik ver napayim valla zor durumdaym
Benımkı bana açıldı ama istemedıgımı soyledım ben özgürüm bir erkegın onla konusma neden napıyosun sana yapma demedımmi gb sozlere gelemem Asla. Benım konustugum arkadasımda bunları kısıtlamayı sever o yuzden benım iş olmaz ama nil konusunda ondan hoslandıgını biliyor ve susuyorsa gelecekten cekınıyordur. Ya hissetmediği birseye baslamak ıstemıyor ya da kafasında baska bırı var ya da kısıtlanmak istemıyordur diye dusunuyorum
Sey var bizim arkadasimiz basak diye bir kiz ona demiski guven sorunum var cok guvenmek istiyorum oda senin gibi karakteri o yuzden senle konusuyorum su an birde surekli telefonu durduk yere eline alir benim bir sey dememi kimle mesajlasiyosun dememi bekler beni kiskandirir sevmedigim adamin gomlegini giyip bana daha guzel oldu diyecek kadar ileri gitrigini gordum ki o zaman bununla biz nille kustuk kus oldigumiz zamanda yapti bunu sirf sinirlenim bagirim diye anlamiyorum gercekten bana cok yakin mesela bu gun beraberdik ustune basina dikkat et gogus dekolteme bakiyor millet basinda dedim tamam goz kirp anlarim dedi
En İyi Cevaplar