Dünyadaki tek yalnız ben değilim biliyorum ama artık dayanamıyorum. Herkes hayatına bir yol verdi çevremde olan tek tük arkadaşım da yanımda değil. Sanki unutulmuş gibiyim dünyada. Her dk üzgün gezmekten sürekli ağlamaktan kendime kızmaktan dertlenmekten bıktım. Nasıl başa çıkılır bununla bilmiyorum.
Hayatını değiştir deseniz öyle kolay değil, bir çukura girmiş gibiyim zıplıyorum zıplıyorum çıkamıyorum. Benim elimde olmayan faktörler var ve birşey yapamıyorum.
Neye elimi atsam kuruyor derler ya öyle bir durumdayım. Sürekli bir şanssızlık peşimde. Ne yapsam olmuyor bıktım artık.
Çok mutsuzum. Siz nasıl başa çıkıyorsunuz mutsuzlukla?
Başa çıkamıyoruz , başa çıkıyormuş gibi davranıyoruz. Bir ailem bir ben , başkada kimsem yok. Gerisine hayırlısı dedik zamana bıraktık. Allah büyük..
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hayırlısı diyorum. Güçlü görünmeye çalışıyorum ama içim paramparça. Ailem bile yanımda olmasına rağmen güçlü bağlarımız yok herkes birbirinden bıkmış gibi. sevildiğini hissetmek en büyük ihtiyaç değil mi
Haklısın seni net anlayabiliyorum aynıları bende var. Ben çözüm bulamadım şu an ne söylesem boş sadece anlıyorum. Sevilmek şevkat görmek ilgi alaka mutlu huzurlu hissetmek istiyor insan.
Aslında yalnız ve mutsuzuz ama dayanmaya çalışıyoruz. Dayanıyormuş gibi davranıyoruz kendimizi kandırıyoruz. Bazen şu an senin hissettiğin noktaya geliyorum ama elden de bişiler gelmiyor. O kadar yalnız ve sevgiye aç yürek varken neden herkes ayrı ayrı hayırlısı der anlayabilmiş değilim ne yapmak gerek bilemiyorum
Ben kendimi kandıramıyorum. Ama dışarıdan kandırıyorum galiba. Sanki çok umursamaz çok memnumum hayayımdan sanki herşey yolunda öyle bilsinler. Söylesem ne olacak istiyorum diye, gülecekler evde kalmış kimse buna bakmamış ya da işte burnu çok havadaymış. Arkadaşım niye yok, işi düşünce yanımda biten düşmeyince kendi keyfine bakan insanlara ben de ayy canım yapmıyorum kendi başıma oturup kendi kendime takılıyorum. Ailede herkes birbiriyle kavga eder kimse kimsenin umrunda olmaz hergün ama dışarıdan mükemmel aile imajı da mutlaka verilmeye devam eder. O yüzden hayatımız "hayırlısı"
Birebir aynı moddayım inan. Dışarıya tam anlattıkların gibiyim ama içerde ne fırtınalar kopuyor bir ben bilirim. İlişkiler laçkalaşmış sevgi belden aşağı dile sakız olmuş arkadaşlıklar dostluklar çıkar ilişkisi vs. Gelde mutlu ol huzur bul
Dışarıdan hayatıma bakıp mutsuz olduğumu görsen şımarığın teki dersin belki. Hayatımın kötü -ymüş gibi görünmediğinin farkındayım. Ama yalnızlık çok zor sevgisizlik kalabalık içinde kimsesizlik. Bu da başkalarının hayatına bakıp iyiymişim ben diyilcek bişey değil
Bak herkesin ayri ayri dertleri var sinavdayiz sonucta.. benimde bütün arkadaslarim evlendi coluk cocuga karisti.. ben kaldim.. ama sabret hersey kismet nasip elbet biri gelecek elinden tutacak.
Ben senden 5-6 yaş büyüğüm hala gelip kimse tutmadı. Yüzüne bakılmıcak çirkin bir kız değilim, arkadaş olmak için kötü kalpli çıkarcı biri de değilim. Ama kimsem yok, ailem bile öyle var ama aramızda sevgi bağı sıcaklık yok. Yıllarca okul iş gibi ortamlarda bulundum çalıştım çabaladım çabalarımın karşılığı başarıları göremedim. Sağlık en büyük nimet şükürler olsun ne zor durumda olan insanlar var biliyorum ama kronik hastalıklarım geçmeyen ağrılarım var. Sabrediyorum ama hiç birşey değişmiyor
Süphe duymaman lazim, bütün kalbimle buna inanmalisin hersey güzel olacak inan buna. Gizli olmasaydin özelden dertlesmek isterdim. Ugur kosari okudun mu? Tavsiye ediyorum özellikle Allah de ötesini birak 1 ve 2
kardsm sadece sabır et bigun mutlu olacaksun elbette bol bol dua et rabbime sığın
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çok sabrettim ediyorum da rabbim biliyor içimdeki sıkıntıyı ona sığınmaktan başka çare de yok. Belki çok iyi düzgün bir kul değilim eksiğim çok ama kimin tam ki... birşey değişmiyor
En İyi Cevaplar