kesin savaşçı olurdum köyleri basar köyü yağmalar insanları öldürürr sonra krallığımıza dönüp kahraman olarak karşılanırdık 2 ay kralıkta sonra tekrar yollarda bundan güzel yaşam mı var la odin için valhala için dostlarımızla tekrar görüşmek için savaşıyorsun ölürsen eğer dostlarına kavuşup odinle şarap içebileceksin bundan güzel bir hayat mı olur be
kesin din adamı olurdum çünkü herkesin doğru olan neyse onu bilmeye ihtiyacı var ve yazan çizen düşünen ekip ile Allah inancı arasında bol bol muhabbet ederdim. E seviye meselesi bu iş.
valla mı? ciddi misin? Yahu ne güzel din bilgin var senin öyle @tutkuyuyaşa inanamadım valla. Yahu Kuran'a göre konuşalım “Biz her millete bir peygamber gönderdik..” (Nahl, 16/36) diyen bir Allah var. Buna göre de güzel kardeşim o zaman da demek ki Allah inancı vardı ve hepsinin adı İslam idi. Bunun binlerce kaynağı var detaya gerek yok ama bir ayetle çözdük galiba.
Konu antik çağ? Hz. İsa da Hz. Musa da geldi ve hepsi yahudilik hristiyanlık ya da müslümanlık demedi Kuran. Hepsinin adı İslam idi. Bakınız Ali İmran 19;"Hiç şüphesiz din, Allah Katında İslam'dır. Kitap verilenler, ancak kendilerine ilim geldikten sonra, aralarındaki "kıskançlık ve hakka başkaldırma" (bağy) yüzünden ayrılığa düştüler. Kim Allah'ın ayetlerini inkar ederse, (bilsin ki) gerçekten Allah, hesabı pek çabuk görendir.". Daha ayet var istersen. Ama konu din ise o dönemde de din vardı yani bizim bildiğimiz ve inandığımız değerler onu söylüyor. Benim okuduğum kitap (Kuran) bunu diyor.
Marangoz veya savaşçı olmak isterdim. Okçuluğa karşı büyük bir ilgim var ve bire bir savaşın içinde olamasam da kullanmayı sevdiğim araçla bir parçası olmak güzel olabilirdi. Ayrıca hareket arayışımı da karşılardı.
Ticaret adamı olurdum. Özellikle de milattan önce 1200'lerde Ege kıyılarında yaşamak isterdim. Hem İyon Uygarlığı da deniz ticaretinde bayağı gelişmiş ve zenginler de. Ben de denizi severim, iyi para getirir ticaret.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Erotik shop açardım o zamanki imkanlara göre. Odundan kırbaç, pekmez bal karışımı bir şey performans, muz domates gibi şeylerin karışımı sperm arttırıcı, büyütücü daha hala bu çağda bile bulunamadı eğer büyüten bir ürün bulduysanız lütfen bana da söyleyin benim ihtiyacım var çünkü yalan yok. ama bir çok şey yapılabilir eski zamanın imkanlarına göre. Zengin de olurdum :D.
şu an ki kafayla o zamanda yaşasam aristotalesin kankası olurdum sonuçta herşeyi biliyorum ordanda yaşamin kaynağı ben olurdum yonetici yani. Eğer bu kafayla değilsede demirci olurdum.
Antik çağda para mı varmış :)) benim bildiğim insanlar takas yöntemi kullanıyormuş o dönemler :) daha sonra Balina dişini para gibi kullanmaya başlamışlar falan :)
allahım fazla bilgi insana neler yaptırıyor. filozoflukta para yok. paranın olmadığı dönemde filozofluk diye bir şey de yoktu, filozofluk varken para da vardı.
En İyi Cevaplar