1- Ateşe atılırlar, yanarlarsa büyücü olmadığı anlaşılır, yanmazsa büyücüdür ve öldürülür.
2- Denize atılırlar, boğulurlarsa büyücü olmadığı anlaşılır, boğulmazlarsa büyücüdür ve yine öldürülür.
Ortalama 33 yıl yaşam süresi sebebiyle ben ölmüş olurdum zaten. Henüz siz de vebadan, açlıktan, savaştan veya ufacık bir hastalıktan ölmediyseniz hangi işi yapıyor olurdunuz?
Fare avcısı iyiymiş. Ben ondan olacam
Ulak işte bol bol gezersin
Cevap
11Cevap
Bitki uzmanı
Bitki uzmanı olayım, iyiyim o işlerde, bana da yakışır.
At üstünde gezerek serserilik yapan bir kız olurdum
Bitki uzmanı olmak isterdim. Şifaya vesile olan✨💚
Dürüst olmak gerekirse Orta Çağ'da yaşasaydım tek derdim zengin koca bulmak olurdu😄
Peki ben daha farklı sorayım? Roma senatosu da imparatorluk dönemi nüfuzlu bir Hatun olsa idin napardın
@Augustus_Octavianus Mutemelen o mal varlık babamdan falan kalmış olacaktı yoksa o devirde bir kadın kendi başına kolay kolay güç elde edemezdi. Kendimden daha nüfuzlu bir adamla evlenirdim, kendi mal varlığımı da hayır işlerine falan harcardım sanırım 😅 Hep erkekleri dahil ediyorsunuz diyeceksiniz şimdi, ne yapalım orta çağ böyleydi kadınların hayatta kalmak için erkeklere ihtiyacı vardı, nüfuzlu olsa bile
Ben böyle düşünmedim tarihe meraklı olduğum için biliyorum... Ve söylediğin çok mantıklı.. Ama baskın değilsin çok demekki baskın karakter bir kadın kendinden nüfuzu az ama yetenekli bir generalle evlenirdi.. Ha tabi ki iyi. Bir manipülatör isen kleopatra örneği olabilir o ayrı 😁😁
@Augustus_Octavianus Ahaha yok baskın değilim, rahat bir tipim😅 Ama arkadaşlarım sürekli manipüle ettiğimi söylüyor, rahatlığım + manipüle etme yeteneğimle iyi yerlere gelirdim diye düşünüyorum. Mesela Osmanlı'da Haseki olsam gözünü iktidar hırsı bürümüş Sultanlar kolaylıkla indiremezdi beni😅Kleopatra örneği çok yerinde oldu, onun gönül ilişkilerini hep ilgi çekici bulurdum kadının biografisi neredeyse gönül işleri üzerine yazılı
Dm atabilirsen sana Aktium savaşı ile ilgili bir video atabilirim hoşuna gideceğine eminim benim nickim deki adam da orada 😁😁bebim karakterim de ona benzer bir kadının oyununa gelmem.. Çünkü çok iyi bir manipülatörüm bende ama karşılıklı sevgi varsa her şeye severek razı olurum 😁😁
Çok kaliteli bir soru sanırsam yağmacı olurdum paralı asker kelle avcısı ne bileyim :D
Hristiyanim ben. İncil okuluna gitmek isterdim
meslek değil ki bu. rahibe mi olucan
ben orta çağ temalı her şeye bayılıyorum. orta çağ fantastik evrenine ise aşığım.
Sara bişey sorucam sen türkiyeli misin?
Benim de 4-5 yılım olurdu yan gelir yer içer yatardım. Ömrümün son demlerinde çalışmakla mı uğraşacağım 😂
Bitki 🌱🌱🌱🌱
iyi para vardır o işte :)
Bilmem, çok ilgim alakam olmamakla birlikte bitkisel yaşam doğaya dünyaya faydalı yaşam.
büyücü PWAQOQEDPWQALSDİAWİSDASCDFSZXFVCSDFC
orta çağ dedik bacım yakarlar.
upload.wikimedia.org/.../Witch_Burning.jpg
harbi -_-
ya da denize atarlar, eğer batmazsan büyücü bu deyip öldürürler. Eğer suya batıp ölürsen tüh büyücü değilmiş derler.
her türlü geberiyom sdşlkşsasadfc
Cariye olurdum ben xD
bitki uzmanı iyiymiş parası iyi olur
İçip içip yatan padişah olmak istiyom
sarayda asçı olmak isterdim
Meslek değil de büyücü olurdum
Kahin, büyücü falan olayım çok ekşınlı
Demşrciyi işaretledim kılıç kalkan yapardım
Sıcaktan ölürdüm ama demircilik
Derebeyi olurdum kesin
Bürokrat olmak isterdim
Ulak olurdum. 🙂