Bu gün araçımla eve dönerken yolda kanadı kırılmış bir kırlangıç buldum cifti başında bekliyordu beni görünce kaçtı yaralı kuşu eve getirdim Furacin antibiyotik krem vardı evde açık yarasına zor bela azda olsa sürttüm kanadını kuşlardan anlayan arkadaşımın demesi üzerine kuş tüyüne yapışmayan bantla yapıştırdım şimdi bekliyorum veterinere ulaşamadım şimdi internetten baktım kıyma ve yumurta koydum yemesi için zaten hiç bişi yemiyor su içmiyor zorlan biraz su içirdim ama şimdi bu ne yer ne yapmam gerek bilmiyorum anlayan birisi var mı arkadaşlar ne yer bu yabanı olduğu için mi yemiyor kanadı da tam gövdeden değil kanat tüylerinin başladığı noktadan yaralanmış bu arada şimdiden teşekkür ederim.
Kanadı Kırılmış Dağ Kırlangıcı Acil Yardım Lazım Arkadaşlar?
Varda iyileşene kadar kediler filan yer bahçede evde kalacak ama yemek filan yemiyor tam olarak ne yer bilmiyorumda olmadı pazartesi günü veterinere götürecem
arpa bugday filan koy önune. yabanda yasiyan hayvan ya ew ortamina gelince alismiyor hemen daha şaskinlik yasiyordur ondan onunde dursun yer. dedigin gibi bir veterinere gotur olmazsa
En İyi Cevaplar