21 yaşım 50 bin₺ borcum var ailem tarafından üstüme yıkıldı , hem okuyorum hem çalışıyorum ailem var ama yok ayrı kalıyorum kira fsturalar vs , işten ayrilmak zorunda kaldım sağlık sorunum vardi çözüldü yeni ise gireceğim birkaç güne , kartımın odemesi var 15 gün sonra 9.000₺ . Ama yinede elimden geldiğince birşeyler göndermek istiyorum böyle kendimi çok kötü hissediyorum 😔 uygun fiyatlı alıp 50 ₺ tutarında bütçem var ( kredi kartımla alacağım ) en ihtiyaç olan bu miktara uygun ne almaliyim bilemedim? Birde evden birkaç parça kıyafet yıkayıp temizleyip koymayı düşünüyorum?
Güncellemeler
+1 yıl
1 poşette olsa bir şey gönderiyim ya da 5 10₺ yardım ama neresi güvenilir ve kredi kartıyla olur?
Bence kiyafet yollama durum cok kotu tırlar sokağa firlatip gidiyormus kiyafetleri az da olsa nakit yolla ya da yapamam diyosan kendini zorlama dua etsen de olur
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Nakit en güvenilir nereden yollayabilirim kredi kartıyla olur mu? Bir yerde görmüştüm 5₺ de olsa küçümsemeyin yollayın diye 5-10₺ de olsa yollayım o zaman 😔 güvenilir yere
İkinci el yani kullanılmış kıyafet yıkayıp koysam? Birde dediğim gibi 50₺ tutarında bir şey alsam? Massim alinca öderim kredi kartima ne yapıyim benimde faydam olsun istiyorum 😔
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence kiyafet yollama durum cok kotu tırlar sokağa firlatip gidiyormus kiyafetleri az da olsa nakit yolla ya da yapamam diyosan kendini zorlama dua etsen de olur
Nakit en güvenilir nereden yollayabilirim kredi kartıyla olur mu? Bir yerde görmüştüm 5₺ de olsa küçümsemeyin yollayın diye 5-10₺ de olsa yollayım o zaman 😔 güvenilir yere
evet ahbap a atmani tavsiye ederim ben sadece onlara guveniyorum
Kimin ki orası
haluk levent tarafindan kurulan sivil toplum kuruluşu Kizilay gibi yani
Kesinlikle bisey yollamayın burada mazemeler hep atılmış çoğu fazla zaten şu an da dua ihtiyaç olan sey
Hangi şehir bahsettiğin yer
Hatay ve bölgeleri
Sen nereyi gördün diyorum
Hatay diyorum
Duanı yolla kardeşim.
durumun iyi degil yardim edemezsinki
İkinci el yani kullanılmış kıyafet yıkayıp koysam? Birde dediğim gibi 50₺ tutarında bir şey alsam? Massim alinca öderim kredi kartima ne yapıyim benimde faydam olsun istiyorum 😔
düsünmen bile faydan oldu buttun dunyada yardim geliyor ama acaba bu yardim ulasiyormu hepsi