AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
143Cevap
at, avrat, pusat (silah) derler. atın yerini araba pusatın yerini kredi kartları aldı. şimdilik sizin alternatifiniz bulunamadı ama teknolojiden ümitliyim :) :)
arabam tabiki en azından bizi yarı yolda bırakmıyor ;)
araba takıntım yok 😂 hatta araba modellerinden bile anlamam 😂
araba neymıs yaa soyle guzel arac kullanan bır hatun gerek bıze hatta
Sonra kadınlar maddiyata daha çok önem veriyor oluyor hı hı aynen😂😂
Bende anlamıyorum benimkini toz kaplıyor ya babam yıkar ya da yıkamacı:) bu samimiyet nedir ki?
Araba aşktır ❤ aşkın deneni olmaz öyle seversin ben sattığım arabamı bile görünce duygulanıyommm
Makineleri çok severim arabaları da çok severim ama eşimle de ilgilenirim baya. ☺️
o egsozun arkasından çıkardığı dumanlar.. anlayamazsınız...
Alfa Romeo 159 un tadını bu yaşıma dek hic bir kadın vermedi :)
ağır bir yorum olmuş 😅
İstesede veremez zaten 😂😍😍😍😍☺️☺️ dostum o araba süper ötesi birşey 😍😍
@Melikeciiikkkk ilk arabam 😏kaza yaptigim icin hurdaya verdim.. Temizini bulsam alicam
@Blackkandwhite ama öyle :).. Tabi bir bayani erkek icin ikinci plana bir araba icin atmak anlamsiz gelebilir ama neticede ikiside guzelliktir erkek icin.. Hatta erkek&bayan&&alfaromeo
@Blackkandwhitte bir t ni eksik koymuşum :)
Dediğin arabayi bilmiyorum :) nickim de mi bir t eksik
Hangi t yi dediğini anladım ☺
@Blackkandwhitte ama ben senin yerinde olsam daha marjinal ve spesifik olsun diye @bilekendvayt koyardim nikimi :)
Neyse 5 xp olmussun zaten =) olan olmuş
daha marjinal olmamın bir önemi yok ki öylesine almıştım nicki ilk aklıma bu geldi siteye yabanciydim aldığımda :)
@Blackkandwhitte Simdi baya baya isindin yani öyle mi :)
yani öyle diyebilirim
@Blackkandwhitte zamanla daha xok seveceksin. İnaniyorum :) Belkide sevmissindir
Bilmem takılıyorum öyle nötrum Şu an ☺
@Blackkandwhitte her platformdan daha guzel burasi.. Cok amacli cok fonksiyonlu :)
Valla ben de bilmiyorum ama elim ayagim diyebilirim
Bazi erkekler arabasini kızım diye sever çünkü ve bazılari icin bir tutkudur bu durum.
Araba diyenlere şaşırdım doğrusu benim için hiç önemi yok hafta 490 lira borcum vardı kimseden bulamadım tuttum arabayı sattım nasıl ama
araba artık onların çocukları gibi olmuş 😂 o denli sahiplenirler bu güzel bişey ama bizi de ihmal etmeseler keşke 💘
bazen arabaya binip öylece oturmak ya da gitmek istersin
işte bu
bazen bazı insanlarla oturup konuşmak iyi gelir o insana bağlanırsın ya aynı durum
Tabi ki araba, o beni asla terketmez. Anlasamadigimiz bir konu olmaz onunla. Her konuda bana destek cikar, ben ne dersem onu yapar, 5 dk'lık zevkten daha fazlasını verir. Daha az masraflidir. Bunun gibi daha bircok neden sayabilirim
Arabam yok partnerimde yok lakin her ikiside olmuş olsaydı elbetteki partnerim derdim
Böyle bir ayrıntıyı fark edip, üstüne de hâlâ o erkekle birlikte olan kadına şaşarım.
sevgilimin motorskletimi çekemeyip kıskandığı ve bu yüzden kavga ettiğimiz doğrudur
adam o kadar para veriyo bırakta önemli olsun arabamız
kızlar için alışveriş neyse bizim içinde araba odur
Arabam kişiliğimi, şeklimi, stilimi yansıtır.
Temizleme rutin bakımlar hariç fazla içli, dışlı değiliz kendisi ile.
Ben sevgilimi 1 hafta içerisinde ayarladım arabamı ise bir yıl uğraşıp alabiliyorum söyler misin sence hangisi daha değerli?
benım ıcın bu genelleme söz konusu degıl arabam gözumde teneke parçasından başa bırsey degıl duygusal bağ kurmanın anlamı yok ıstersem satarım baska araba alırım.
tabiki siz. araba size kurban olsun canim benim😊😊😊😊😊
Renault Arabamız vardı önceden sattik satarken ıcimden bir parça gitti sanki tarif edilmez bisi
Yoo sadece beyler değil bendede var araba sevdası. ve çoğu şeye değişmem yani
arabalarımın değeri yok..
geçmişte olan kadınların da..
Kadınlar nasıl makyaj seviyorsa erkekler de arabaya aşık
Adamlar haklı. Benim için de arabam erkeklerden daha değerli kimse kusura bakmasın 😂
kızlar araba olmasa zaten gelmez
arabayla kız ayarlayan sayısız erkek var
simdi ben sorayım arabasız erkek mi arabalı mı?
Bir dönem kadın, o dönemden sonra araba Sevdası başlar; "Erkekte!"
Ben anlıyorum valla, hormonlardan dolayıdı!!! E boşuna demiyorlar motor gibi kadın diye
Eskiden sıralama at avrat silahtı. Şimdi araba kadın playstation. Böyle galiba.
Bir laf var ara gazın verdiği zevki verseydin sana basardım diye sen anla bence 😂😂😂
Sizin takı ve mücevherlerle bağınız neyse bizimde araba ile aynı bağ var. Sanıyorum.
araba farklı bir sevgi benim de çok sevdiğim bir bmw m var ama bir insanla sevgilimle kıyaslayamam
Bazı arabalar dünyadaki en güzel kadından bile daha çekici gözümde :)
arabam ask tanda öte benim için ucan tenekem o benim :)
seyahat etmemi sağlayan bir teneke parçasından başka bişey değil benim gözümde
Arabam mı yıkamacı arkadaşım olmasa yıkanmıcak bile
araba tabiki
nazı yok dırdırı yok kaprisi yok sen ona baktığın sürece oda sana bakıyor :)
kendinizi sevdirecek bir yanınız vazgeçilmez bir tarafınız var ise şayet, arabasından vazgeçmeyecek erkek yoktur. Bunu da siz bulacaksınız!
Sevgimize değer kadın bulamadık, bizde arabaları sevdik.
Bende arabamı sevgilimden çok severim. Ama tabi tofaş değil de son model bmw porche olacak 😄
Sen toşafa kurban ol :D
bir arabayı kıskanmadığınız kalmıştı o da oldu pess
Mal canın yongasidir da ondan 😂😂
kadınlar ve saç düzleştiricisi gibi bişey işte.
araba sevdamı hiç bir kadına değişmem!
Ama neden peki benim dayımda öyle
sevsen kaybetme korkusuymuş yok tribi nazı yok bir müddet sonra soğudum yok car curt boş iş hepsi ama araba öylemi hafta sonu git zaman geçir hafif müziğini aç güzelce yıka içli dışlı aksesuar yap sinirini ondan çıkar geri sev barış bakımını yap gözün gibi bak afedersin üstüne kuş pislesin yaşayamam ben. ama yok bir kızla çık dünya güzeli olsa kaç yazar yok o kız kim yok niye takip ediyon yok böyle şöyle valla zorlu karın ağrısından başka birşey değil
Oha çok haklısın özellikle trip kısmında 😂😂 ona ben bile katlanamiyorum
Çok iyi bilirim araba sevdasını dayımda ayni senin gibi aramızda kalsın bazen konuşuyor bile 😶😶 ssstttt duymasın 😂😂
:D araba sevdası başka ya böyle bir sevdaya kapıldığım için çok şanslıyım mutluyum
😂😂😂
Araba değil işte anlamıyorsunuz siz
anlatılmaz yaşanır :D
Onun arabrasi vuaarr..
Böyle arabam olsa bende arabayı tercih ederim :D
arabanın markasına göre değişir.
Arabam olmadığı için bilemiyorum
yolda bırakmıyacağı için arabam derim
demekki arabaya daha çok biniyor 😂😂😂😂
İkisinide biniyoruz ama kararsız kaldım 🤔
at sılah avrat :) hepsının ayrı ayrı ozel
bende anlamıyorum onu