20 gün sonra nikahımız vardı ve ayrıldık. Nişanlım aramalarıma mesajlarıma cevap bile vermiyor

10 senedir beraberiz iyi kotu bircok gun gecirdik ve nihaywt evleniyorduk 1 eylulde...ne durumdayim anlatamam annesi beni cok severdi eskiden cunku o zamanlar gozum ail degildi aimdi univ. Bitirdim iyi bir isim var arkadaslarimin esleri kariyer sahibi benim nisanlim ilkokul mezunu be kendini hic gelistirmemis biri ama ne olursa olsun onu cok seviyorum annesi inanilmaz paraya ve gosterise duskun ama pastam dursun karnim doysun diyen biri evlenicektik ve tum esyalari napti etti nisanlimin amcasina halasina benim aileme aldirtti ailem o aileyi bize hic uygun gormediler cunku bizde kavgalar gurultuler bosanmalar bosanmadan baska kadindan cocuk yapmalar olmaz ama ailem sen seviyosan biz ne olursa olsun elimizden geleni yapicaz ama bazi gercekler var ki bizi cok endiselendiriyor deselerde sevgime sahip ciktim ama sanki benim ailem kotuymus de kendileri kusursuzmus gibi davrandilar sanki beni lutfedip alacaklar ben nisanlima bunlari annesi hakkinda ki dusuncelerimi soyledigimde annesine aksettirmis hep annesi bana inanilmaz dusman oldu ama cok akilli bir kadin geri durdu hep sesi cikan ben oldugun icin suclu olldum aile zaten annesinin nasil oldugunu biliyor kendilei de hep soyluyorlardi ama oyle biraey oldu ki o kadina dusman olan o ailesi bir anda onun yaninda oldu nisanlimla kavga ettik o kadar endisem var bn evin tek cocuguyum biraz simartilmisim ben evlenince buyuk bir sorumluluk alicam bir anda tasiyamiycam calisiyorum isten gelip annene de hizmet edemem dedim annesi acikca soylemisti cunku oglum evlensinde bir gelinlik gorelim falan gibi seyler bunlar beni evlilik oncesi sndromuna soktu nisanlima anlattikca o annesnini kotuluyorum sandi sandi annesine soyledi annesi de istemedigini soyledi buyuk ihtimalle kavga ettik zaten stresteydim cok gerildim bir kac hafta onca ablasi annemi evden kovmustu ablasi sorunlu biri ben bunu haZmedemedim anneme bunu yapan birine nasil hesap sormasain dedim ama dov oldur demedim ki sadece yaptiginin. Ayip hatta sana bule yapilan bir ayip bu ona bunu anlat dedim i konusmadi hic biset yokmus gibi davranildi kabullenemedim nisanlimla kavga esnasinda agir konustum bir anda kapatti beni 2 dk sonra amcasi aradi ve bn ne dediysem bana bir bir soyledi sok oldum herseyi anlatmis inanamadim benim arkamda surmayacagindan ztn korkarken ben yaptigina inanamadim o da bana kufr etmisti ama amcasina bunu soylemedim bile evet ben bunlari soyledim bir nedeni yok durup dururken soyledim dedim kotulemek bana yakismazdi cunku ama bir nedeni olmasigini soylememin altinda neler yatiyor elbette bir nedeni var ve soylemek istemiyorum bunu cocuk bile anlar ben boyle biriyle nasil evlenicem amca bana bunu nasil yapti dedim kapatti ertesi gun bayram mesaj attim amcasina yengesinden aldigim cwp bu is olumune birmistir kendisini istemeyen bir aile ve esi o da istemiyor net karari yazmis nisanlimi aradim cwp yok defalarca maj attim bana halasi bana bu is temelli bitmistir onu ne mesaj ne de arayarak rahatsiz etme yAzmisbunu nasil yapti 3 gundur 1 cwp yazmadi
Güncellemeler
+1 yıl
Nikahima sayili gunler kaldi ben ne yapicam Allah askina yardim edin insafa gelsinler acisinlar diycek kadar aciz durumdayim ne yapmaliyim nasil bir dua etmeliyim onsuzlugu kaldiramam canim kanim cocugum gibi atamam bir kenara bir yol nolur bir cikar yol
Güncellemeler
+1 yıl
Gunlerdir cevap vermiyor aramalarima mesajlarima simdi biryere geldim gece yarisina kadar bile olsa buradayim bekliyorum anladim herseyi ayni seyleri yapacak olsam bunlari yapar miyim bunlari soyler miyim herkese mutlulugumuzla bunu kanitliycam dedim ailesi kesinlikle istemiyor ve o da onlari dinliyor iclerinden biri git bu yuvaniz bir sans daha verin dese dinler ama annesi helal etmem hakkimi demis belli ki dua edin ne olur iclerine bir insaf duygusu gelsin vicdana gelsinlerşu anhala bekliyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Hala ayni yerde bekliyorum her geleni o saniyorum oyle bir haldeyim ki anlatacak kelime yok
20 gün sonra nikahımız vardı ve ayrıldık. Nişanlım aramalarıma mesajlarıma cevap bile vermiyor