Hatalar birbirini izlemiş gözde büyümeyen gönülde büyümüş artık eski duygular kalmamış. Aslında soru bile yok canın acıyor paylaşmak istemişsin sadece içini rahatlatmak için belkide ama yazarken bile öfkelenmişsin o duyguyu hisettim. İlişkilerde aileler girdinmi kavgalara ve cahil insanlardaki benim tarafım haklı mantıgı malesef ayırmış sizi. İyi mi olmuş diyecek olursan çok iyi olmuş. olgun bir insan senin dediğini gidipde şikayetçi oldugun insana anlatmak yerine düşünür hata kimdeyse hatasını düzelttirmeye çalışır. Zaten evliliği kaldırabilecek bir olgunlukta bir insan değilmiş. Bunun yanında ilişkilere çok tek taraflı bakmayı sevmem seninde hataların oldugu kanaatindeyim onlara sorsan onlarda seni kötülücekler. Şunu söyleyim canını sıkma hiç evlensen mutlu olabilecekmiydin bu soruyu sor canın her sıkıldıgında 10 yıl diyorsun kolay değil yoklugunu yer yer arıyacaksın ama 30 yıllık evliliklerin bittiğini unutma geçim sıkıntısı yok çocuk derdi yokken bu kadar müdahale ve geçimsizlikle sıkıntılar çekiliyorsa hayırlı olan buymuş. geçmiş olsun
03 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle benimde hatalarim var hata yapmaya zorlandim da yaptim ama yapmayabilirdimde kendi irademle yaptim telafisi nedir ben kaybetmeyi goze alamiyorum ne yapmam gerekir kendimi cok fazla ayaklar altina aldim fakat ortada bir yuva var yuvayi kurtarmak benim gorevim Allahin emri bei yuvami kurtarmaya calistigim icin kinayip asagilik ve gurursuz goruyorlarsa Allaha havale ediyorim yuvami kurtarma cabami bile elimden aldilar dun amcasi bana bu son mesajim the and yazmis nisanlimda ise ses yok
- +1 yıl
yuvayı iki kişi kurar bir kişi kurtarmaya çaılışırsa sadece çırpınır.annesi tamam ablası tamam amcası ne ayak ya. Sevgide gurur olmaz kesinlikle zorluklar gelir yerlere kapanırsın ama anlattıklarına bakarak yorumluyoruz ilişkiniz artık biz demiyor ben demeye başlamış. ve şunu soruyorum sen bu çocuga tüm bu yaşananlardan sonra güvenebiliyormusun ? ve evlenirseniz mutlu olabilecegine inanıyormusun ? evet ise cevabın ailesinden en yakın gördüğün kim varsa onunla otur konuş hayır ise zamana bırak
- +1 yıl
Ailesinden guvendiklerimin hepsi anlam veremedigim bir sekilde bana sirtini dondu birbirlerini yiyen o birbirlerine kenetlendiler nisanlim kendini aklamak icin beni karalamayi kotulemeyi tercih etmis belli ki cunku en ufaktan en buyuk kavgalarimiza kadar herseyi yazmis bana amcasi sen haddini cok asmissin demis ama bunlar bizim aramizda olanlardi nasil bu kadar beni anlatti o amcan senin senin yaptiklarni unuturda benimkileri unutmaz dedim yengesi o kadar soylenirdi nisanlimin annesi icin simdi?
En İyi Cevaplar
+1 yılabla öyle bir aileden kurtulmuşsun şükretmelisin benim annemde zamanında aynı şeyleri kaynanasından çok çekti sen kurtulmuşsun. O adam ilk okul mezunu yarın seni mumla arayacaklar kapında köle olacaklar kendini ağırdan sat hiç takma sen elini sallasan ellisi işin var gücün var nice iyi insanlar gelir ama o adam sana mahküm bu devirde ilk okul mezununa kim kız verir. Yarık kapında köle olmazlarsa bak gör :)
10 Yorumla
bacim... assagi yukari bu tür olay benim basimdanda gecti.. biliyorum kendini cok kötü hissediyosun.. dilekolay 10 senedir... sana bosver unut desem zor olucagini biliyorum.. ama inan geciyo... su an tam olarak farkinda degilsin ama.. sana yemin ederimki... bir kac ay sonra... "sükürler olsun ondan ve ailesinden kurtulmusum " diceksin.. bana inan... yazdiklarini bir solukta okudum ve inanamadim... ailesini bosver.. onun gibi biriyle hayatta yapamazsin.. hemde af edersin kari gibi naz yapip telefonlarina bile cevap vermeyen bir ana kuzusuyla yapmazsin... kendin demissin simartildim ben evin tek cocuguyum diye.. bana inan yapamazsin onunla.. ezilirsin.. mutusz olursun.. malesef ask her sey degil... inan bana...
ne kadar zor olsada bence arama sorma mesaj atip onlarin bir taraflarini daha fazla kaldirip kendinide ailenide kücük düsürme.
allahim sana sabir versin güc versin... seni okadar cok iyi anliyorum ki...129 Yorumla- +1 yıl
Tesekkur ederim desteginiz icin ama duramiyorum kendimi tutamiyorum nasil bu kadar acimasiz oldu sabah kalktigimdan beri 100000 mesaj attim aradim tek bir cevap yok mesgule bile cevirmiyor sanki namussuzluk yapmisim gibi bu ceza cok agir olmadi mi? Onlar bizim hibi duygusal insanlar degil azicik oyle olsa vicdanlarina siginirdim ama hosgoru yok hic hakli olmama ragmen her konuda ozur diledim kaybetmeyi goze alamiyorum bir anda degisim
Dedim senin yaptiklarini da sildim gel dedim ses yok yok yok - +1 yıl
annem bana sunu demisti.. ondan bin kez özür diledigimde: allah hakliyken bile özür dileyecek kadar cok sevdirmesin kimseyi. ve hakliydi.. özür dileme.. bak bütün erkekler ayni. bir tarafi kalkar. ama duramiyorum diyosun ve haklisin bende duramiyodum. deliryodum. benim kapisina gitme imkanim yoktu o türkiyedeydi ben almanyada. ve biletimi aldim ayagina kadar gittim. yine istemedi. bence sende git. karissina gec gözlerinin icine bak ve sor. bence en mantiklisi o. mesajla olacak isler degil.
- +1 yıl
Allah seninde yardimcin olsun cok guzel ifade etmissin seninde acilarini hatirlattim bagisla beni ama inan karsisina cikacak cesaretim yok inan kişu anhastaneden yaziyorum sakinlestirici yaptilar dinlendiriyolar bana bir sans daha vermesi icin ne yapmaliyim aramiycam mesaj yazmiycam o arayacak mi bizim evliligimiz olacak mi bana biri bisey desin istiyorum hisleri cok kuvvetli olan biri bunu benim icin dusunse Allah rizasi icin cunku o kadar koru durmdayim neler diyorum bn bile kendime inanamyrm
- +1 yıl
ya kiyamam ben sana canim benim.. cok ama cok gecmis olsun... inan ki seni o kadar iyi anliyorum ki... delimisin sen .. kendini bu kadar yipratma bile diyemiyorum.. cünkü biliyorum ne kadar büyük bir aci oldugunu :( beklemek seni daha kötü yapacaktir.. ne kadar yazma etme desemde yazicaksindir arayacaksindir.. peki ailesinden birini arama sansin yok mu? telefon numarani kapatip`?
- +1 yıl
Cnm benim cok tesekkur ediyorum oncelikle tekrar guzel ve anlayisli yaklasimin icin. Ancak amcasi ve yengesine mesaj gonderdim bana bu is olumune bitmistir artik cok gec bu son mesajimiz the and yazma amcasi the and demek ne kadar buyuk bir ayip halden anlamiyorlar bide bu vicdansizlik bu insalari arasam ne degisir? Halasi mesaj atmis bidaha nisanlima mesaj atmamami be aramamami soylemis ben surekli mesaj atiyodum sanirim soylemis ona o da boyle yazmis bunu mu arayim? Annesi ztn bana dusman napiyim bn
- +1 yıl
allah allah gerizekali insanlar ya.. the end ne demek ya.. bu kadar igrenc bir sey görmedim.. bide utanmadan dalga geciomus gibi yaziyolar.. allah bildigi gibi yapsin bunlari... af edersin sanki o.rospuluk yapmisin gibi davraniolar.. ne kadar igrenc insanlar var hayatta allahim ya. allah sana sabir versin güc versin...ve en önemlisi hakkinda hayirlisi neyse onu versin. söyle aile yakinindan biri gitsin konussun o nisanlin olacak herifle... bide öyle deneyin. yok mu erkek kuzenin falan
- +1 yıl
Yok canım ya abim var ama abimin konusmasi cok da uygun olmaz kaldi ki beni bunlari bilse cok daha farkli konusur ki benim istedigim bu degil. Hastanede oldugum
İcin arkadasim aradi ona bile cwp wermedi ben ne yapsam da insafa gelseler bilemedim tum hatalarini sildim attim kendi hatalarimida anladim ama bir sans vermiyor bu kadar buyuk ne yaptim ben ztn hep ettigimiz kavgalardan biriydi buda bu kez cok buyuttu sonunu getirdi bitirdi ailece karar aldik kararimizi ailene bildir yazmislar vicdanszlr - +1 yıl
allah bildigi gibi yapsin bunlari... bilmiyorum nisanlin nasil bir insan ama..ya ailesi tarafindan cok büyük etki altinda.. ve beyni yikanmis durumda... ya da evlilikten korktugu icin ve seni senin onu sevdigin kadar sevmedigi icin böyle birsey yapmis ola bilir. bence bir an önce toparlan ve onun yanina git ve konus onunla.. (yalniz gitme yaninda yakin arkadasini götür)
- +1 yıl
Cok haklisin ama milyar kere aramama cwp wermiyor mesajlarima ztn yanit yok ya inan arasigimda mesgule cevirse icim rahatliycak sanki biraz o da bir aim atmak istiyor gibi gelecek ona raziyim inanabiliyo musun karsisina gitsem n yapar bilmiyorum cunku onu taniyamiyorum artik benim tanidigim o adam mutlaka acardi cwp yazardi mutlaka nm degistirirse sasirmiycam hislerin kuvvetlimidir temiz kalpli birisin belli ne hissediyorsun sence neler olacak 1 eylulde nikahim ya 1 eylul deliricem
- +1 yıl
bacim.. cok tesekkür ederim öyle düsündügün icin.. ama inan.. su an sadece ne hissettiklerini anlayabiliyorum... hani nisanlini tanisam... söyleyim ama tanimiyorum. eger benim eski öküz nisanlim gibiyse bence nikah olmaz gibi geliyo.. ki zaten olmasin eger sevdigin adam gercekten taniyamadigin bir insana dönüstüyse... ama biraz olsun seni seviyorsa dayanamaz gelir yanina.. ya da karsina gectiginde yumusar bundan eminim. seven insan dayanamaz zaten. ama mutlaka bir an önce toparlan ve yanina git.
- +1 yıl
Yanina gidecek gucum yok gitsemne diyecek bana belli ki istemedigini soyleyecek bunu gozume bakarak soylemesine dayanamam... Aslinda inancli bir insandir biraz vicdanina dokunabilsem belki ise yarar hastanedeyim bilmem ne su bu yazmak istemedim hic yazsam napardi bilmiyorum ama o zmnda aramazsa daha cok sarsilirdm diye soylemedim yuvami kurtarmak istiyorum evim orda herseyim hazir annesi bir istese hersey olur ama istemez cunku onun maskesini dusurecegimden cok
Emin biz buna kurban olduk - +1 yıl
Ah canım benim insallah ise yarar yarin gidicem tamam ama benim nisanlim nasi bri soyliyim sana annesinin istemedigi birini istemez etkilenir benim sinsi olamamam nedeniyle annesiyle dusman oldum bide bizim esyalarimizi erkegin alacaklarini yani amcasi ve halasi aldi ya
Simdi onlarin huzurunda bitti tamamen bu iliski benim yaptigim soyledigim herseyi anlatmis onlara tabi nedenlerini anlatmamis o ayri onlar bana bitti karar alindi dediler ya artik onlara bidaha barismak istiyorum diyemez ve donmez - +1 yıl
canim bak... aranizda gecen her seyi anlatan biriyle nasil bir ömür gecirceksin sorarim sana? evdeki kavgayi.. tartismayi gidip annesine babasina anlatan biriyle nasil bir hayat düsünüyosun? ben sana söyleyim.cok mutsuz olursu ask her sey degildir emin ol.güven olmali huzur olmali. allahin isine akil sir ermez..belki hayirlisi böyledir. sen yine elinden geleni yap. ama olmyorsa zorlama yipratma kendini. allahin vardir bir bildigi.öyle bir aileyle ve öyle bir kocayla ömür gecmez..yaslariniz kac?
- +1 yıl
Benm 25 onun 27 herseyi gidip anlatmazdi hatta sorsan asla oyle biri degil annesi cok kurnaz o anlatmasada annesi anlattiriyor ama bu kez ciddi ciddi amcasina anlatmis cunku bitirmeye gucu yetmemis bitirtirmis belli ki gercekleri goruyorum ama
Cocugum gibi seviyorum onu koparip atamiyorum 10 yillk bir emek war cocukluktan beri beraberiz canimdan bir parca oldu ne kadar kotu olursa olsun hani evladin hirsizda olsa cani de olsa vazgecemezsin ya oyle benim durumum vazgecemiyorm - +1 yıl
biliyorum anliyorum seni bacim. hani nisanlinin yasida bu sacma olaylar icinde baya gec... bilmiyorum. nedicegimi bilemedim :( onunla konusmadan hic bir sonca varamazsin gibime geliyor. gözlerinin icine bakip o acitan soruyu sorman gerekiyor. 10 sene az degil haklisin... ama bazen olmayinca olmuyo... :(
- +1 yıl
Beni hep merak eden bir adam bu herseyime karisan eden simdi aramama cevap vermemesi mesajlarima hic yanit vermemesi sence neyin dusuncesinde ya da sence ben suandan itibaren aramasam mesaj yazmasam arar mi?
- +1 yıl
aynen oyle ama hakkımı helal etmem ya da bak bu kadar buyuk bıttı neger tekrar barısırsanız bızı yanında goremezsın falan dedılerse kı mutlaka soylenmıstır bu nedenle aramaz acmaz da o hala ıdrak edemedı bence ben cok fevrı davrandım kabul ama ızın verde telafı edeyım dıyorum kolay m ı ya yuvamız yıkılıyor resmen ama oyle bı anlatmıs kı amcası ve tum aıle bana sırtını cevırdı pısman olması ve donmesı tek dılegım tek duamşu anAllah beter bı dertten korusun ama cok agır bu derdım de
- +1 yıl
ınsallah Allahımdan tek dılegım bu ne dusundugunu ne hıssettıgını bı bılebılsem ah bı anlasa hayaı boyunca ben olucam yanında onun annesı ya da dıger herkes kapılarını kapatıcak gecelerı ama ben hep olucam anlayamıyo baskasıyla evlense mutlu olacak mı kı benı aramayacak mı onda hep
- +1 yıl
ınsallah. ama 20 gun kaldı nıkaha canım ya bu cok agır tasınacak yuk degıl o nasıl boyle sessız ınanaıyorm
- +1 yıl
tamam canım mutlaka yazarım Allah raz olsun senden
- +1 yıl
malesef canım malesef yok... cıldırıcam antıdepresan kullanmaya basladım
- +1 yıl
saol canım hepımızın ınsallah...
+1 yılSenın nısanlım dedıgın adamın pskolojık sıkıntıları var ana kuzusu boyle bırınden ne koca olur ne baba her zaman soylerım evleneceksen kendıne es degıl cocuklarına baba secmelısın yazık kı adamım dıye gecınıyor o kadar hanım evladı kı arayıpta bıttı dıcek yuzu cesaretı yok bunlar sebeke galıba anasından amcasına yengesıne kadar bence sukretmelısın ucuz kurtuldun dıye herseyı annesıne soyleyen kısıden hıc bırsey olmaz ayıptır ya 3 kısılık bır ılıskı yasamıssın bunca zaman nasıl farketmedın Allah yuzune bakmıs kı olası bır hatadan kurtulmussun.
02 Yorumla- +1 yıl
Tum bu olaya sahit olanlar ve beni sevenler ayni seyleri soyluyor. Ancak soyle bir gercek var ki ben seviyorum ve tek tarafli yorum yapmalarini istemiyorum birde ondan dinlemek gerek ben nasil yanlislar yaptim ki bir kalemde sildi
- +1 yıl
Cok guzel soylemissin lanet olsun ki bende bu gerceklerin farkindayim ama icimden sokup atamadigim bir sevgi var ki tum bildiklerimi unutturuyorşu anoyle durumdayim ki dusmanimda olsa medet ondan yardim umarim oyle durumdayim ki sanki herkes herseyi bizimle yasamis gormus gibi geliyor nunarasini yazayimda bir konusun Allah rizasi icin diycem neredeyse tarifi imkansiz 1 eylul nikahim 2 eylul sabah 6 da balayi ucagimiz esyalar ev hazir ama aile bitirdik karar aldik diyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
aslına bakarsan benimde başımdan buna benzer bir olay geçti iyiki olan olmuş ve yol yakınken dönülmüş yorumlara bak kimse yazık keşke olmasaydı demiyo şuan biraz zor ama toparla kendini ve güçlü ol ezdirme kendini bırak giden gitsin ömür bitmiş sayılmaz ulaşılmaz oldugunu göster ona daha iyileri çıkar karşına emin ol rabbim bir kapıyı kapar bir kapıyı hayırlısıyla açar merak etme
16 Yorumla- +1 yıl
ınsallah... ancak ınan yenı bı kapı ya da herneyse adı hıc bsy ıstemıyrum benı ulasılmaz sansalar da ben bsy kazanmıycam yuvamı kurtarmak ıcın savasmak Allahın emrı bana ama kapıları kapattılar elımden ne gelır benım atladıgım yapmadıgım yapmam gereken bısey var mı bulamıyoruım
- +1 yıl
evet her gecen sanıye degerlı acıl olarak yoluna gırmesı gerek ama artık benm yapabılecgım bırsey kalmadı beklemek dısında
- +1 yıl
hayat ne kadar garip dimi sen nikahına 19 gün kala ayrılmşsın ve tek yapabilicegin sadece beklemek olmuş bir umutla beklemek ama bnce sen kötü bir sona hazrla kendini eger olmazsa bile hiç yoktan sen hazırlıklı olursun bu duruma ve yıkılmazsınşu ankı kadar mesela ben cogu ıs gorusmesıne gıderken elıme kagıdı kalemı alır 12 fırmaya ugruyapı bunlardan 8 inden hayır 4 ğnden evet cevabını alıcam yazıp bunu defalarca okurum ve butun hepsınden hayır cvbını alsam dahı buna hazırlıklı oldugm ıcn sarselamam
- +1 yıl
evet cok dogru beklemekten baska bırsey kalmadı yapabılecegım dua edıyorum bı ınsaf duygusu gelsın ıclerıne ınsallah
- Diğer konusunda 459 cevap paylaştı.
+1 yılbence erkenden kurtulduğuna sevinmelisin evlendiğinde onlarla nasıl geçiçekti bir ömür ailen de razı gelmemiş sırf senin için kabullenmışler cok uzun bir zaman anlıyorum senı ama hayırlısı böyleymiş unutmaya çalış arama sorma en doğrusu bu
16 Yorumla- +1 yıl
Cok guzel soylemissin lanet olsun ki bende bu gerceklerin farkindayim ama icimden sokup atamadigim bir sevgi var ki tum bildiklerimi unutturuyorşu anoyle durumdayim ki dusmanimda olsa medet ondan yardim umarim oyle durumdayim ki sanki herkes herseyi bizimle yasamis gormus gibi geliyor nunarasini yazayimda bir konusun Allah rizasi icin diycem neredeyse tarifi imkansiz 1 eylul nikahim 2 eylul sabah 6 da balayi ucagimiz esyalar ev hazir ama aile bitirdik karar aldik diyor
- +1 yıl
anlyorum senı sende çok haklısın lanet okuma sabır iste allahtan geri dönersede barışma bu yaşananlardan sonra o evlilik pk fazla yrümez bak ailenin biricik evladısın el bebek gl bebek büyümüşsün sende al aileni kuzenını birini tatile git kafa dağıtıcak bişeyler yap evde kendini yemekle olmaz
- +1 yıl
İnan bana soylediklerin cok yerinde ancak bunu kabullenecek yurek yokşu anbende onun yaptigi her yanlisi sildim ve bende hatalarimi anladim fakat bunu ifade ettigimde tum kapilari kapadilar yuzume gercekten cok buyuk anladigimi nasil ifade edebilirim oyle bir silmis ki olamaz boyle buyuk bir gidis ben affedilmeyecek birsey yapsamda bunu yapsa taktir ederim ama benim yanlislarim hep zorla yaptirildi ama yinede oyle demiyorum ben yaptim ve anladim yapmayacagim diyorum hosgoru yok kolay mi bukadr
- +1 yıl
çoğu insan için kolaydır ama sen arama zorma yinede cünkü barışırsan eskisi gibi olucak evlendğinde dahada beteri olucak nasıl olsa nikahlı karım diye yapma bunu bak cocuğun kafası olgunlaşmamış daha evliliğide batırır hayatınıda kurtulduğuna sevin evde kalmamışsın daha yaşın kaç ben sana destek weririm yanında olurum sen onunla barışma yeter ilerde baına kakıcaklar yüzüne vurucaklar sureklı aliesini dinleyen akıl hocası olan biriyle hayat geçmez
- +1 yıl
Allah razi olsun senden cok guzel seyler soylemissinşu anonumde agir gecirecegim gunler var 1 eylulde ben ne yapicam? Ertesi gun balayinda olmam gerekirken bunlari dusunmekten cildirabirim ve o aramiyor ne halde oldugum belli ama bir kere bile sormuyor herseyi gectim amacasi bana mesainin sonuna the and yaziyor bu kadari agir degil
Mi evliligimin amcasinin the and yazisiyla bittigini ogreniyorum - +1 yıl
bu ayın sonlarına doğru dedğim gibi tatile cık telefondan iletişim aracından takvimlerden uzak dur gün hesaplaması yapma eğlenicek kendini fazla yorucak meskul eidcek bişeyler yap
on senelik ilişkiden sonra sana sahip çıkamayan evin içinde hiç çıkamaz senin olayına benzer benim başımdan geçti ve aşkla beraber mantık evliliği olması gerekiyor sülalesiyle evleniyosun sonuçta onlarla berabetr olucaksın kaderinde o varsa döner gelir sana ama hatan yoksa madem senin erkek olarak bu durumu onun toparlaması gerekir bana düşmez ama üstüne düşme istersen daha
14 Yorumla- +1 yıl
Est. Size soran benim yardim icin tsk ederim ama 1 eylul nikahim kolayca kapatamiyorm sayfayi
- +1 yıl
İnsallah hayirli degilse bile Allah hayirliya cevirip bama onu nasip etsin
+1 yılhepsini okudum ve onun ailesini ve hatta nişanlı olduğun kişiyi hiç iyi görmedim seviyorsun ama uzun vadede sevgin azalır diye düşünüyorum biterse bitsin boşver bence
19 Yorumla- +1 yıl
Cok tesekkur ediyorum inanin belkişu anbenim bir hata yapmama engel oluyorsunuz cok buyuk bir sevaba giriyorsunuz ne yapmam gerekiyor ben bilmiyorum ben hatami anladim ve onun hatalarini anlamayacagini biliyorum ama ben onun hatalarini hos gormeyi de goze aliyorum bunu nasil ifade edebilirim
- +1 yıl
sevginizin saflığını gerçekten çok beğendim aklıma gelen ilk şey sakin bir ortamda her şeyi konuşmak onunla eğer değişen bir şey olmazsa önünüze bakın bak derim
- +1 yıl
Soyle ki inanin bana kaybedicek naz yapicak ya da nasil tabir edeyim kendimi cekeyimde akillansin denilecek zaman yok 20 gun sonra nikahimiz var 1 eylul de evimiz hazir esyalarimiz hazir ama kendisi ses bile vermiyor ailesi bana yaziyor ve bunlari yasamama izin veriyor ne yaptim da bu kadar nefret ettrdim kendimden yaptim evet ben haksizliga gelebilen biri degilim rol yapamam gercekleri herkesin yuzunde soyledim halasi bana biz seni tasiyamayiz sen guzelsin ve dislisin dedi
- +1 yıl
onu seviyor musun
- +1 yıl
nikah 20 gün sonra ama
- +1 yıl
20 gun sonra evet ama taktir edersin ki davetiyelerin dagitilmaya baslanmasi gerek evin perdesi eksikti onun simdi siparisinin verilmesi gerel yani nikaha 1 gun kala donse ne olacak ya simdi ya hic ki hic donmeyecek hic taniyamamisim ya da bir anda degisti annesi sagolsun ama cok kotu bisey yapti
- +1 yıl
doğrusunu söylemek gerekirse yani 10 seneden sonra düğün arefesinde de bu yapılmaz
- +1 yıl
Cok acimasizca degil mi nasil kiyabiliyor
+1 yılbir halt olmaz ondan eğer anlattığın gibiyse daha şimdiden bu kadar gürültünün çıktığı aileden bir halt olmaz.Kendi yoluna git onlarda ne hali varsa görsün
10 YorumlaDiğer konusunda 6,2b cevap paylaştı. Sen ona birkaç beden büyüksün bırak dengini bulsun bu da sana ders olsun bir insanla evlenmek demek ailesiyle de evlenmek demektir..Arama sorma bırak ne hali varsa görsün.
00 Yorumla
+1 yılonu çok istiyorsun ama bu dua mı olur beddua mı hala konusamadın mı onla
02 Yorumla- +1 yıl
Attigim mesajlarin hesabi yok herseyi yazdim ama bir yanit yok ariyorum yanit yok olu gibi sessiz
- +1 yıl
afedersin yenge ama s*ktr et demek istiyorum.Adam değil yav
10 senedir beraberizden sonrasını okumadım.
çünkü çok uzundu.
hep söylüyorum. uzun ilişkilerin sonu hüzündür. 10 sene birliktelik ol-maz!
geçmiş olsun01 Yorumladestan yazmışsın panpa üzüntünün çokluğu kelime sayısından belli okumadım alt kısmı ama büyük ihtimal boynuzu takmış sana..
00 YorumlaSenin bu haline bizlerde üzülüyoruz :(madem bu kadar çok seviyosun çık karşısına senide kovacak değiller heralde
014 Yorumla- +1 yıl
Cok tesekkur ediyorum Suan bir yerde herkesin icinde agliyorum gozum kapida bekliyorum ben gitsem de konusmazlar cesaret edemiyorum ailesi mesaj cekti bitti bu is olumune diye nasil gideyim 4 gundur 1 lokma yemedim ayakta zor duruyorum
Allah sahidim ben napicam 20 gun sonra nikahimiz vardi - +1 yıl
Surekli mesaj gonderiyorum burada oldugumu gece yarisina kadar bile olsa bekleyecegimi yazdim ki bekliycem gercektende sanki namussuzluk yapmisim gibi bu ceza cok agir degil mi affedilmeyecek bisey yapmadim ben bu kadarini hak etmedim gelmiyor aramiyor film gibi bir durumdayim vicdana gelsin Allah askina gelsin
- +1 yıl
Nerde oldugunu bilmiyorum evine gidemem is yerinde degil bugun ama benim burda beklemem bir ise yaramaz mi kendime yemin ettim ki yuvami kurtarmak icin herseyi yapicam gece yarisina kadar buradayim kipirdamiycam bile amcasi bitti artik demis hersey icin cok gec demis ama yine de bir mesaj mi gondersen diyorum vazgeciyorum kotu bisey duymaya gucum yok insafa gelmiyorlar baslarina gelmedigi icin anlamiyorlar annesi beni biraz istese olur bu is ama annesini arayamam ki korkuyorum kotuyum cok ya ben
- +1 yıl
Neye cesaret edemiyo ki vicdani hic mi sizlamiyo karsisinaşu ancikamiyorum bana yapabilecegim birsey soyleyin ne olur gercekten ise yarayacak birser kendimi duzelttigimi nasil kanitlayabilirim annesi istese hersey yoluna girer ama ona yanasamam bile
- +1 yıl
Herseye raziyim olsun ama benim tlflarima
Mesajlarima cwp wermiyor ki nisanlim annesini
Aramak cok zor dayanamayacagim seyler soyler ya da acmAz - +1 yıl
Yapamam inanin buna gucum yok 2 gundur acile kaldiriyorlar beni sakinlestiricilerle ayaktayim bir lokma yiyemiyorum orada duser bayilirim ne yazmaliyim ne demeliyim Allahim sen bana guc ver
- +1 yıl
Tamam sana bilgi vericem acilden yeni ciktim eve geldik simdi sakinlestirici yaptilar biraz orda dinlendirttiler azicik uyumusum hastanede simdi evdeyim ve hala ayni heryer karanlik gibi sanki dunyada ki butun isiklar sonmus
+1 yılAdam adam değilmiş , karıların lafi dinliyor , iki tarafada susun diyememiş işte. Ben olsam kesin sesinizi derdim hepsine
10 Yorumlaboşver üzülme bence.senn her sölediğini iletiyorsa o sonrada dewam eder sen kötü olursun her zaman ailesi yüzünden tartışma yaşardınız bence :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGaliba sen hala böyl bir aile ye gelin gitme niyetindesin.Hakkında hayırlısı buymuş bence
06 Yorumla- +1 yıl
Onunla belki mutsuz olucam ama onsuz mutsuz olmam daha iyi degil bunu tercih edemiyorum cok emek verdim cocugum gibi ne olursa olsun kopamazdim cok aci cekiyorum 1 eylulde ben ne yapacagim ya da bunlari nasil duzeltebilirim
Cevap sahibi+1 yılŞunuda düşün tamam bir insanı taparcasına sevebilirsin evlenebilirsinde ,Peki şimdiden böyle sorun çıkıyorsa sonra daha büyük sorunların çıkmayacağının garantisini verebilirmisin o hep ailesini dinlicek kusura bakma ama biz buna kadın akıllı diyoruz arada ezilen sen olacaksın daha fazla mutsuz olcaksın :(
- +1 yıl
Bu gerceklerin farkindayim ancak aciz bir vaziyette resmen barismak istiyorum bm sevdim hatalariyla yanlislariyla sevdim hatalarini duzeltemem belki ama unutmaya hazirim duvarlar ustume geliyor nasil bir ses vemiyor inanamiyorum
Cevap sahibi+1 yılNeden hep terk edilen güçsüdür ? Ailen yokmu arasın sorsun nedir bu kardeşim ya tamam bitti ya da evlensinler sessiz beklemek ne anlamadım
- +1 yıl
Ailene kararimizi bildir bu is olumune bitmistir yazmislar bana ailem nasil arayabilir ki uzerine kaldi ki ailem zaten icten ice hic istemiyorlardi ama ona ragmen hep toparlamaya calistilar bizi
Cevap sahibi+1 yılÜsteleme bu tip insanlarla zaten ömür boyu mutlu olamicaksın koparsa şimdiden kopsun bitsin sonra daha zor olabilir
Merhaba. Simdi goruyorum yazınızı. Peki nisanlin döndü mü baristiz mi evləndiz mi?
00 Yorumla
+1 yılCinsel ilişki yaşanmış mıydı ?
03 Yorumla- +1 yıl
Neyi degistirir ki bu yikik bir sehir gibiyim zaten
- +1 yıl
Değiştirir. Muhtemelen yaşanmıştır zaten. Bir erkek 10 yıl bir kızı bekletmişse ve cinsel ilişki yaşanmışsa o ilişki erkeği sıkmıştır artık. Zaten yaşayacağınızı yaşamışsınızdır 10 yılda..
- +1 yıl
bende aynı şeyleri yaşadım hemen hemen nişanlım cesaretsiz ana kuzusunun tekiydi sahip çıkmadı bana nemde ayrıldım
+1 yılOha be 10 yılını mı çaldı şimdi. vay be
00 Yorumlayapabileceğin bir şey yok zaten seni hak etmemiş
00 Yorumlaaileler birbirinizden sogutmus olmasın sizi
02 Yorumla- +1 yıl
Olabilir mantikli bir yaklasim ancak ben aileme karsi durdum etkilenmedim kaldi ki etkilemediler de ama yine de istemiyoruz deseler dahi sevgime sahip ciktim bu nedenle onlarda beni destekledi ama nisanlimin ailesi istemedigini soyleyince beni bir kalemde sildi
+1 yılAnası yapmıştır kesin
01 Yorumla- +1 yıl
:D kesin o hınzır karının eli var bu işte :D
+1 yılEe noldu peki evlendinizmi nikah falan oldumu
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası