Merhabaa,
6 ay önce nişanlandım. Kayınvalidem benim ailemı bir kez bile aramadı nişandan sonra. Yaptıgı tek şey nişandan sonra mesaj atmak (aramak da degil). Sonrasında benim ailem aradı bir kere, bu kadar. Taşınıyorlardı, desen ki ondan hani ama zaten aramak 5dk almaz. Şimdi taşındılar halen ne aradı, ne de görüştük. Yarım sene gectı ayıp degıl mı yanı ben mı anormalim? Soğuyor insan. Saygısızlık bence.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çok erken başlamışsınız
Neye
Kayınvalide gelin muhabbetlerine ama sana yaptığı ayıp
Beni aramasını beklemıyorum tabı kı. Aileme karşı saygısızlık.
Sen ara
Canım benı aramasını beklemıyorum herhalde. Erkek tarafı oldugu ıcın VE en son annem aradıgı ıcın onun araması gerek hatta en başta onun araması gerektı.
Sırası yoktur bu işlerin. 6 aydır iki taraf da aramadıysa tek tarafta suç yoktur.
Annem aradı dıyorum okuyamıyor musun
Bir kere. Bir. Sadece bir 😅 duyan da haftada bir aradınız ama karşılık alamadınız zanneder. Sen ara kayın valideni halini hatırını sor haftada 2-3 kere. Buna bir ay devam et hiç aramasa bile. Senin bu ilgine karşılık hala aramazsa tavrını koyarsın o zaman. Bir kere aramanız da sizin çok önem verdiğiniz anlamına gelmiyor beni yanlış anlama lütfen. Bu tür durumlarda hep bunu derim, sen ara görevini yap. Karşılık gelmezse sonuna kadar haklısın.
Bir insan nişanımıza evimize geldikten sonra aramıyorsa zaten gösterıyor kendını. Ki onun üzerine zaten aradık. Onun yapması gerekenı yaptık. 10 kez arayacak halımız yok özellıkle de kız tarafı olarak.
Bu kafayla gidersen ayrılırsınız zaten. İki tarafın da birbirine ilgisi yok. "özellikle de kız tarafı olarak" derken kafa yapın tipik bir Anadolu çomarından farklı değil. İyi geceler dilerim.
Neyse senın matematık de gıtmış. Sen yüzsüzsün galıba üst üste arayacak yüzsüz bır tipe benzıyorsun. Sana da ıyı geceler.
Evliyim ve hiçbir zaman böyle bir şey düşünmedim. Kayınpederim beni önemli bir durum olmadıkça aramaz mesela. Ama ben onu 2 günde bir falan ararım ne yapıyorsun diye. Bak mesela bu bile şu anda aklıma geldi bunu hiçbir zaman düşünmedim. Huyu öyle der geçerim ve aramız da gayet iyidir. Yüzsüz falan da değilim bunu yaptığım için.
Aılelerın aramasından söz edıyorum günaydın Kendımden degıl. Aıleme deger vermeyıp aramayanı da aramam.
Tam bir köylüsün.
Sende kendını sevdırmeye calışan bir ezik. Başarırlar kendını mıllete sevındırmek cabasında.
Sevdirmek*
😂😂 Düğün hediyesi olarak araba alındı bize canım. Çocuk yolda, doğunca bir daire yapacaklar bebeğin üzerine. Sen de kayın valide aramadı diye çatla ajdndndnd
Aha para avcısı cahıl senı 😂😂😂 şımdı anlaşıldı aramaların 😂😂
Mılletın parasını yemıyoruz bız canım. Kendı paramız yetıyor.
Para yalakası seni
15 milyonluk evde oturuyorum ben. Paran neye yetiyor? Aç karnını doyurmaya yeter anca. Kendi gelirim aylık 200bin. Para avına ihtiyacım yok 😅 hediyeye hayır demeyiz
He canım he 😂 onun icin mi bir arabayı veya bi bınanın degernı büyüttün gözünde 😂😂😂 neyse sen devam et aramaya, bakalım nır sonraki ödülün ne olacak 😂😂😂
Hayalini kuramayacağın bir yerde hayalini kuramayacağın bir hayat yaşıyorum 😅 sen asgari ücretle kölelik yapmaya devam et
Asgari ücrete çalıştıgımı ve nerede calıştıgımı kim söyledı 😂😂 neyse ya bana yazacagına kayın pederını ara hadı next reward.
Ooo İngilizce de biliyoruz ajsjsns
Allah karına sabır versın. Şanlısın bence onu asla bırakma
Ooo vicdanımız da varmış ajssjjd
Ah tıpık cahıl beynı ışte Allah bılır translate actı hahaha
If you want, we can go on in English. Let's check who's better!
Nasıl olmasın yaaa. Senı de alan olduysa nu dünyada hıc bı erkek daha yanlız kalmaz 😂
Why did you stop writing in English?
If you want, I can continue. But, I have to apologize me for this one. I”m not into challenges with children.
You're still a village people haha. Only the people in villages can think like you. Go to your farm now. 😂
RIP your language skills in English
Wow that was very challenging. I don't think I'll be able to sleep tonight. But srsly explaın ın a nutshell, why would u spend your time on chatting with me while you have the possıbılıty to call your father ın law en earn money ınstead?
Içine oturdu galiba cevap vermememe rağmen salça oluyorsun 😂
Btw we don’t say village people. It’s village person in singular form but don't worry about it I didn’t expect that ( a bastard like you ) had the capacity in your head to write it in the right way. I should only give you the advice to go and get some more English courses. I will be waiting for you here. Iyi geceler yazayim bari birseyini anla.
Kaynanan aramadı mı yazık yaa ajsjsjs
Ingilizcen baya iyiymis
15milyonluk evde oturdugun gibi mi 😂
Gorusuruz canim kendi seviyendekilerle konuş
Evet advanced bir İngilizcen var anladık 😅 ama o sendeki köylülük bu İngilizce seviyesinde bile baskın kalıyor 😅
Karın vermedi diyemi buradasın
Hamile diyorum. Okuduğunu anlama yeteneği yok heralde 😅
Iw karısından habersız KS dolanıyor. İşşiz oldugun o kadar bellıkı hayatında ki tek sosyal aktıvıte 😂
Senin nişanlının burada köylü köylü soru sorduğundan haberi var mı 😅😅
Ya tatlım bılıyrum cekilmez kılanılacak bırıyım de hanı artık bıraksan mı dıyorum. Gıt karınla falan ılgılen. Konuşacak başka kımsen yok mu ya
Kıskanılacak
He var. Hadı ben bunu sormak ıcın sırf gırdım sen ne bok yıyon mk
Evet şu anda yok maalesef senin gibi bir köylü çıktı karşıma 😂 yarın da ofise canımın istediği saatte gideceğim için uyku tutmadı keşke uyuyabilsem
İngilizce seviyeden eğitimli biri olduğun belli de seviyen neden bu kadar düşük?
Hahah ofisini yesinler. Nasil bi hayal dünyası varsa 15k ev, istedigi saatler. Ruhun fakir mk zenfin biri bunu dile bile getirmez övündügün şeyler aşırı komık kendını daha fazla rezıl etme
Evlı adam burada ne bok yıyorsa oradan bellı ne bok oldugun
Sen gerçekten basbayağı köylüsün ya. Senin gibiler ezilmeyi gerçekten hak ediyor. Gece uyuyakalmışım. Yazdıklarımın hepsi doğruydu. maalesef artık sana cevap vermeyeceğim. Kaynananla mutluluklar.
Yes köylüyüm nasil anladın. Hoscakal ezik.