Anksiyete (kaygı bozukluğu) var, sürekli pişmanlık duyuyorum. Nasıl davranmalıyım?

9 aylık bir ilişkim var birbirimzi gerçekten çok seviyoruz. ama bende anksiyete (kaygı bozukluğu ) var yani sürekli pişmanlık duyma onunla yaşadıklarımdan değil ama kendi konuştuklarımdan cümlelerimden pişmanlık duyuyorum psikiyatriste gidiyorum cipralex prozac falan kullanıyodum bir süredir bıraktım çünkü o ilaçları kullanınca herkesten uzaklaştığımı farkettim ama ilaçları bırakmam sevgilimede yansıyo sürekli terslemeye başlamışım ama sorun şu ki ne ara terslediğimi hatırlamıyorum bana normalmiş gibi geliyo .hele bu aralar sürekli sinirliyim bir yakınlaşma oluyo günahı sevabı hakkında defalarcaa düşünüyorum.aramız bozuluyo benim bu ters cevaplarımdan zar zor arayı toparlıyorum onun dediklerini yapıyorum bu seferde fedakarlıkmış gibi geliyo . bir yanda aklımda yakınlaşmak günah diye kocamann bir cümle var bir yandan kendi isteklerimiz.. şimdi ben nasıl davranmalıyım iyice alt üst oldu psikolojim. bide bu aralar onu çok üzdüğümü farkettim görüntüsü ne kdr katı dursada çok kırılgan bir kalbi olduğunu farkettm . erkeklern kalbi olduğuda kafama dank etti
Anksiyete (kaygı bozukluğu) var, sürekli pişmanlık duyuyorum. Nasıl davranmalıyım?