Ablamdan nefret ediyorum. Hic sevgilisi olmamıs. Ama kendi facesinden hep ben kimle konusursam gizli gizli onlarin fotografina bakiyor. soyledigimde inkar ediyor. artik konusmanin faydasi yok yani. siz olsaniz ne yapardiniz? Baksin ne olcak umursamam mi dersiniz? Yoksa tartisir kizar misiniz?
Cevabın nedir?
+1 yılBunu niye sapıklığı yordun? belki koruma güdüsüyle senin konuştugun kişilere bakıyor belki insanlarla kurdugun ilişkiyi iletişimi doğru bulmuyor veya sağlıklı bulmuyor olabilir ya da güven vermiyor olabilirsin bundan sebeplede hata yapmaman için kontrol mekanizması geliştirmiş olabilir. Hem konuştugun kişilerin fotograflarına baktığını nerden çıkardın ki nasıl emin olabilirsin ki ama tabiy ki senin hayatına ve arkadaş tercihlerine bu denli karışmasıda doğru değil amacı ne olursa olsun. abla-kardeş düzgün bir iletişim kuramamışsınız ne yazık ki -.- ama düzelir eninde sonunda
16 Yorumla
Soran+1 yılbaktigina eminim onun facesinde arama yerinde isimlerini gördüm. fotolara bakarak koruma mekanizmasi olamaz gizlice fotolara bakiyor onu ilgilendirmez ki neden bakiyor anlamiyorum
- +1 yıl
gerçekten karışık bir dururm, birbirlerinizi rahatsız eden şeylerden karşılıklı olarak vazgeçmelisiniz, onun bu davranışa iten sebepleri senden kaynaklı bir boyutu var mı bunun cevabını ara kendinde eğer yoksa ablan bu kadar müdaheleci olmamalı, birde açıkca sor bunu yapmanın sebebi nedir diye ama sağlıklı düzgün bir iletişimle tabi yoksa ablanın gözü olacak değil ya arkadaşlarında
Soran+1 yılneden bakiyorsun dedigimde inkar ediyor. baska isim yok arkadaslarina bakacagim diyor. bana müdahale edip kimle konustuguma vs.. hic karismiyor bir sey soylemiyor. sadece kendi facesinden fotolara bakiyor o kadar. neden bakiyor cevap yokk
- +1 yıl
cevap yoksa üstelemele boş geç o zaman, olayı üsteleyerek daha büyütürsün içinden çıkmaz hale getirirsin umursamaz davran
Soran+1 yılöyle zaten dusundukce icinden cikamiyorum ve ona öfkem büyüyor. en iyisi umursamamak sanirim o da zor
- +1 yıl
zordur tabi :)
En İyi Cevaplar
+1 yılkac yasinda soyle kendisine sevgili yapsin senin arkadaslarla ugrasmasin
10 Yorumla
Senin sürekli erkeklerle konuşuyor olman normal ablanın onlara bakması sapıklık mı hmm dur bir düşüneyim
24 Yorumla
Soran+1 yılkardesinin konustugu kisilere gizlice bakmasi nedir?
Soran+1 yılfotolara bakarak koruma mi olur Allah askina. baktigini bile inkar ediyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılkız cinsel açlik cekiyordur ya da meraktan bakiyordur
119 Yorumla
Soran+1 yılneyini merak ediyor olabilir
Cevap sahibi+1 yılne konustugunuzu ya da adamlarin kendisini merak ediyordur. hic sevgilisi olmadiysa yokluktan herseyi yaoabilir dikkat edin
Soran+1 yılne konustugumuzu goremez kendi facesinden fotolara bakiyor. abaza oldu cikti nefret ettim ondan artik
Cevap sahibi+1 yılbence öyle düsünme sonucta o srnin ablan hic sevgilisi olmadigi icin boyle olmis olabilir icinde yasiyordur en iyisi onu evlendirmeye bakin
Soran+1 yılyoklugunu benimkilere bakarak mi gidericek. onunla evlenmek isteyenler oluyor ama kimseyi begenmiyor. sence ben ne yapmaliyim bakmasina kizayim mi ki kizsam da inkar ediyor yoksa susayim mi
Cevap sahibi+1 yılsenin arkadas ortamindakileri yakisikli buluyor demek ki. bence konus anlamiyorsa ailenle konus
Soran+1 yılevet yakisikli olduklarini soyluyordu zaten. konusmaktan anlamiyor neden bakiyorsun diyorum inkar ediyor ne bakicam senin arklarina baska isim yok falan diyor aileme soylesem onlara da aynisini soylicek
Cevap sahibi+1 yılen iyisi biriyle tanistir tipi iyi olan biriyle evlensin bir de ablan kac yasinda senin yas araligin dogruysa ve senden de büyükse normal olabilir yaptiklari
Soran+1 yıl32 yasinda, ben 25 yasindayim. ona uygun birini tanimiyorum benimkilere bakana kadar kendine bulsun
Cevap sahibi+1 yılo yasina kadar birsey yasamadiysa yazik olmus artik psikolojisi bozulur bence kendini toparlasin yardım edin ona.
Soran+1 yılyasamadi hicbir sey abaza gb benm konustuklarima bakiyor gizlice
Cevap sahibi+1 yılanladim o yadina kadar durduysa abaza bile olur valla dedigim gibi evlendirin duzgun biriyle o zaman atesi soner belki
Soran+1 yılevlenmiyor kii kimseyi begenmiyor herkes de kusur buluyor
Cevap sahibi+1 yılyakisikli istiyor demek ki fiziksel olarak cekici gelmesi lazim. senin arkadaslarin genc ve yakisikli ise onlar hosuna gidiyordur
Soran+1 yılevet hem yakisikli olsun hem isi gucu yerinde olsun istiyor. benim arkadaslarim genc ve yakisikli dedigin gibi
Cevap sahibi+1 yılöyle biri ablan bana bakmaz diye düsünüyordur o da fotografiyka yetiniyordur kendince yazik yani
Soran+1 yılbaskasinin fotosuyla yetinsin benimkiyle neden yetiniyor kıl oldum iyice
Cevap sahibi+1 yılablan o senin düsmanin degil yani evlendirirseniz düzelir bence
Soran+1 yılumarim evlenir
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
26Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen face listeni erkek doldur, onlarla görüş, konuş, cilveleş hepsi normal ama senden kaç yaş büyük olan 32 yaşında ki ablan senin listendeki erkeklere bakınca ona tam bir sapık de, öylemi?
Ne güzel İstanbul be !
Adaletini skem senin dünya :D511 Yorumla
Soran+1 yılBenim facemdeki erkekler okuldan univ. den ordan burdan arkadasim. cilvelesip gorusmuyorum. sevgilim olanlar oldu. ama o kendi facesinden benim konustugum kisileri aratarak bulup fotograflarina bakiyor. sapik degil mi? neden bakiyor
Cevap sahibi+1 yılHayır sapıklık falan değil !
Merak etmiş bakıyor kızcağız
Sen nasıl kardeşsin böyle ya, ablana sapık diyorsun !- +1 yıl
Ahlaksizim teki nu kardes bile kardes mi olur millet dalga geciyo ablasiyla buda mal mal giliyo
Soran+1 yılmerak edersin bir kez bakar görürsün kapatirsin. bu defalarca bakiyor oyle merak mi olur
Soran+1 yılben miyim ahlaksiz konustugum kisilere bakan mi
- +1 yıl
Hala onlara bakab diyo mal miskn kizim sen
- +1 yıl
Sen edepsizain sen
Soran+1 yılsen asagidaki kendi yorumuna bak bir.
- +1 yıl
Yazdim pisman oldum sen mal gibi hala gelip burda ablana pis laf. soleyenlere guluyosun edepusiz senin gibi kardes olmaz olsun bide ayni kani tasiyon mk salagi
Soran+1 yılgülerim gizli gizli benim sevgilimin fotografina bakamazz defalarcaaa
- +1 yıl
Edepsiz diyecegim bisi yok sana
+1 yılsen de sevgilinin arkadaşlarından biriyle arasını yapmayı dene
başka türlü önüne geçemezsin ki en azından kendini biriyle meşgul etsin10 Yorumla
+1 yılYa seni koruma amaçlı bakıyor ya da seni kıskanıyor. En iyisi ona evlendireceginiz bir damat adayı bul :)
10 Yorumla
+1 yılAblandan dahamı değerli o şahıslar..
Ablanın mutlu olması hakkı değil mi..
serbest bırak ama fazla ileri gitmesin..10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu nasıl bir sapıklıktır. azmıs o artık onu söndüremessin
125 Yorumla
Soran+1 yılne yapmam lazim
Cevap sahibi+1 yılbir kaç ay sonra, erkekler onu kendi aralarına alır. BENCEE
Soran+1 yılErkeklerin haberi yok ki kendi kendine bakiyor. neden bakiyordur sence
Cevap sahibi+1 yılCanım, onun içi şu an itfaiye gibi
Soran+1 yıliçini söndürmek icin benim sevgililerimi mi seçti aptal.
Cevap sahibi+1 yıliçten içe kuduruyor işte
Soran+1 yılne yapmaliyim peki susayim mi kizayim mi
Cevap sahibi+1 yılBence ona adam gibi birini bul, yoksa erkeklerin malı olur. Son aşamaya gelmiş o artık. Biri evine çagırsa gidecek durumda
Soran+1 yılBen nerden bulayim isteyenler var ama kabul etmiyor sevgilisi de olmadi hic
Cevap sahibi+1 yılbelkıde erkekler coktan falıyete gectı
Soran+1 yılnasil 😂
Cevap sahibi+1 yılyaa çoktan yapıyodur o senin haberin yoktur extra birilerini istiyordur
Soran+1 yılhayir hayir bu imkansiz kimseyle gorüsmedigine eminim. sadece facesinden fotolara bakiyor onlar da benim konustugum erkeklerin
Cevap sahibi+1 yılYakında kayış kopucak (:
Soran+1 yılof of nefret ettim iyice keske evlense belki birakirdi
Cevap sahibi+1 yılOnu paylasırlar zaten. Yaşı tam ilişki içinde olma zamanı.
Soran+1 yılzamani gectikce benimkilere sardi deli olcam ya
Cevap sahibi+1 yıl3 4 erkekle aynı anda yatmasını bile kendınce normal karsılıycak derecede Şu an
Soran+1 yıldurum o kadar mi vahimm ne diyorsun
Cevap sahibi+1 yılahim ne kelime, atlıcak yer arıyo sürekli
Cevap sahibi+1 yılbeni takip et konusuruz
Soran+1 yılbenimkilere atlamasa iyi
Cevap sahibi+1 yılbenimkiler derken kaç tane var (:
Soran+1 yılayrildigim kisilere de bakiyor eskiler yeniler hep icinde 🙂
Cevap sahibi+1 yıltakip edermisin ya ordan konusuruz
+1 yılfotoğrafa bakmakla bişey ollmaz sevgilinle yatmasında
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe alaka ya, onlara bakması sapıklıkmı sence?
Yuh artık
Kardeşim kimlerle konuşuyor diye bir bakayım demiştir belki
Hemen kötüsüne düşünme ya49 Yorumla
Soran+1 yılkimle konustugum onu ilgilendirmez ki ayrica neden gizlice bakip inkar ediyor. ve bir kac defa neden bakiyor
Cevap sahibi+1 yılSen bir kardeş olarak ablana yakınlık göstersen, o da gizli bakmak zorunda kalmaz. Hatayı kendinde ara.
İnsan kardeşinin konuştuğu erkekleri tabiki merak eder.
Benden 6 yaş küçük erkek kardeşim var, ben onunla birlikte bakarım bazen listesinde ki kızlara.
Bak şu daha güzel, şu daha çekici, bak bu çok güzelmiş bu kızı kaçırma falan derim.
Kardeşler arasında çok normal bir şeydir bu.
Ablana sapık falan diyorsun birde
Ayıp ayıp :(
Soran+1 yılçok güzel anlattin tesekkür ederim haklısın dicem ama öyle olsa bir defa bakar dimi neden bir kac kez zaman zaman bakıyor ayni kisilere?
Cevap sahibi+1 yılBaksın canım bir şey olmaz, o senin ablan.
Sen ona tam bir sapık diyerek kul hakkı alıyorsun üstüne.
Yapma böyle kardeşim yapma.
Yazık, o senin ablan.
O facede baktığınız it kopuk yarın olmaz ama siz abla kardeş birbirinize herzaman lazımsınız.
Et tırnaktan ayrılmaz. Ailenin değerini daha fazla bil lütfen
Soran+1 yılBakmasinin mantikli bir aciklamasini kafamda kurabilsem sorun olmayacak. ama hicbir mantikli aciklama bulamiyorum bu da konustugum kisilere göz diktigini dusunduruyor ve nefretime sebep oluyor
Cevap sahibi+1 yılAblaların abilerin, kızkardeşlerinin kimlerle konuştuklarına bakması gayet normaldir ve bundan daha mantıklı bir açıklamasıda yoktur bunun.
İnsan değil kızkardeşi, bir kızarkadaşının bile konuştuğu erkekleri ya da çıktıgı erkeği merak eder, kaşı nasıl gözü nasıl falan diye.
Sen uzaydanmı geldin canım ya?
Soran+1 yılTamam haklısın ben de bakar diyorum ama bir defa bakar görür ve kapatır. gördügü kisiye neden defalarca baksın
Cevap sahibi+1 yılHa bir defa ha 10 defa bir farkı yok.
Kötüsüne düşünme ve bir daha ablana sapık falan deme
Soran+1 yılfark var bence. 1 defa bakarsa tipini merak etmistir bakmistir derim ama birden cok bakinca anlam veremiyorum gözü kalmistir derim
+1 yılBakması nasıl sapıklık olabilir ki
23 Yorumla
Soran+1 yılbaska ne icin bakiyor olabilir ki
- +1 yıl
Seni kontrol ediyor olabilir kimlerle konuşuyorsun bakalim karsindaki sapık mi hirli mı hırsız mi
Soran+1 yılbir kez bakardi oyleyse neden surekli bakiyor forograflarina
Gizli Üye(36-45)+1 yılSelam baldız ablanı benle tanıştırsana başından alayım o belayı))
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBaldızzzz yaz bana )))
+1 yılsapıklıkla alakasını çözemedim.
11 Yorumla
Soran+1 yılkonustugum erkeklerin fotosuna bakmasi?
niye onun ki can değil mi
14 Yorumla
Soran+1 yılkendine ark yapsin benim sevgililerime neden bakiyor
Soran+1 yılne niyetle bakiyor o zaman
oha ya harbiden nasıl abla o.
13 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle niye bakiyor ki konustugm erkeklere
Soran+1 yılonu ilgilendirmez ki. asik olmus olabilir mi
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe sapıklığı ya, abartma sende
Ne var bunda baksın ya20 Yorumlaresimlere bakması sapıklık değil istektir... ama senin adlandırman sapıklık sa o başka ozaman sende sapıklık baktığı resimler cinseellik içerir :)) demektir seni seni derim
10 Yorumlafotolara bakınca sapıkmı olunuyor
21 Yorumla
Soran+1 yılkardesinin konustugu erkeklerin fotosuna defalarca bakmak nedir
Gizli Üye(30-35)+1 yılGelsin.. ben onu iyi ederim. Fokur fokur su fıskırtırım ondan.
11 Yorumlabaksin bırak ne olcak be 😀
15 Yorumla
Soran+1 yılneden bakiyor amac?
Soran+1 yılonu ilgilendirmez ki. asik olmus olabilir mi
Soran+1 yılgizli gizli bakip inkar etmesi normal degil
Neden hic olmamiski sevgilisi
12 Yorumla
Soran+1 yılkendi halinde öyle erkeklerle falan takilmaz ne bilim
+1 yılNe alaka sapık
23 Yorumla
Soran+1 yılhangi duygularla bakiyor konustugum erkeklere?
- +1 yıl
Kardeşinin nasıl insanlarla konusutugunu merak ediyordur
Soran+1 yılöyle olsa bir kez bakar. defalarca gizlice bakiyor
Nasil bir sapiklik bir oyle 😄😄😄
10 YorumlaDiğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. teftiş ediyordur ne var bunda
19 Yorumla
Soran+1 yılNeden ediyor amac?
Soran+1 yılbir defa baksa hak veririm defalarca neden bakiyor ayni kisilere
Soran+1 yılistiyor tabi
Soran+1 yılyok bu siteyi bilmiyor, bilse böyle sitede hesabim var buraya bile üye olur
Soran+1 yılaslinda haklisin buraya gelse istemedigi kadar erkek var benimkileri birakir belki
+1 yılablana bir manita bul
10 Yorumla
+1 yılwayy be keske banada baksa :)
10 Yorumla- Diğer konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılBirini ayarla bari sene rahat et 😄
10 Yorumla
+1 yılBenim resimlerime bak sonra yönlendir
10 Yorumla
+1 yılÇok garip cidden
10 YorumlaSapık değil ablan
17 Yorumla
Soran+1 yılne peki?
Soran+1 yılerkek arkdslarimin fotografina bakarak ne hissediyor
Soran+1 yılbenim arkadaslarimla hayal kuruyor ve sapik degil oyle mi tovbe tovbeee
- +1 yıl
Ön yargılı davranmak yanlış olur. empati kurmayı dememelisin. Her insan farklı karekterlere sahip. Belki ablan kendisini ifade edemiyor olabillir. Fotoğraflara bakıp özeniyor keşke sevgilim olsa diyor. Arkadaşlarını düşünmeden hayal kuruyordur.
Ablanla kibar bir şekilde konuş!
Soran+1 yılnefret ediyorum sapik Dunyada milyon kadar erkek varken kardesinin arkadasina içleniyor öyle mi
+1 yılAzmis kudurms
112 Yorumla
Soran+1 yılneden bakiyor sence
- +1 yıl
Azmis iste bekar diye
- +1 yıl
ya da senin konustugun kisileri merak edip onlsri arastiriyofir
Soran+1 yılniye merak ediyor
- +1 yıl
Seni konustugun kisileri merak ediyo olahilir ya ablassisin mk
Soran+1 yıloyle olsa bir kez bakar o defalarca gizlice bakiyor
- +1 yıl
Azmis iste sevgilisi yok mu
- +1 yıl
Valla ablan yatavilir onlarla ya da gunahina girmeyelim bir sor neden bakiyosun
- +1 yıl
Ki millet ablan hakkinda neler solemis sen edepsiz gibi guluyosun ablan hakkinda kendi kanindan birii iicn
Soran+1 yılNeden bakiyorsun dedigimde inkar ediyor. Gülüyorum cünkü o benim sinirlerimi cok bozdu. gizli gizli benim konustigum kisilerin fotosuna ne hakla bakabiliyor amaci ne. ayip onun yaptigi
- +1 yıl
Yazik sana ki senin fibi kardesi var acidim
Soran+1 yılbana mantikli bir sey söyle haklisin dicem sana. defalarca ayni kisinin fotograflarina neden bakiyor? ayrica bana acimissin sen kendi yaptigin ilk yoruma bak azmis kudurmus diyorsun
is bulsun calissin..
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKaç yaşında ablan ?
17 Yorumla
Soran+1 yıl32,
Cevap sahibi+1 yılBekar mi hala ablan?
Cevap sahibi+1 yılBende 32 bekar ondan sordum :)
Soran+1 yılevet keske evlense de sevgililerimin yakasini biraksa
Cevap sahibi+1 yılAblanı tanımak isterim :) yap bir iyilik sende kurtul bende :)
Soran+1 yılkonusmaz o mal gozu benimkilerde
Cevap sahibi+1 yılBeni tanıyınca onları uNutur emin ol ;) o ne. öyle baldız misali :)
Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Mesafe koy
10 Yorumla
+1 yılGeneleve yollayın
10 YorumlaDiğer konusunda 790 cevap paylaştı. sadece bakıyomu?
10 Yorumla
Devamını Gör(18)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım