Şu an lisedeyim fakat tam bir motorsiklet tutkunuyum, hayranıyım resmen.Özellikle chopper tip motorsiklete bayılıyorum.Fakat şöyle bir sorunum var 5-6 yaşında bisikletle yaptığım ağır bir kaza yüzünden yıllarca bisiklet kullanmadım haliyle unutmuşum bisikleti tamamen.Geçenlerde tekrardan yeni yeni öğrenmeye başladım ama şimdilik sadece düz gidebiliyorum resmen çok denge sorunum var.Merak ettiğim şey şu: Acaba motorsiklette de bisiklette olduğu kadar denge sorunu var mıdır? Motorsiklet de bisiklet gibi biraz tecrübe, biraz çalışma ister mi yoksa otomobillerin kullanışına daha mı yakındır? Yani denge sorunu ne derece var motorlarda,bisiklet kadar varmı? Ve bunu öğrenmek zamanımızı alır mı,bu bisiklet olayı bir eksi olur mu benim için?
Bunlar asıl sorularımdı bunların dışında trafikte ne gibi zorluklarla karşılaşıyosunuz, ne kadara başlangıç yapabiliriz bu işe biraz bilgi verirseniz çok sevinirim hem dertleşiriz :)
Bunlar asıl sorularımdı bunların dışında trafikte ne gibi zorluklarla karşılaşıyosunuz, ne kadara başlangıç yapabiliriz bu işe biraz bilgi verirseniz çok sevinirim hem dertleşiriz :)
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer