Motoru İstanbul Trafiğinde araba kullanmamak için istiyordum, ama istediğim motorları kullanabilecek tecrubeye ulaşmak zaman alıcağı için kararsız kaldım.
Çok sağolun tekrardan.



ya ne kadar boş yorumlar gelmiş ya.
Öncelikle bu makinelerin hiçbiri fabrika çıkışlı değil. Daryll ınki de dahil. Bu custom makineleri de memlekette çok az adam hakkıyla yapabiliyor. Tarhan telli mesela. O da bir harley parası daha alıyor en aşağı. 60 bin eurolardan falan bahsediyoruz yani. Çok para yani zengin bir adam değilsen zaten bu makinelere sahip olamayacaksın.
Zenginden kastım şu yoksa herkes borç harç kredi verir o parayı. Bu makinelerle düşüyoruz Türkiye gibi bir yerde kullanıyoruz yani bir minibüs seni sıkıştırdığında ne bileyim altına aldığında 60 bin euro koymayacak sana öyle bir zenginlik. Mutlaka düşeceksin çünkü.
Soruna gelelim harley davidson geçen sene dışında en düşük 883 cc hacimle sportster iron ı üretirdi. Geçen yıl street 750 adıyla 750 cclik nispeten gençlere hitap eden harley çizgisinin biraz dışında bir makine üretmeye başladı.
Altta devam edicem yetmedi bu.
Hiçbiri sana uygun değil. Olmaz mı tabi ki olur eğitimle dikkatle sabırla çalışmayla falan ama gerek yok bu aletler 30 binden başlıyor. Ben yeni öğrenen birinde harley gördüğümde kan beynime sıçrıyor mesela.
İlk makine hariç fotoğraflar vrod nightrod bu makineler gibi geldi ama çok emin olamadım oynanmış olduğu için. İlk fotoğraf boblardan biri olabilir. Vrod ve nightrod sürdüm mesela net işkence. Otobüs sürüyor gibisin kesinlikle yeni başlayana uygun bir makine değil ki 1200 cc falandır yani. Çok ağırlar ve trafikte dur kalk çok olunca beş altı kişi seni dövmüş gibi hissediyosun eve gidip koltuğa oturunca.
Bu arada arka tekerlek büyüdükçe yakıt tüketimi artar, viraj kabiliyeti azalır onu da söylemiş olalım.
Benim tavsiyem piyasada 200 cc civarında çok güzel cruiser motosikletler var. Hem tecrübesiz olduğun için sana uygun hem parçası, fiyatı ucuz tüketimi az. Beni üzmeyeceek motor diye bir şey yoktur sen ona bakarsan o da sana bakar.
Haydi dikkat et kendine.
Kazasız belasız.
Motor uzmanı değilim ama şunu biliyorum ki yeniler için bulamazsın böyle bir şey maksimum 250lik alman lazım normali 125 zaten o yüzden bence yavaş yavaş arttır. Trafik kazasının şakası yoktur motosikletin hiç yok.
autoperform.jalbum.net/.../tn_Dsc09989.jpg
bununla başlamanı tavsiye ederim hem üzerine yavaş yavaş koya koya yükseltirsin hem de güzelim motosikleti mahvetmezsin.
Harleylerin genelde uzun yol motoru olduğunu göz önüne alırsak en ucuz uzun yol motorundan başlayarak araştırma yapman lazım.
Cevap
6Cevap
kardeşim öncelikle ne alırsan al ama başta bir eğitim al.. motosiklet teknik bir araçtır.. gaza basınca girmesinden, virajına, frenine kadar hepsi bir tekniktir. soruna gelirsek bu motosikletler abartının ötesi.. harleyler için konuşursak genel olarak zaten harleyler çok yüksek beygirli makineler değil.. ancak senin korkman gereken şey tork.. yüksek torklu makineler yeni başlayanlar için daha tehlikeli.. bu tarz için honda nın Shadow modeline bir bakmanı tavsiye ederim.. sonuçta öğrenirken ne yaparsan yap düşüreceksin bişi olacak.. için yanmasın.. şimdiden hayırlı olsun. kazasız belasız..
İlk önce klasmanina karar ver cruiser. Yani choper dedigimz tarzdan istiyosan boyun kac bilmiyorum ama regal spyder oneririm. bir bak dene ustune yakisiyomusun. Alet guzel alettir. Tabi baslangic klasmaninda. Sonrasi zaten seni tatmin etmiycek. Ac gozluluk. yapma. gaz acmayi bilmiyoken cc yukseltme. Kal saglicakla.
Yalnız pumps bunlar ilk motor için alınabilecek şeyler değiller, bindiğin an yürüyen cenaze olursun. Usta işi motorlara bakmışsın, yapma.
yeni başıcaksan asla bu tarz motorla başlama kellen uçar. gücü düşük falan farketmez. sen normal bir başlangıç motoruyla başla biraz öğren 20 30 bin km sür sonra bundan al
Ducati favorim hocam ama yeniler için iyi değildir. Japon motorları bakmanı öneririm.
Kardeş scooter kullanıyorum scooter soraydın söylerdim 300cc scooter kullanıyorum
aman bunlar ne böyle😍
evet
Çok güzelmiş
ohaa çok güzeller ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar