Bunalıyorum üstüme geliyorlar?

Okuyamadim adam olamadım bunlar yetmezmis gibi askere almadılar dilekçeler yazdım yinede alınmadım simdi bilenler ustume geliyor sıkıldım bunaldim artık beni hayata baglayan tek sevgilim hayatım herkes askerligimi ve okumamisligimla ilgili mesafe koyarken i bana kucak acti ben istemezmiydim okumak istemezmiydim askere paşa gibi gitmek yalvardim almadılar okumak istedim kuaför olmaya itildim erken yasta calismaya basladim okuyamadim olmadi ama bu milletin yargıları yok mu napıyım lan okuyamadim iste okul üniformasini cikarmadan dukkana giderdim olmadi okuyamadim askere alinmadim bu ne demek Biliyormusunuz soranlara yaptim diyorum yalan söylüyorum sirf bilmesinler ama bilmiyorlar ki benim asalin kapisinda sabahladigimi bilmiyorlar hix bir şey koymadida en sevdigimin ailemden birinin bu nedenden ustume gelmesi koydu askere gidemedim ama her şeyi ezberledim ne olur ne biter a dan zye kadar biliyorum gitmis gibi keske alsaydilar içimi dokemiyorum yutkunamiyorum artık hayata bağlayan tek sevdiğim meleğim kadınım var sorun yapmadı bunu kendi ailemden biri yaparken o yapmadi canimdan cok sevdiğim yapmadı...
Bunalıyorum üstüme geliyorlar?