Arkadaşlar yaklaşık 1 yıldır beraberiz.
Sevgilim eski sevgilisiyle mesajlasiyormus. Hiç nasılsın gibi mesajlar atmamis. Instadan takip etmiyor. Ama numarası kayıtlı.
Mübarek kızda sürekli wpde durum paylasiyor. Benimkininjn de maşallahı yorum atmış kızın attığı storylere. Ya ardarda 7 8i gün görüştükleri var. Kızın seksle ilgili bir paylaşımına yanıt vermiş konuşmuşlar böyle. Kiz buna konuya bayagi hakimsin deyince surda sende bi konuda istişare ediyoruz bi lafimdan kac anlam cikariyorsun sürekli yapsam zaten söylerim yazmış. Aldatıldığımi da böyle öğrendim yanı. Fotosuna değişmiş guzellesmissjn yazma. resmeb her konuda yorum yapıyor konuşuyorlar bazen anında cevap veriyor kizin mesajlarına bazen 1 gün sonra.
Onu mu seviyor yoksa bilemiyorum.
Okudukça o kadar kötü oldum ki. Halbuki ikimizinde biyosunda tarih ve kalp vardı beni sevdiğini bana aşık olduğunu düşünüyordum. O çalışıyor uniti bitirdi bende son sınıftayım.
Şu an çaresizim.
Bana bo akıl verin o kızda mi bunun aklı.
Hastalık yüzünden ayrıldigim kısa süren bir ilişkim vardı demişti. Iki kere denemişler o kızla. Ayrılmışlar 4 yıl geçti. Kızda iyileşmiş geçen gün bir durum daha paylaşmıştı tel elindeydi tesadüfen gördüm.
Ne düşünüyorsunuz.
Ona kar si bir hissi olabilir mi.
Gerçi hala sevgili olduğumuz tarih ve kalp var biyosunda ona güveniyorum.
Acaba kızla gönül mu eyliyor.
Bir mesajda bakalım bulursak 3e 4 cocuk yapacak birini evleniriz yazmış.
Cepte falan mi tutmaya çalışıyor.
Amacı ne
Niye böyle yaparsınız ki erkekler.
Şimdi bu adam beni sevmiyor mu. Bana bir akıl verin lutfen
Sevgilim eski sevgilisiyle mesajlasiyormus. Hiç nasılsın gibi mesajlar atmamis. Instadan takip etmiyor. Ama numarası kayıtlı.
Mübarek kızda sürekli wpde durum paylasiyor. Benimkininjn de maşallahı yorum atmış kızın attığı storylere. Ya ardarda 7 8i gün görüştükleri var. Kızın seksle ilgili bir paylaşımına yanıt vermiş konuşmuşlar böyle. Kiz buna konuya bayagi hakimsin deyince surda sende bi konuda istişare ediyoruz bi lafimdan kac anlam cikariyorsun sürekli yapsam zaten söylerim yazmış. Aldatıldığımi da böyle öğrendim yanı. Fotosuna değişmiş guzellesmissjn yazma. resmeb her konuda yorum yapıyor konuşuyorlar bazen anında cevap veriyor kizin mesajlarına bazen 1 gün sonra.
Onu mu seviyor yoksa bilemiyorum.
Okudukça o kadar kötü oldum ki. Halbuki ikimizinde biyosunda tarih ve kalp vardı beni sevdiğini bana aşık olduğunu düşünüyordum. O çalışıyor uniti bitirdi bende son sınıftayım.
Şu an çaresizim.
Bana bo akıl verin o kızda mi bunun aklı.
Hastalık yüzünden ayrıldigim kısa süren bir ilişkim vardı demişti. Iki kere denemişler o kızla. Ayrılmışlar 4 yıl geçti. Kızda iyileşmiş geçen gün bir durum daha paylaşmıştı tel elindeydi tesadüfen gördüm.
Ne düşünüyorsunuz.
Ona kar si bir hissi olabilir mi.
Gerçi hala sevgili olduğumuz tarih ve kalp var biyosunda ona güveniyorum.
Acaba kızla gönül mu eyliyor.
Bir mesajda bakalım bulursak 3e 4 cocuk yapacak birini evleniriz yazmış.
Cepte falan mi tutmaya çalışıyor.
Amacı ne
Niye böyle yaparsınız ki erkekler.
Şimdi bu adam beni sevmiyor mu. Bana bir akıl verin lutfen
Güncellemeler
+1 yıl
ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM EDIN KAFAM KARMAN CORMAN
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım