Hayattan soğudum kendi kendimi yiyorum, ne yapmalıyım?

nerden başlasam bilmiyorum 23 yaşındayım cnc opertörüyüm (tornacı diyim öyle anlayın bilmeyenler için,) mesleğimden bir kere soğudum nere girsem öğrenemiyorum öğretmiyolar mekanik olarak tamam yapabiliyorum ama programları yazamıyorum 800 tl maaş alıyorum ben ilerde nasıl ev geçindircem diye düşünüp kafayı yiyorum işyerinde boş mesleklere bakıyorum (bana göre) planmacı mesela hiç birşey yaptığı yok sadece bizim hangi makinade çalışmamızı ve müşterilerle konuşuyor olay bu ve bu kişi 1200 alıyor insanlarda ne kadar şans var koşuyorum çabalıyorum yok olmuyor adam kumpas (ölçme aleti) bile bilmiyor 850 e başlıyor kalite kontrolcü olarak ve bu adama ilerde eğitime de göndericekler ve kendimi hep çok düşük görüyorum işçiyim işte aralıksız çalışıyoruz onlar çok havalılar kibirliler bunları görünce çıldırıyorum çalışmak istemiyorum bu sefer

gelelim kız konusuna 23 yaşındayım kız arkadaşım hiç olmadı olmadı işte meslek lisesi okuduk okuldada kız yoktu yani sonuçta

hafta sonlarımı evde geçirmek ya da mal gibi tek başıma gezmekten bunalım geçiyorum eminönünden başla taksim istiklal caddesi beyoğlu yürüyerek tek başıma sıkıldım çok bunalıyorum

aktivite yap demeyin bana lütfen aktivite nedir nere gidilirde yapılır kimsem yokki niye hayat bana öyle niye diğer insanlara gelince oluyor bize gelince olmuyor kafayı duvara vurmak istiyorumm

Hayattan soğudum kendi kendimi yiyorum, ne yapmalıyım?