zor durumdayım,eşimin bir kaç bayanla facede mesajlarını gördüm ve hiç hoş olmayan şeyler kadınada yazdım düzgünce sadece sanal diyorr benim bir kızım var 12 yaşında işimde yok 14 yıldır çok haksızlıklara sabrettim ve artık bunlar son nokta oldu,nasıl boşanacağım ve ne yaparım çaresizim lütfen yardım...
Cevabın nedir?
+1 yılHerkez bir avukat tut danis demis bak aramizda 3.4 yas var ama ben sna yine abla diyim.cevremde bu sekilde okadar cok insan taniyorumki ben sonu kotu oluyo. Senin icin degil. Yasin genc yeni bir nasibin vardir elbet ama bir dusun o dokuz ay sikintini cekip 4gzle bekledigin yavrunu 12 yasina getirmissin isin yok onu goremiyceksin mahkeme babaya. Vericek belli bir gelirin yok buna danabilecekmisin o cocuk annesiz kalicak hele bide kiz cocuk hersey daha en basin onun icin dahada zorlasicak birazda onun acisindan dusun. Tmm ben sna katlan demiyorum ama sabret kendine bir is bul gizli skli duzenini kurmaya calis ..o serefsiz calismanada izin vermez simdi ayar oluyorum ya boyle piclere lan gul gibi karin var a.q cocugu ya niye baskasina gidersin. Sen ona cok bagli oldugu o ne yaparsa birakmiycani dusundurmus oyle alistirmissin ablam. Eger sohbet etmek istersen ekle ya da ulas bana elimden geldigince yrdimci olmaya calisirim.05532785253 whatsapp.face.yada sms. Farketmez. Gercektn konussmak yardim etmek isterim
01 Yorumla- +1 yıl
şerefsiz
En İyi Cevaplar
+1 yılÖnce boşanma davası açın çocukların vekalet hakkının size verilmesi için evliliği bitirme kararı almanız daki kanıtları mahkemeye sunun unutmadan erkeklerin çoğu çocukların vekaletini çocuklarını sevdiklerin den değil eşlerine darbe vurmak canlarını acıtmak ve çocuklar üzerinden eşlerine nafaka vermemek için talep ederler dönelim konumuza maddi sıkıntı yaşayacağını zı düşünüyor iseniz mahkemeye bu konuda bilgilendirme de bulunun ve nafaka talep edin ayrıca aldatılma olayından kaynaklı maddi tazminat davası açın ve devlet desteği talep edin mahkeme aldatılma konularında mağdur tarafın talebi doğrultusunda tek celsede boşanmayı karara bağlayacak dır geçmiş olsun
07 Yorumla
Soran+1 yıldelilleri facede silmiş :) hemde ben okurken telden uzaktan yaptı bunu ve ben ne delil göstereceğim şimdi,görüşme bile ayarlamışlar.mesajları okurken kustum o derece kötü oldum
- +1 yıl
Delillerin silinmiş olması bilir kişi tarafından yapılacak araştırma sonrası ortaya çıkmayacak bir konu değil mahkeme delili görmek isterse mutlaka delilleri elde eder yanı sıra eşinizin telefon görüşmeleri ve mesajlaşmaları mahkemenin talebi noktasında geriye dönük incelenir ve kanıtlara ulaşılır siz bu hususta karamsar olmayın kafi
Soran+1 yılpeki delil olmadan,rezilde etmeden çünkü çocuk var sonuçta,ileride duysun istemem..
- +1 yıl
O halde aldatma konusundan değil soruda bahse konu uğradığınız haksızlıklar dan şiddete maruz kalıyorsanız baskı görüyorsanız kısaca sizi evliliği bitirmeye sevk eden olgular dan yola çıkarak boşanma hakkınızı kullanabilirsiniz size saygısızlık yapıp kişiliğinizi incitip duygularınızı görmezden gelen birisi sizin yüzünüzden değil kendi hatalarından dolayı rezil olur bunu sizin değil kendisinin düşünmesi gerekiyordu
Soran+1 yılşiddette oldu dediğin gibi bu şekilde olacak,olmalı,bitti zaten bişey kalmadı..yarın ilk iş .mahkeme olacak.
- +1 yıl
Hakkınızda hayırlısı olsun arkadaşım şimdiden geçmiş olsun
Soran+1 yılteşekkür ederim..sizde mutlu olun ..
ilk olarak sen bir kadınsın her zaman ondan daha akıllısın ve bir adım öndesin yani saçma ama boşanmak istiyorum ne yapıcam demişsin boşan abi :) baya s*ke s*ke boşan bağla nafakayıda bir yandanda bir yerde çalışırsın iki yerden maaş gelir çocuğun velayeti zaten sende kadın halleder boşanınca aynıları erkeğe olsa hiç bişey yapamaz ama sen yaparsın hallet şunu ya
02 Yorumla
Soran+1 yıldediğin gibi zite zite boşanacak ta..çocuk arada kalacak ..çok duygusal ve ona nasıl destek olurum onu bilmiyorum ..ve babasını rezil etmeden boşanmam gerek,ileride duysun istemem,sağol içimi açtın biraz..
+1 yılBu benim eskiden babamın ve annemin de başına gelmişti. Ama hala evliler. Bence sende pes etme birkaç kere daha sabret eşini takip et sonra karar ver
02 Yorumla
Soran+1 yıl1yıldır takip ediyorum,sonunda mesajları gördüm birkaç kadınla ve kustum ...görüşme bile ayarlamışlar..ilgi yok bn sürekli eksik etmedim bişeyini ve en zor anımda onun zor anındada aynı...
- +1 yıl
benim küçükken annem de öyle yapmıştı sonra boşanmadılar. Çünkü ben varım. Senin de çocuğun var ona böyle birşey yapma. Onu uyar neden bunu yapıyosun falan de. Çünkü çocuğuna yazık olur çok yalnız çeker sonra
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
17Cevap
+1 yılVe unutmadan asla duygular ile hareket etmeyin çocuklar ne olur diye düşünmeyin ben annesi babası boşanmış ve annesi ilk okul mezunu birisi olarak annemin karnında kardeşimi taşırken alnının akı ile helalinden ben ve iki kardeşimizi büyütüp bu günlere getirmesine şahit oldum ve o günlerden bu günlere çok sıkıntı çeksek bile birbirimize destek olmamız sonucu bugün mutlu ve güzel bir hayat yaşıyoruz senin tek ilacın duygusal yaklaşımda bulunmadan kendin ve çocukların için korkmadan doğru bildiğin bir karar alıp bunu uygulamak
04 Yorumla
Soran+1 yıl1 kızım var kardeşim umarım temizce düşmen olmadan biter bu iş..
- +1 yıl
Merak etme arkadaşım sen yasal yoldan hakkını ara gerisini devlete bırak bunu yaparken kararlılığın dan ve kendine olan saygından ödün verme sana yapılan saygısızlığı baskıyı ve zulmü çocuklardan maddi dayanaksızlardan yola çıkıp görmezden gelip kader diye kabullenme hakkını ara
Soran+1 yılteşekkür ederim desteğin için..sende mutlu ol hep ..
- +1 yıl
Rica ederim arkadaşım hayatta herşey gönlünüzce olsun iyi geceler
Diğer konusunda 12,5b cevap paylaştı. Durumuna çok üzüldüm.. Önce sakin kafayla düşünmeye çalış.. Eşinle sakince konuşmayı dene.. ayrılık en son çaren olsun, eğer başka çare kalmadıysa güçlü dur.. ailenden çekinme ilk sığınacağın yer orası olsun, sonrasında kendine gelince ayaklarının üzerinde duracaksındır zaten.
07 Yorumla
Soran+1 yılsağol kardeşim : Allah sana dert vermesin.çok konuştuk çok ama mesajlar berbattı anlatamam...yıllardır sabrediyorum 1 değil 3 değil..
- +1 yıl
kadınların yükü ağır kardeş ne diyeyim.. sen bir sakinleş sakin kafayla düşün herşeyden önce çocuğunu düşün.. Allah büyüktür.. Allah derdine deva versin inşallah.. İşin gerçeği şu internet evlerimize girdikten sonra hepimiz çirkin bir millet olduk, kullanmayı beceremedik.. ne diyeyim
Soran+1 yılkustum o mesajları görünce ,görüşmede ayarlamışlar işimde yok elimde babamda ama yıllardır mutsuzum...gülemedim hep ağladım
- +1 yıl
senin canın sağolsun hayat bu herşey var.. sıkma canını kimse açlıktan ölmez..Kulun bir hesabı var Allah ında bir hesabı vardır derler. Sen güçlü dur muhakkak bir kapı vardır.. mutlaka bir yolu vardır.. ama bir kez daha konuşmayı dene için kaçmış belli evin içinde birinden nefret etmek çok zor ama hayat işte senin payına düşen böyleymiş
Soran+1 yılsağol kardeşim dua edin ...
- +1 yıl
dua bizden takdir Allah tan kardeş.. ama sakın ola hata yapmayasın besmele çek çocuğunu düşün.. ona şerefli bir anneden başka bişey lazım değil! şu eşinle bir kez daha konuş ama bağırıp çapırmadan vicdanına vurarak. beni küçültme de ona inşallah ki rabbim yüreğine merhamet verir.. Allah beraberinde olsun sende sağol kardeşim..
Soran+1 yılteşekkür ederim ,Allah dert vermesin sizede sıkıntılarınıza yardım etsin..
+1 yılMecnun değiIim dost; Iakin çağırırsan çöIIere geIirim. Sana yaIan haIde geImem, topIarım özümü yaIın haIde geIirim. Kapıyı çaIdığında ‘kim o?’ dersen; ben oImam kapında sen oIur geIirim. Sen geI de yeter ki,yoIa yük oImam,yoI oIur geIirim...
Hayatınıın kararı benim yönlendirmemle oluşması doğru olmaz.. yaşadığın sıkıntıları bilmiyorum fakat .. çocukların varsa sevgı yoksa bile onların sevgısı senı verecğin kararda etken kılmalı..012 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun,intiharı bile düşündüm ve yıllardır ne ilgi var ne bişey,gözüm gibi baktım .babamıda kaybettim . 1 kızım var..bu mutsuzluğun içinde nasıl şüpheyle yyaşanır? kustum mesajları görünce.görüşmede ayarlamışlar.
- +1 yıl
Misafirsin bu hanede ey gönüI, UmduğunIa değiI buIduğunIa güI, Hane sahibi ne derse o oIur, Ne kimseye sitem eyIe, Ne üzüI... MEVLANANIN BİR SÖZÜ
içinde bulunduğun durumu seninle aynı levelde hisedebilmemiz ya da anlamamız imkansız .. fakat intaharı düşündürecek kadar seni üzmemeli bu durum lakin çocukların var bunların sevgısı seni hayata daha sıkı bağlamalı sen artık onlar için yaşadığını unutmamalısın ki bu nedenle .. eşinin sana yaklasımı şu an için evet affedilemez bir durum olabilir..
Soran+1 yılgüven ve sevgi bitti,bu çocuğuma üzülüyorum başka bişeye değil...
- +1 yıl
Senin şu an duyduğun hayal kırıklığı üzüntü içindeki bütün yeşil olan her şey bir anda öldüğü hissediyorsun ...fakat güçlü olmalısın bu durumun senı hayata daha sağlam ayaklarla basmanı sağlamalıki o insana kendini mecburmusun gibi hissettirmemeli ..şu an bir evladın var ve alacağın karar onun hayatını ilerki yaşamında etkiliyecektir ..
Soran+1 yılsağol kardeşim ama sonnoktaymış bu...kaçıncı oldu..çaresizlik zor ama mutsuz olmak ve bunun çocuğa yansımasıda zor...ileride çocuğada zor .ne yaparım ortada mal gibi kaldım..
- +1 yıl
Herşeyde bir hayır vardır.. sen senin için doğru olanları yapmak için uğraş umuyorumki.. yüzün gülecektir.. on değil şu an binkere düşünmek zorundasın . ..
Soran+1 yılakılda kalmadı ...haklısın ne yaparım artık bilmiyorum desteğiniz için sağolun herşey için
- +1 yıl
rica ederim yardımım dokunduysa ne mutlu... Her şey gönlunuzce olsun...
Soran+1 yılSAĞOLUN BİRAZ RAHATLADIM AMA YARIN İLK İŞ DAVA AÇMAK OLACAK,ACIYI ,ÇOCUĞU İÇİME GÖMÜP..NE YAPALIM HEP BÖYLEDE GİTMEZ..HEP SABRETTİM BU KAÇ OLDU,AFFETTİKÇE OLMUYOR..KENDİNE SAHİP ÇIKAMADI,BANA İLGİ VERMEDİ,DAHA NE DİYEYİM...SAĞOLUN
- +1 yıl
fikrimce hemen karar vermemelisiniz .. iyi düşünün davanızı yine acın ama yarın olmasın...
Soran+1 yılteşekkür ederim herşey için..
Gizli Üye(36-45)+1 yıl12 yaşında bir çocuğun var işin yok. boşansan adamın vereceği 3 kuruş nafakayla geçinemezsin kaldıkı eşinin o nafakayı kavgasız gürültüsüz vereceğini zannetmem ( genelde sancılı olur bu işler) eşinle oturup konuşmadıysan eşinle konuş..
14 Yorumla
Soran+1 yılkonuştum..bu kaçıncı.durum iyi şükür sonrası iş bulmam gerek,şehirden nasıl gideceğim bilmiyorum gitmeliyim ve çocuk var.nafakayı verir
Cevap sahibi+1 yıl14 senedir hiç çalışmadınsa iş bullmak oldukça zor. kendin iş kura bilirsen bunu düşün derim. çocuk 12 yaşında demişsin o kadar yük olabileceği bir yaş değil. ama şehirden neden gitmelisin onu anlayamadım?
Soran+1 yılboşanınca o adamı görmek istemem artık ve onun çevresi çok kalabalık bu yüzden ..
Cevap sahibi+1 yılhımm allah yardımcın olsun
bir avukat ile irtibata geç ve ilk celsede boşanmak istiyorsan vede nafaka almak istiyorsan kocanın facede konuştuklarını kaydet elinde delil olarak saklarsın.
02 Yorumla
Soran+1 yılo delilleri sildi ben görünce ben ne yapaqcağım..
Sabretmek bir yere kadar oluyo senn yerinde olsam ayrılırdım ama şöle bişey yap ilkten kendine bir iş ayarla küçük bir ev olsada tut ondan sonra oraya taşın çocuğunla boşanma davasını aç tazminatını al hiç olmazsa kendini gerçek hayata at güven kendine zaten kocan pişman olucak yaptıklarına ama sana kalmış geri dönüp dönmemek cesaretini topla yenik düşme hiç bir zaman
00 Yorumla
+1 yılBoşanmak son çareyse diyecek bir şeyim yok, gelen gideni aratacksa hiç boşanmamak daha iyi ama.. yani boşansan başka biriyle evlenmek isteyeceksin belki, daha beterde çıkabilir, erkekler konusunda çok iyi düşünerek karar vermek lazım bence...
00 Yorumla
+1 yılcok uzuldum gercektende aılenın destek olma ıhtımalı var mıcok zor bı durum tamamen ona ıhtıyacın var bunu sevmıyorum bu caresızlıkten nefret edıyorum bır ıs yapma ıhtımalın var mıdıyecegım ama calısmakta kolay degıl
03 Yorumla
Soran+1 yılsağolun..destek olurler..çalışmadan da olmaz sanırım ev benim o şansım var sadece.
- +1 yıl
buna sevındım hakkına hayırlısı
Soran+1 yılteşekkür ederim derdime ortak oldunuz..
- Diğer konusunda 361 cevap paylaştı.
+1 yılbacım bak çocugun var ne mezunusun bılmıyorum ama cocuga yazık baba evınde senı ıyı karsılıcaklarsa din sıkıntı olmaz ama dayan ve hani sende hayatını yaşa
06 Yorumla
Soran+1 yılbabam yok :(( ne yapacağım bilmiyorum ve son noktadayım,çok konuştuk ama olmadı,sürekli sabrettim ama birşeyinide eksik bıraksam tamam ,kadınlarla öpüp koklaşma ve cinsel mesajlar kustum okurken
- +1 yıl
bak senı anlıyorum dıyemem cok zor bır durum bunun farkındayım ama sıgınacak kımsen yok cocuguna tek basına bakmak emın ol cok zor olabıldgınce sabırlı olucaksın bellı bır sure bıraz para bırıktırmeye bak maddı durumunuz nasıl bılmıyorum tabı
Soran+1 yıldurum iyi şükür...bende güçlü yapıdayım ama kadın olmak zor..bilirsin
- +1 yıl
çok zor hele bu devirde bak ben sana fikirlerimle yardımcı olurum konuşmak istersen konuşuruz hep burdayım her türlü dertleşiriz bu durumlar tanıdıklara pek anlatılamıyor tahmin edebiliyorum.. ama şu an için boşanmayı pek gündeme getirme..
- +1 yıl
ben çıkmak zorundayım konuşmak istersen eklemen yeterli eklemessende sabır et para biriktir en güzel şekilde işler araştır dediğim gibi istersen konuşrsun yine benle veya burda yakın bayan arkadasın var dıkkat et kendıne üzme kendını kımse senden ve evladından degerlı degıldır merak etme
Soran+1 yılteşekkür ederim desteğin için çok sağolun..
Diğer konusunda 425 cevap paylaştı. Ailesine haber ver iyi bir rezil etsinler...boşanmak kolay olur kararlıysan.
09 Yorumla
Soran+1 yılkararlıyım ne yapmam gerek? rezil olmasın ortada çocuk var yinede..
Soran+1 yılmahkenme hemen boşar mı?
- +1 yıl
evli bir çifte ne sebeple olursa olsun bu konuda teşvik edici olamam ama ihanet benimde kaldıramayacağım bir mesele.kadınların düşüncesine daha çok önem verdiklerini biliyorum.erkekde isterse kolay oluyor sanırım.bide internette yazışmalar felan var onuda bir gerekçe olarak gösterebilirsin.ama dayanabiliyorsan ya da düzelme veya düzeltm şansını bir kere daha gözden geçir derim.sonuçda çocuk var dedin! :((
Soran+1 yılbu saatten sonra güven kalmadı artık,yıllar öncede affettim bu kaçıncı 1 sene içinde .özürle,o tarz kadınların sitesine bile girmiş..bişeyinide o hasta halimle eksik etmedim bana 1 gün olsun duygularını vermedi,hep üzülen ben oldum,çocuğa yazık belki ama mesajları gördüm kustum şolk oldum beynim gitti ,görüşme bile ayarlanmış...
Soran+1 yılteşekkür ederim herşey için kardeşim,sizde dert görmeyin..
Soran+1 yılsağolun ..
+1 yıleşimin bir kaç bayanla facede mesajlarını gördüm ve hiç hoş olmayan demişsiniz bunlar günümüzde olan şeyler saklı gizli yapan çok bence gül geç derim çocuğunu düşün kimse kimseye bir tane ekmek vermiyor eşinle bir müddet konuşma küs kalmak iyi bir şey deyil ama hatasının farkına varsın ayrılma bence
012 Yorumla
Soran+1 yılöyle gül geç olmuyor,o başka karılarla fingirdeşirken benim onla olurken midem nereye kadar kaldıracak? sen gülüp geçer misin eşine...
- +1 yıl
sen neden burdasın ozaman ozaman oda haklı o bilse senin böyle yerlere takıldığını...neder sana
Soran+1 yılkardeşim sen önyargılı olma bence başına gelmesin..ben burada namussuzluk yapmadım o öpüp koklaşıp bilmemneler yapmış...görüşmede ayarlamış...sen hayatı daha öğrenemedin anlaşılan bn arkadaşmı aruyıorum sanıyon Allahtan korkarım ..
Soran+1 yılbukadar kolaymı sanıyosun o mesajları okuyup kan ağladım ben,çocuğumu düşünüyorum ...
- +1 yıl
hakkınızda hayırlısı olsun hatam varsa özür dilerim karar senin sen daha iyi bildiğin için mezuyu...
Soran+1 yılhata değilde,ben ne yaparım derdine düştüm...kendi derdime bir moral arıyorum ama kendime hayrımda yok şu anda..
- +1 yıl
sıkmayın canınızı...lütfen
Soran+1 yılsağol ,kaldım mal gibi işte
- +1 yıl
nasıl yani ?kaldın noldu
Soran+1 yılboşanıyorum işte..sadece çocuk ne olacak? derdim o.
- +1 yıl
sen nereye qidecen... :)))
Soran+1 yılo gidecek ben değil.
+1 yılboşanıp babanın evine geri dönüceksin, bir iş bulup çalışıcaksın, yalnız orası gençkızlığındaki ev olmucak artık :((
03 Yorumla
Soran+1 yıldönemem babam yok ..
- +1 yıl
zor o zaman allah kolaylık versin
Soran+1 yılteşekkür ederim.
:((Allah hayırlısı neyse onu nsip etsin kimsenin başına vermesin
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin kardeşim,sağol.
Diğer konusunda 3,8b cevap paylaştı. yangına korukle gitme her yonlu dusun gercekte buluşma varmı,?
05 Yorumla
Soran+1 yılayarlamışlar ..
Soran+1 yılparalı olanlara girmemiş uyanık...o şifreleride aldım sadece mesajları okuyor o tarz bayanlardan,bu 2 kadın ve öpüp koklaşmışlar mesajları gördüm aklım uçtu..kustum.sadece düşündüğüm kızım ,gerisi boş..
Soran+1 yılAMİN..TEŞEKKÜR EDERİM,SAĞOLUN PAYLAŞTIĞINIZ İÇİN..
+1 yıl25-29 yaş aralığındaki birinin 14 yıldır evli olması zaten hata tabi Yersenkirşen
01 Yorumla
Soran+1 yılkardeşim yaş 31..ben çok şeye sabrettim böyle nereye kadar?
sabret biraz gözünü korkut işsizsin işin olsa neyse de..ne yer ne içersin..
04 Yorumla
Soran+1 yılhiçbişeyini eksik bırakmadım ve çok hastalıklar geçirdim bu sona dayandı sabrım...
Soran+1 yılolmadı,yaramadı çok çabaladım ve göz yumdum herşeye ,biliyorum iyi niyetinizle söylüyorsunuz ama olan kıza olacak...bişeye üzülmüyorum..o kadınlarla mesajları okuyunca kustum..biriylede görüşme ayarlamışlar ben nasıl tutayım bu kaçıncı.
söyle ona boşanmak istiyorum de
01 Yorumla
Soran+1 yılsöyledim.ses çıkarmıyor.eve almıyorum 2 gündür..
14 yıldır durman hataa !
00 Yorumla
+1 yılmantıklı ol
01 Yorumla
Soran+1 yılne yapayım? düşünüyorum kendime oldu olan...
Gizli Üye(30-35)+1 yılaç davayı gerisi gelir..
00 Yorumla
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem