Boşanmak istiyorum arkadaşlar bu nasıl olur?

Ekonomik özgürlüğüm yok. sosyal fobi anksiyete sorunlarım var ailemle asla aram hiç bir zaman iy olmadı ve eşim evlenince 180 derecede değişti…Evliliğe 3 ay kala ayrılmak istedim onun ailesi ve tutumları yüzünden.1 ay kala karar verdim beni bırakmadı. Ailem nişanlıyken nişanlımla konuşmuş bitirin siz anlaşamıyorsunuz diye ne hakla bu saygısızlığı bana yaptılar bilmiyorum ama ben herşeyi yaşadık ve eşyalar alındı diye bırakamadım. Babam yatak odası takımını özel yaptırdı mobilyacıydı kendisi sunta diye eşyalar gelince babama hmm bu sunta mıymış diye dalga geçti. Nişanlım aileme beni sevdiğini demiş şu an ise senin böyle kavgacı olduğunu bilmiyordum diyor arkadaşlar ben haksızlığa gelemiyorum ve sinir hastasıyım mesela eskortla nişanlıyken konuşmalarını gördüm üstüne yürüdüm diye beni pijamalarımla kapının önüne kadar sürükledi yemek istediği gibi olmadı diye beni aşağıladı eve kıyma kuşbaşı et istedim diye sen rahatlığa çok alışmışsın dedi onu alsam da sen yemek yapamazsın dedi evet baba evimde rahattım ve sana değer verdiğim için evlendim ama böyle muamele yapacağını bilseydim evlenmezdim dedim. Ben sen nikahta rezil olmamaman için bile bırakmadım derken sen bu evde hiç birşeyin yok diye git babanın evine dedin dedim. Bu davranışları yüzünden ona vurdum oda beni dovdu defalarca kendisini hiç sevmiyorum artık annemle konuştum evlilikte olur öyle şeyler dedi konuşurken babam telefonunu elinden aldı ikisini de engelledim babamdan nefret ediyorum. Arkamda kimse yok nasıl güçlenmeliyim altınlar boşanmada nasıl bölüşülür hiç birley bilmiyorum bir süre idare edip sonra yoluna bakmam lazım fikir verin

Güncellemeler
1 yıl
Nolur fikir verin hiç iyi değilim nolur millet
Boşanmak istiyorum arkadaşlar bu nasıl olur?