Kız kardeşim hakkında acil bir bakın lütfen bu durumlar normal mi annemle konuşmalı mıyım?

20 yaşında bir kızın tülden geceliklerinin olması jartiyer büstüyer takımlarının olması tangalarının olması normal bişey mi bunlar özenmekten falan olur mu 20 25 tane var takım dediğim şeyi resimde ekledim bunun aynısı neredeyse bunlar özenmekten olur mu internette olabilir gibi şeyler okudum lütfen ciddiye alın annemle konuşmalı mıyım rezil olmakta istemiyorum bir kaç şüpheli durum daha var ama bilemiyorum net olarak lütfen bişey deyin?
Kız kardeşim hakkında acil  bir  bakın lütfen bu durumlar normal mi annemle konuşmalı mıyım?

Güncellemeler
+1 yıl
Bayan arkadaşlar siz mantıklıca yazın lütfen ya da erkek olup bilenler Ben bunları görünce resmen dumur oldum iki gündür de evden çıktıktan sonra da geldikten sonra da bundan gizlice hemen kotneol ettim çamaşırların olduğu torbayı evden dün evden çıktığında normal kot vardı üstünde ama torbadaki o tekli tekli giyilen çoraplar varya jartiyer herhalde adı onların bir çifti yerinde yoktu akşam geldikten sonra da gizlice baktım hemen geri yerine gelmişti pantolonun içine böyle bir şey giyilir mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Daha iyi hissetmek için vesaire giyilir mi normal midir bu baya bir çorap yani bu bir bir de bu akşam işte geldiğinde kontrol ettim çıkardığı çamaşırı diğerlerinin yanına koymuştu içi kirliydi ama sadece iç tarafında başka hiç bir yerinde yoktu leke böyle avuç içi yarısı kadar beyaz krem arası pul pul kurumuş bir leke vardı böyle bişey olur mu kızlarda kızsal b durum olur mu böyle bişey normalde?
Kız kardeşim hakkında acil bir bakın lütfen bu durumlar normal mi annemle konuşmalı mıyım?