küsüp bağlamalarınızı anlatir mısınız?
küsülürse ne gibi gerekce olabilir?
yoksa anne babadr başımızın tacidr deyip kabul etmek mi gereklidr. ?
küsülürse ne gibi gerekce olabilir?
yoksa anne babadr başımızın tacidr deyip kabul etmek mi gereklidr. ?
dinimizde küslük dargınlık olmamalı
Erkek olsun, kadın olsun, dünya işleri için, müminin mümine darılması, onu terk edip uzaklaşması, aradaki bağlılığı, ilgiyi kesmesi caiz değildir.
Dargın olana, üç günden önce gidip barışmak, daha iyidir. Güçlük olmaması için, üç gün izin verilmiştir. Daha sonra günah başlar ve gün geçtikçe artar. Günahın artması, barışıncaya kadar devam eder. Hadis-i şerifte, (Sana darılana git, barış! Zulüm yapanı affet. Kötülük yapana iyilik et!) buyuruldu.
o sebepten dolayı bunu bildiğim için annem va babamla bir konu üzerinde tartışsak beş dakika sonra birbirimizi sarılıp hayatımıza bakıyoruz
ben kolay kolay küsmem o yüzden dünya malı dünya kalıyor
gönül kırmak küsmek bazı insanlar yıllarca uzatıyor nerde kaldığı bizim müslümanlığımız din kardeşliğimiz
anne hakkı
baba hakkı
ve babanın ve annenin evlat hakkıda var bunlar farklı bir konu
annene babama küsmek kırılmak dargın olmak bizlere yakışmaz
onlar bizim kötülüğümüzü isteseler haklısın karşılarında durabilirsin belli bir seviye ye kadar onda da hatti aşamamak lazım :)
Hayırlı cumalar Rahmeti ve bereketi üzerinde olur işlerin yolunda gider İnş.
Benim esim annesi ile dargin , sebep mi, dayisi olacak itin yaptigi serefsizlik , yuvamizi xikmak icin herseyi yapti, en son yapmamasi gereken tacize voran hsreket yapti , o itin aslinda plani esimin bana o benim dayim ne olmus böyle gecmisse yapmissa. diyecwgini düsündü , ama esim annesine gidip senin serefsiz ksrdesin bana böyle davranamaz , bur dahada muhsttap olmasin benle dedi ve biz o iti sildik. ama kaynanam olacak utanmaz , kardesini savundu , ne olmus ne vsr bunda gibi laflsr söyledi, ama esime inat eder gibi o itin evinde kalixor esim kalma dedikce. esimde ne halin Variante gör dedi en son.
yaşasalardı değil küsmek ağzımı bile açmazdım
Ewlatlıktan reddederse yüzüne bakmazsa bir kere bile kızım demezse her ne olursa olsun illa bir hatan olacak diye düşünüp sürekli üstüne gelirse. Hasta olduğunda sesin çıkmasa da numara yapıyorsun diye bahane yaparsa kolun kırıldığında da aynı tepkiyi verirse küsülür
Seninki inan birsey degil. esim daxisi olacak it zarafindan serefsizlige ugradi, kadin kizini savunmadi bile ,
küserim küstüm de zaten konuşmuyorum gerekçesi var onlar biliyo zaten
Cevap
5Cevap
Yok valla onlarla küsüp soda şişesi gibi olacağıma, küsmemeyi tercih ederim
küsülmez bağırılıp çağırılmaz onlar atadır anadır babadır yapılırsa yanlış yapılır
Tacizciyi savunan Anne olsada mi, ya birakin tabulasmaxi biz de icindeyiz ne Anne baba var tacizci serefsizi savunuyor , esim konusmuyor anesiyle cünkü annesi , serefsiz kardesini savunuyor yaptigi adiligi örtbas etmexe calisiyor, simdi yanlisi kim yapiyor
Kirilirim ama asla kusmem..
taş olursun taş Anne babaya küsülür mü
Serefsiz akraban tacize varanhareket yapti sende ailene bunu söyledin , onlarda seni tinmaxip o serefsizi savundular. sen o serefsizden yaptiklarinin hesabini sordukca seni kötülediler susmaniistefiler ne yaparsin , esim kendisini evlst yerine Koymayan annesiyle küs. simdi esim tas olacak , kizini taviz Eden iti savunan Anne kutsal Anne öylemi.
Küsmem
küsülmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar