hiç ailenizden brine küstünüz mü yada küsebilir misiniz ?
yoksa ne yaşanırsa yaşansın tavır alınmamalı mı ?
yoksa ne yaşanırsa yaşansın tavır alınmamalı mı ?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evt kusmuslugum var. Buyuklere her ne kadar haklidir deselerde bazen oyle bir an gelir kuseriz ofkemizi icimize atariz. Ofkede gecince anliyoruz ki hata yaptigimizi sonra dil dokeriz barismak icin. Anne baba olmak gercekten zordur biz kuseriz hata yapariz affederler her defasinda cunku onlarinda ofkeleri tutar tipki cocuklarinin gibi . Evlat iste atsan atamazsin satsan satamazsin basarsin yine bagirina ...
ben kimseye küsemiyorum böyle bir yapım var...Aileden birilerine küsmek bence doğru değil,ne yaparsak yapalım onlar bizim ailemiz,hani derler ya atsan atamazsın satsan satamazsın diye.aynen böyle işte onları biz seçmiyoruz.tavır alabiliriz belki daha az görüşürüz,daha az destek oluruz vs. ama küsmek doğru değil gibi gelir.
yani zaten tam olrak küsmek mümkün değil gerçekten ama sanırım bazen biraz mesafe koymak gerkiyor
bu arada hiç kimseye küsmemende çok güzel güzel bir yapın var
valla güzel
bende sık küsmem sabrederim hep alttan alırım ama bir tepem atarsa dahada barışmam
Dile kolay tam yedi sene boyunca hiç konuşmadım hatta sadece birisi değil tüm ailemle. Tabii ki yaşadığım durumu yaşamamış olanların anlamasına imkan yok ve %100 beni haksız görürler ama kazın ayağı hiç de öyle değil. Bazı nadir durumlarda olabilir.
Bugün olsa yine aynı şeyi yaparım. Sebebini bir yıl kadar önce bu sitede anlatmıştım ama sanırım 10 gizli cevabımdan birisidir bu.
yargılamıyorum kesinlikle bu soruda bende çok eleştiri bekliyodum aslında
kimse kimsenin hayatını yaşamıyor başından neler geçti nelere tahammül etti ne zamanla patlak verdi bilmiyor sizin durumunuza ve kendi yaşadıkalrıma üzücü diyebilirim sadece
iyi ama geçmiş bitmiş sizinki darısı başıma :)
Zaten kimse kimseyi yargılamamalı. Birisini anlamak için empatinin bile yetmeyeceği durumlar vardır. Sabırlar diliyorum. umarım en kısa zamanda çözümlenir sorunlarınız.
inşallah :)
Anneme küserim hacı.. Babama nazım geçmiyor yürü git lahn diye bağırıyor, yolda yürürken arabayla yanıma yanaşıp bin diyor, tam binicem gaza basıyor falan filan =D Atadır sesimizde çıkmıyor =)))
hahhaha :D
baban komikmiş küsülmez öyle birine zaten :)
Cevap
19Cevap
birkaç gün süren küskünlüğüm olmuştur. hele hele babamla çok daha uzun konuşmadığım dönemlerim oldu. fakat küsünce ortaya çıkan boşluk küslüğün daha fazla devam ettrilmesini manasız kılmaktadır. 3gün 5gün 7 gün küs kalınabilir belki ama aile içi küs kalmak ömür boyu sürmez.
kiminle küseceğim annemle mi babamla mi kardeşlerimle mi he kızarım bir iki gün konuşmam sonra konuşmaya devam ederiz. Ortada ne var hepten küsecek zorla birine mi veriyorlar seni veya kötü şeyler mi yapıyorlar sana
genel olrak sormak istedim ama bazı yaşanmamsı gerken şeyler yaşıyoruz
Aile candır aileye küsülmez. Bir insanın en kötü en zor anlarında her zaman yardımına ilk koşan, elinden tutan ailesidir. İnsanın ailesi hayata güçlü tutunmasını sağlar. İnsan sevincini, üzünütüsü paylaşıcak bir ailesi yoksa hayatında geriye çok birşey kalmıyor malesef. Benim hep en mutlu anlarım akrabalarımla bir arada bulunduğum anlardı. Dünyevi zevkler insanı bir yere kadar mutlu eder. Asıl huzur ve mutluluğu insana ailesi veriyor.
2000 senesinde babamla kavga ettim kalk erkekliğini göster dedim oda bir tokat attı ablamlar girdi araya şimdi doğum günümü unutuyor o yılı ve ayı unutmuyor pasta al kutlamasını yapalım diyor:))) tabi o arada bir kaç saatlik küs kaldıydık:))
toakt seni kendine getirmiş o zaman :)
evet ama ben hakettim başka da ailem le kavga etmedim ve dayakta yemedim ilk ve sondu:) o yuzden de kusemem zaten onlara canlarım dır benim:)
öyle evet
iyi gelmiş sana :)
evet . gerekıyorsa küsülür. aılemızı bız secmedık ve bu hayat bızım hayatımız herzaman hakkımızda dogru kararı verecekler dıye bırsey yok her anne baba da fedakar fılan degıl.hatalılarsa yola onlarsız devam edılmelı.
daha bugün cuma hutbesinde dinledim.Aile naparsa yapsın istediği haksızlığı yapsın sen küsmicekmişin. Onlar mahkeme-i kübrada yargılanıcaklarmış.
küsmenin cezası neymiş peki diyelimki küstün
:((
bilgi için saol
ooyy
tırstım biraz sanki :D
tamam :D
kırılırım, kuserim, gerekirse bir muddet konusmam.
eger hakliysam gercekten o kisi benden buyuk de olsa yanasmam, bisey sorarsa kisa cevap verip uzaklasirim.
yasadim, halama kirilmistim, o bana yanasana kadar da küs kaldim.
babama kirildim bi de, uzun surmedi onunla ama yine de kirginligim gecmis degil
5 6 sene önce abimle küsmüştük tam 2 sene aynı evin içinde konuşmadık ama şuan gayet mutluyuz maşallah allah bozmasın canım o benim :)
:) :) valla durup düşününce bende diorum bazen :)
baya sürmüş gerçekten
yanı ne olursa olsun aile parcadır candır kusmemek lazım öyle olmalı bak ben abimden cok yumruk yedim kustummu ağzımı burnum az kanatmadı :D
kıyamam :D
ama abinde yani kum torbasımısın sen olmadı kızdım abine
ya olur abimizdir döverde severde ama tabi hakettiğimde yaptı onuda kucuktuk ortaokuk falan yanı sımdı bu yasta zaten istesede bana vuramaz zaten D:
şimdi yapsa bir kafada sen atıcaksın heralde :)
yok ya taş olurum sonra :D D: *koca aamız oda vurmaz bende vurcak bi terbiyesizlik yapmam zatten d:
yani gelmişsiniz kaç yaşına
sen cici abisin ama abin pek cici değilmiş :D
abim iyidir ya D:
tamam :)
gittin mi sen bakıyım doktora
yok izin alamadım müdürden ama gidicem msuaıt bı zamanda eczaneden krem aldım sımdılık ağrı kremı
insan bir izin verir ya nolcakki sanki
alamadım derken alamdım cunku yakın zamanda bı ıs ıcın ıstemısrtım sımdı bvı daha ıstersem daha önemlı ısler ıcın alamam belkı gidrım ben doktora ya merak etme bi şekilde yerım müdürü :D
:D
afiyet olsun bahaalım :)
saol :D
Aliye küsülür mü diye okudum ali kim diyorum:)) bence aileye küsülmez. tavır yapılabilir ağırlığını koyabilirsin ama küslük olmaz.
tripcan olmak lazım ha oda güzzelmiş :)
ok anladım şimdi daha açıklayıcı yanlış kullandım o zaman
Aileye hiç küsülürmü yaa .s Ayrieten BJK için ***** sana :D
o boşlukta neyi kasdettin sen
boşluk nee orda boşluk yok yıldız war 5 yıldız :D
hee :D
tamam saol
istiyosan taklitçiik yapabilirsin izin veriyorum :D:D
beşiktaşk <3
okuyunca fark edilio küfr gibi olmş hahahaha xD
BJK <3 ;)
valla aynen öyle oldu
zaten kafam pek iyi değil dedim ne diyo :D
küsmeme gerek yok beni görmeyen insanları ben görsem ne olacak...
biliyorum :)
neden küsülmesin. Kim terbiyesizlik yapmışsa gereken yapılır. Mesela biz ailecek ablamla görüşmüyoruz 2 yıldır
3 yasında beni terk etmişler. o gün bu gündür konusmuyoruz . görsem konusurum belki
:(
ya belki kırılabilirim ama uzun sürmüyor hemen yağlı ballı oluyoruz.
Küsmek değil de hararetli tartışırım bana göre hata yaptıklarını düşündüğüm zaman.
Küsülür. Şu anda da akrabalarımdan bazı kişilere küsüm.
Bilmem ki. Hiç sevmiyorum akrabalarımı. Küsmeme gerek yok.
küstüm.küsülür niye küsülmesin.biri hata yapmışsa hatasını anlasın
Babamla 1-2 ay baya küs kalmıştım.
hımm
Küsecek bir ailem yok
vefat ettiler sanırım başın saolsun
küserim 2 saat sonra barısırım ahahah :D
:D
küsülmez ama kalp kırılabilir
:(
:)
Ben küserim attırmasınlar tepemi
:)