Telefondan mı giriyorsunuz yoksa bilgisayardan mı?
Ben bilgisayardan giriyorum
#Biigbangd iyi geceler diler :)
Ben bilgisayardan giriyorum
#Biigbangd iyi geceler diler :)
evdeysem ve bilgisayar açıksa bilgisayardan :D dışarıdaysam telefondan :D duruma göre değişiyor benim :D
mesela sapıklık şeysini telefondan girip şeyapmıştık (._.)
attığım emojilerden anlaşılır benim o an neyle giriş yaptığım :D
neye tövbe ediyon (._.) ne günah işledin bakam (._.)
şaka maka ne oldu bizim iş :D hala arayıp sapıklık yapmadın :( oyalıyor musun beni yoksa :'(
dursun lazım olur :D belki bir sabah uyandığında hesabım aktif olmaz :D oradan ulaşırsın :D
tabi hesabımın aktif olmadığını fark etmen birkaç gününü alır :/
o değil de rehbere ne diye kaydettin (._.) ve acaba doğru mu kaydettin :D :D hala numaranın yanlış olabilme ihtimalinde duruyorum :D
kapamam da ne olur ne olmaz :D :D
kayıtlı değil miyim :( :( :( neden bigimin bangdi nedeeen :( şimdi gerçekten üzdün işte :(
zor olur öyle tekrar tekrar -_-
kaydetsen bir şey olmayacaktı ama kaydetmedin diye içimden '' iplemiyor beni hiç '' diye geçirdim -_-
aynı şeyin tersi olsa ben kaydederdim --_-- şimdi aramayacak olsam da kaydederdim -_-
şimdi olmasa bile 4-5 ay sonra ankaraya geldiğimde muhakkak arardım çünkü -_-
neyse :( :( :( şimdi bir önemi yok :( :( :( ben biraz ağlayayım bari :( :( :(
kaydetmeden önce 2 saniye öttürsene telefonu özelden (._.) essahtan doğru mu kaydettin öğreneyim :D :D özelden öttürmek zorunda değilsin aslında (._.) özel olması gerekmiyor :D :D :D nasıl istersen yani :D :D
o zaman ilk sorduğum soruyu tekrar soruyorum (._.) ne diye kaydettin -_-
arama ayarlarına gir :D orada arayan kimliğimi göster/gösterme diye bir seçenek var :D oradan ayarlıyorsun :D
da illa gizli olacak diye bir şey yok yani ^_^ açıktan da çaldırabilirsin 2 saniye 8) veya '' ben bir ciciye bakmıştım... orada mı acaba '' diye mesaj da atabilirsin whatsapptan 8) seç birini 8)
mesajları açmışın (._.) ne zaman açtın (._.)
şu an durumda bir şey görüyor musun ki :D durumum ve profilim sadece kayıtlı kişilere açık galiba :D öyle değilse '' pil bitmek üzere '' yazıyor olması lazım :D sen ne görüyorsun :D
şu an çevrimiçi bekliyorum :D bak bakalım o da çevrimiçi mi :D :D
hıııı :D acaba % kaç ihtimaldir yanlış bulduğun numaranın durumunda da öyle yazması :D galiba doğru buldun :D
neyse yaaa :D salla gitsin :D artık keyfine estiği bir zamanda whatsapptan yazar bakarsın ben miyim diye :D o zaman öğreniriz her şeyi :D
sen mesajları neden açtın (._.) onu söyle bakayım (._.)
mesajları açacağına profili açsana -_-
var :D numaramın olduğu herkesle de görüşmüşlüğüm var bir kişi haricinde :D biriyle de daha az önce yemek yedik beraber :D kendisi hem hemşerim hem de okuldaşım olur :D
seni saymıyorum (._.) senin numaran bende yok :D bende olsa seni de yazardım görüşmediklerime ama senle ankarada sık sık görüşeceğiz (._.) beni yalnız bırakma ankarada :o :o :o
profilini ne mi yapacağım (._.) kontrol edeceğim arada :D can sıkıntısı :D
sapık ne yazmıştı (._.) söylesene (._.)
dilin varmasın ama parmakların yazsın :( ne dedi lanet olasıca :(
bu arada sende benim haricimde birinin numarası var mı (._.) sen sordun ben de sorayım :D veya facebook veya başka bir yerden eklediğin biri (._.) falan filan (._.)
:D :D :D
hııı ben ilk olacağım yani beni ararsan veya mesaj atarsan 8) çok cici ^_^ ^_^ ^_^
sakın beni aramadan veya mesaj atmadan başkasıyla samimi olup site dışı alternatif iletişim organlarını o başkasıyla paylaşayım deme -_-
üzülürüm :( ağlarım :(
aha kestirip attı (._.)
neyse cici geceler :D
bilgisayar iyi geceler
telefon
Cevap
13Cevap
Şuanda telefon :-) Ben bilgisayara oturursam hayırlı bir iş için oturmam pek 😂😂 Bilgisayarda hayır işlerini eskiden yapıyorduk :-)
ikiside ama genellikle telefon
pc adblock candır :D yoksa site acılmıyacak :D
telefone
telefondan
iyi geceler çiçek 🌼
tlfn
bilgisayardan
Pici.
Cep telefonundan
Pc debn
tel
den