İnternet & Teknoloji Bilgisayarda mı daha fazla vakit geçirirsiniz telefonla mı? Bana1caykoy Takip Et Guru Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Benim bilgisayarım yok :/ , Anket yaptım yine Bilgisayar ( ortaya karışık ) Telefon ( ortaya karışık ) Bilgisayar ( Oyun ) Telefon ( sosyal medya) Bilgisayarım yok Mecbur Telefon Telefon kullanmıyorum Sadece bilgisayarım var Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar Ankete katılırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler Bilgisayarda mı daha fazla vakit geçirirsiniz telefonla mı? Cevapla Bilgisayar Soruları Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
khaixx Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Ortaya karışık bir şekilde telefonum ile vakit geçiririm 😄 1 0 Yorumla
babysharkSmom Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Bilgisayarı sadece çalışırken kullanıyorum onun dışında telefonlayım 1 0 Yorumla
MasalsızKaldım Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Genelde bilgisayar ¥ 1 4 Yorumla Bana1caykoy +1 yıl Kaç yen hocam sizin sistem Yorumla MasalsızKaldım +1 yıl Yen ney? Yorumla Bana1caykoy +1 yıl Yen japon para birimi Cümlenin sonunda kullanmışsın Yorumla MasalsızKaldım +1 yıl Hee hoşuma kaçtı simgesi koydum Yorumla
Girlymami Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Bilgisayarım yok mecbur telefon 1 6 Yorumla Bana1caykoy +1 yıl Sorma ya sarmıyor artık Pc lazım Yorumla Girlymami +1 yıl Eskiden vardı benim şimdiye yok Yorumla Bana1caykoy +1 yıl Benim hiçbir olmadı Yorumla Girlymami +1 yıl Hım sağlık olsun en önemlisi o seninde benimde Yorumla Bana1caykoy +1 yıl Haklısın Yorumla Girlymami +1 yıl 👍 Yorumla
BaranDEMİR2134 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Benimde yok kardeşim dert etme varsın olmasın 1 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Bilgisayarım yok telefonda da aşırı değil 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et FenomenMentor Yaş: 35 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,7b cevap paylaştı. İkiside. 1 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 445 cevap paylaştı. işim gereği bilgisayar 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 532 cevap paylaştı. Tell 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. Telefonla 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ortaya karışık bir şekilde telefonum ile vakit geçiririm 😄
Bilgisayarı sadece çalışırken kullanıyorum onun dışında telefonlayım
Genelde bilgisayar ¥
Kaç yen hocam sizin sistem
Yen ney?
Yen japon para birimi Cümlenin sonunda kullanmışsın
Hee hoşuma kaçtı simgesi koydum
Bilgisayarım yok mecbur telefon
Sorma ya sarmıyor artık Pc lazım