Elbet kimse inanmaz o kadar çok sertliğin arkasından böylesine gönül alıcı bir ferahlık gelir mi diye.. Öfkeli ve kızgın görünen birinin hiç umulmadık anda inanılmaz bir şefkat ile el uzatması oldukça şaşırtıcıdır.. Karla kapalı tepelerde gezerken o lal rengi ile kar deleni görünce insan donduran akrın altından bile güzellik çıkabileceğini görüyor.. Önemli olan o sertliğin sadece bir an olması.
Sevgiye kucak açanlar inanır. Bazı insanlar da böyledir. Ne kadar severlerse sevsinler içlerindekini dillendiremezler seviyorum diyemezler. Dışardan bakıldığında buz gibi görünürler oysa sıcacıktır içleri. Tutulmuşlardır baharın sıcak hallerine, bereketli ahengine ve mutluluk cenneti gibi olan rengarenk görünümüne..
Benim hayat görüşlerindem birisidir acı olmasaydı tatlıda olmazdı kara olmasaydı ak ta olmazdı karanlık olmasaydı aydınlıkta olmazdı. Bence birşeyin değeri olacaksa zıtlıklar da olmalı
Kışın konuştuğu kişiye bağlı. Misal benimle konuşuyorsa inanırdım. Sonuçta hiç yalan söylediğine şahit olmadım, veya öyle bir dedikodu gelmedi kulağıma. Bilmiyorum kafam karıştı.
En İyi Cevaplar