Kişilik & Karakter Kimseye baharı gösterip kışın ortasında bıraktınız mı? sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Çok anlamlı bir söz" insanlara baharı gösterip kışın ortasında bırakmayın" Kimseye baharı gösterip kışın ortasında bıraktınız mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Hayır yapmadım öyle şeyler 0 0 Yorumla
Milky7way Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 99% +1 yıl Sebepsiz ve yersiz hiçbir şey yapmam. Yumuşak ve sakin bir şekilde her şeyi halletmeye çalışırım, yoksa beni ne ilgilendirir 😄 1 0 Yorumla
DeaconnFrost Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl İtiraf lazım buna. galiba evet.. inşallah bari şimdi mutludurlar 0 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,9b cevap paylaştı. Beni hep bıraktılar ama ben yapmadım. Büyük bir duygusal çöküş oluyor. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kimseye umut veripte yari yolda birakmadim. Seversem sonuna kadar devam ederim 0 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Çok şükür kimseyi bırakmadım ben 😌😌😌 0 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. yaptim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hayır yapmadım öyle şeyler
Sebepsiz ve yersiz hiçbir şey yapmam. Yumuşak ve sakin bir şekilde her şeyi halletmeye çalışırım, yoksa beni ne ilgilendirir 😄
İtiraf lazım buna. galiba evet.. inşallah bari şimdi mutludurlar
Beni hep bıraktılar ama ben yapmadım. Büyük bir duygusal çöküş oluyor.
Kimseye umut veripte yari yolda birakmadim. Seversem sonuna kadar devam ederim
Çok şükür kimseyi bırakmadım ben 😌😌😌
Bırakmadım yakışmaz bana.
Hakettiği yer de diyelim : )
yapmış olabilirim öyle bir şey
Lisede yapmışlığım vardır
yaptim
Bana göre degil
Bıraktım