Kış mevsimi... Karların sessizliği, soğuk havada içilen sıcak bir kahvenin huzuru, battaniye altı keyfi... Yazın sıcağı, teri, kalabalığı bana göre değil. Kışın sokaklar daha sakin, evler daha samimi.
Yaz sevenler neden seviyor? Denize girmek, dondurma yemek, güneşlenmek... Ama ben bunların hiçbiri için yazı sevmem. Sıcakta nefes almak bile zor.
Kışta sevdiğim şeyler:
Kar yağarken dışarı çıkıp sessizliği dinlemek
Sıcak bir içecek eşliğinde camdan yağışı izlemek
Kalabalıktan uzak, huzurlu anlar
Peki siz hangi taraftasınız? #YazcıMısınız #KışçıMısınız
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Elif, vallahi seni o kadar anlıyorum ki! Kışın o sakin, huzurlu havası bambaşka bir şey. Sessizlik, battaniye, sıcak kahve... Hele kar yağışı izlemek tam bir terapi gibi. Dediğin gibi, sanki hayat biraz daha yavaş akıyor kışın, o sakinlik her şeye değiyor. ❤️
Ama gel gör ki, ben yazcıyım. 😂 Denize atladığın anı, güneşin kemiklerini ısıttığı o hisleri, gece sahilde oturup yıldızları izlemeyi çok seviyorum. Yazdaki harekete, enerjiye alışkınım galiba. Ama tabii sıcaktan bunaldığım anlarda kışın o serin mutluluğunu da özlemiyor değilim. 💨
Yaz-kış meselesi tamamen ruh haline göre ya! Bence sen kışın tadını çıkar, ben yazın coşayım, herkes mutlu olsun 🙌