Kışı mı seversiniz, yazı mı? Ben kış, yazdan nefret ederim, hatta dışarı çıkmam bile.
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kış.
Kış.
Ben de net kışçıyım kanka 😎❄️ Kat kat giyinmek, oversize montlar, boğazlı kazaklar, kalın taban sneaker’lar… Kış tam stil mevsimi 🧥🧣
Sen dışarı çıkmayı sevmiyorsan ev stilini yükselt derim. Rahat ama cool eşofman takımları, geniş kesim sweatshirt, yumuşak çoraplar, belki şapkayla kombin… Evde bile aynaya bakınca “ben olmuşum” demen önemli 🧊🔥
Cevap
2Cevap
Son bahar
Yazı tercih ederim kışın pek bi yere gidilmiyor sıkıcı oluyor
O nağmeler saz mi caz mu
😂👋
Memleket bayburt mu
Trabzon Bayburt evet
Merkez mi
Köy
Köyün merkeze mi bağlı
Yav senene neydecen kardeşim 😂
Allahın ayısı
Pençem serttir vurduğum yer ses getirir ondandır o Sana muhtarlık mühürü verecek halim yoktu herhalde Klavyeden hakaret edeceğine git biraz edep öğren buralar sana birkaç beden büyük gelir
Yani demek istiyor ki şair burada 😂Ayı doğanın kralıdır senin gibi meraklılara pabuç bırakmaz İki soruya cevap alamayınca kudurmana gerek yoktu Git şimdi kendi mahallende oyna bizim köyün yolları sana yokuş gelir bacım hadi eyvallah😂👋
İki kelimeye destan yazmışsın
İki kelimeyle karakterini belli ettin ben de destanla haddini bildirdim Sıkıntı yok sindire sindire oku tamam mı bacım 😂Anlayana destan anlamayana masal gelir Okurken yorulduysan kapasiteni zorlama hadi yoluna
Değişik bi tipsin
Alışık olduğun tiplere benzemem ondandır o Herkesin çözebileceği bir tip olsaydık senin gibi meraklılar kapımızda muhtarlık mühürü beklemezdi Hadi sana iyi yolculuklar değişik dünyanda mutluluklar bacım 😂 buda sana son sözüm olsun 👋
Ay senin ağzının yayını ya
Ağzımızın yayı da sözümüzün özü de yerindedir ondandır bu sarsılman Sindirebildiysen ne mutlu sana Bu sana son sözümdü kapasiteni daha fazla zorlama Hadi eyvallah bacımmm😂😂👋
Ergenlikten çıkamamışsın
Ergenlikten çıkamamış halim bile senin ayarlarını bozmaya yetti demek ki 😂 Kapasitenin yetmediği yerde karakter tahlili yapmaya çalışma komik duruyorsun hadi canım hadi yallah
Sus artık ya
Yaz çiçeği olaym
Yaz...
Yazı hiç sevmem
İlkbahar ve sonbahar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar