Yasım 22eşim 35 yasında dort senelık evlıyız Ama bana ilgi duymuyor her anlamda yani arkadas gıbıyız sadece cok üzülüyorum nedeni ne olabılır?
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Çok Süper Cevap
+1 yılYas farkiniz cok senin hormonlqrin daha hizli calisirken esininki daha yavas calisiyo yani asla sana yetisemez hicbbir konuda ama emin ol zamanla alisiyosun benimde esimle aramda 10 yas fark var cok uzuluyodum ama mecburen alistim takma kafana duzelir hersey
07 Yorumla
Soran+1 yılSızındemı boyle bır problemınız olmustu
- +1 yıl
Olmustu degil hala devam ediyo ama eskisi gibi uzulmuyorum artik
Soran+1 yılAma cok enteresan degılmı erkekler daha ısteklı olması gerekmezmı ustelık bız onlara gore cok gencız veheyecan yaratması gerek ustelık bızlerıde dusunmelerı lazım sonucta gozumuz dısarı kayabılır ılgı olmayınca ben bunu esıme soyluyorum korkmuyomusun dıe oralı deıl
- +1 yıl
Bak canm azda olsa senden tecrubeliyim ben 6 yillik evliyim artik biktim onla ilgil3nmekten yanlis seylerde yaptim ama anlamadi bosanmaya kalkistim anlamadi enson careyi ona olan butun ilgimi kesmekte buldum normal bir erkek neden hoslaniyor sexsi giyinen bir kadindan istekli bir kadindan demi ben tam tersini yaiyorum pesimden kosuyo artik bu defada ben yuz vermiyorum uykum var basim agriyo diyorum en fazla 1 hafta dayana biliyo sonra yalvarmalar başlıyo anlatmak istedigim suki bazi insanlar fazla ilgi gosterdiginde kendilerini iyi ifade edemiyolar ve kendilerinin o konuda bilhassa yetersiz goruyolar kendini agirdan albakfarki goruceksin eminim cok zorlanicaksin cunku ona ilgi gostermeye alistin ama 1 hafta 10 gun sonra alisirsin ve hersey yoluna girer merak etme
Soran+1 yılCok sagol uygulayacagım senındemı yas 22
- +1 yıl
Evet
Rica ederim umarim sizinde duzelir
Soran+1 yılInsallah canm
En İyi Cevaplar
+1 yıl18 yasinda 30 yasindaki adamlarla evlenirseniz istediğinizi veremeyince şikayet etmeyin lütfen 22 yasindaki bir kızla 35 yasındaki bir adamın evlilik anlayışı bir olabilir mi?
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar Ne Diyor
25
+1 yılYas farkindan dolayi, hayata bakis acisi, istekler, ihtiyaclar falan farkli olabilir belki ama bilemedim yani bazen boyle seyler olmayabiliyor da.. sen esine sor en iyisi, icin rahat etsin :))
12 Yorumla
Soran+1 yılCanım sordum yuzkere bınkere cvp aynı ben sekse duskun degılım ayda bır ya da ıkı sefer ılıskımız oluyor bu normalmıs ona gore
- +1 yıl
E onlarin da caresi var, ilac milac bisiler... neyse cevap yazma allah askina konusmak istemiyorum bu konu hakkinda
+1 yılkendisiyle ilgili bir sorun olabilir mi? sexe olan ilginin azalmasina sebep olacak bir suru psikolojik/hormonal sebep var. istersen kendisiyle konus bu durumu
03 Yorumla
Soran+1 yılKonustum defalarca kez susuyor kabul edıyor hatasını ama degısen bsey yok
- +1 yıl
cok uzerine gitme... stresli bir donemi vs de olabilir, biraz destek olmaya calis... cok zor bir durum ya umarim atlatirsiniz musmutlu gunleriniz geceleriniz olur :(
Soran+1 yılTesekkur ederım Allah razı olsn canm
Evlendiğinizden beri böyle mi? Yoksa sonradan mı oldu?
012 Yorumla
Soran+1 yılEvlendgımızde ılk uc gun bas basa kaldık sıkıntı yokru sonra bır ay yuzunu goremedım hep calıstı gec geldı hıc ılıskımız olmadı ılk bıray hatta ben bır gece hazrlandım onu bekledım daha bır aylık evlıydık benı gormezden gelıp ben yatıyorum ıyı geceler dedı
Soran+1 yılEvet dort sene hayta bes sene olacak tahammul etıgım seyler sadece cınsellıkte degıl beynımı kemırdıler 22 yasındayım bırsuru cıddıe hastalık gecırdım hepsı stres ten dıyor doktorlar esım kotu bırı degıl sadece cok aılecı ve cok saf baska bırı oldgunu sanmıyorum hatta emınım dınıne duskun bır ınsan o konuda guvenıyorum
Soran+1 yılBılmıyorum sadece dıyorkı ben sekse duskun degılım benım ıcın olsada olur olmasada olur dıor mesele bu yanı ama bır erkek ısteklı olmazmı boyle erkekler var mı
Soran+1 yılZaten ılıskıye gırdgımızdede cok cok sakın oyle bır erkek sertlıgınde degıl asırı sakın
- +1 yıl
Odaklanamıyo olabilir. Bence sorunu psikolojik. bir doktora görünmeli mutlaka. Ayrıca benim için cinsellik önemli değil diyo da karısı için önemli olabiliceğini düşünmüyo mu? Nasıl bu kadar bencil olabilir? E benim buna ihtiyacım var bebi zor durumda bırakıyosun, böyle evlilik olmaz senden soğuyorum de. Belki durumun ciddiyetini idrak eder, bir çözüm arar.
Soran+1 yılSanmam ayrılmak ıstesem ayrılır
Soran+1 yılOda bıktı cunku sorunlardan
Soran+1 yılBen ayrılmam.18 yasındayken ben o 29 yasındaydı oyle cocuk alıp sonrada hevesını alıp yok oyle gıt demek ben Şu an 22 yasındayım bundan sonra ıster adam olur ıster olmaz ama o benı mutly etmıyorsa bende onu mutlu etmem bu evlılıkte boyle gder ama ayrılmam hevesını alıp gondermek yok oyle ne ben gderım nede onun gıtmesne musade ederım cok bagıldgımdan degıl hırsımdan benımle bırlıjte oda cekecek bu evlılıgı
Arada fark var sıkıldı mi acaba ama bir insan genç bir bayandan başka ne ister yani demi
08 Yorumla
Soran+1 yılBılemıyorum ama kıskmaclıgı cok fazla eger sevmıyor olsaydı kıskanmazdı dıyorum asırı kıskanc cunku krızlere gırıyor hatta
Soran+1 yılIyı bsey degılkı donup arjasını yatması hıc kendılıgınden yaklasmaz bana
Soran+1 yılBılmıyorum ona baktrmadık ama sanmıyorum ya
Soran+1 yılSagl canm
- Diğer konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBunu keşke kendine sorsan bacım. Bir de aranızda ki yaş farkı sorun oluyor mu? Merak ettim.
05 Yorumla
Soran+1 yılTabıkı oluyor ben 22 o 35 hatta 36 olcak ben onu anlamıyorum o benı anlamıyor ama herseyden cok problem bız degılız eltım. eltıme tapıyor esım adeta cok sevıyor kayınvaldem le ıyıyım ama eltım hayatımın ıcıne ettı eltımde 38 yasında
- +1 yıl
Belki genç olmanı kabullenemiyordur eltin hele bir de evli değilse daha fena.
Soran+1 yılEvlı evlı. cok karısıyordu hayatımıza artık krısmıyorda
- +1 yıl
Aman iyi genelde benim evli kuzenler çekiyor eltilerinden. Her şey olacağına varır inşallah düzelirsiniz.
Soran+1 yılAnladım canm sagol ınsallah duzelır bır oglumuz var ona üzülüyorum sadece. baska bseye degıl
+1 yılyatakta değişiklik yap onu şaşırt bakımlı alımlı ol kadınlığını kullan
011 Yorumla
Soran+1 yılBunların hepsını yapıyorum ben zaten. bakımlı bır bayanım da ama onu etkıleyemıyorum. donup arkasını yatıyor hava soguk dıyor sabah ıs var dıyor cocuk var gormesın dıorsureklı bahaneler benım ıcın cokta onemlı degıl cınsellık dıyor. ama sorsam sevdgını soyluyor.
- +1 yıl
eşinin bir problemimi var acaba
Soran+1 yılBiz aılesı yuzunden cok tartıstık bana hıc destek olmadı eltım aramızı cok bozdu kayınvaldem ıse cok ıyıdır ben eltı kurbanıyım esımde eltımı cok sevıuor bu yuzden benden sogudu aılemle aramı actın dıyor hep. ama bana cok cektrdıler ustelık 18 yasında anne oldum ben kımse sahıp cıkmadı bu durumda soguması gereken ben degılmıyım o nasılsoguyabılır kafayı yıcem nefret edıyorum hepsınden
- +1 yıl
ailesiyle ilgili tartisma ciktiginda hakli olsanda uste cikmamaya çalış.
durumu yatıştırmaya bak ona karşı hep pozitif yaklaş inşaallah sana zamnla ısinir.
bir de kayinvalidenle aran iyiyse onunla iliskileri sıkı tut akil al ondan
Soran+1 yılIste bu hususta sakın kalamıyorum soz konusu eltı ve gorumce bana cok sey yaptılar nefret doluyum buyuzden hıc alttan alamıyorum halada devam edıyorlar yapmaya
- +1 yıl
kayinvalidrn ne diyo
Soran+1 yılO cok yaslı benım babaannemle yasıt o ıyıdır ama pek bsey dıyemıyor boyle ya ben anlatamıyorum ya da yaslılıgından dolayı anlayamıyor derdımı
- +1 yıl
kayin pederin var mi varsa o ne diyo
Soran+1 yılYok benım hıc tanısma ınkanım olmadı
Soran+1 yılVefat etmıs
- +1 yıl
sen en iyisi kendini geri çek sabretmeye calis onlara karsilik verme kocan zamanla bunu farkeder umarim
Üstüne gitme uzak dur biraz özlet kendini belki sorunu vardır ya da söylemek istemem ama biri vardır
00 YorumlaYaş farkı çok fazla sen hayata yeni basladiginda o hayati emekliye ayriltiyor.
00 Yorumlabir yaştan sonra kalkmiyordur depresyona girmiş olabilir
00 Yorumla
+1 yılBaştan beri mi bu böyleydi zamanla mi oldu
04 Yorumla
Soran+1 yılBastan berı
- +1 yıl
Severek isteyerek mi oldu
Soran+1 yılEvt
- +1 yıl
Anladım ya sogucak birseyini gördü ya da pişman mi olduk i
+1 yılBunu bize degil esine tatli bir dille sormalisin
07 Yorumla
Soran+1 yılDefalarca kez konustum yuzkere bınkere karsımda susuyor ve aglıyor haklısın dıyor ama hıc bsey yapmıyor degısen bsey yokyanı sordum cok hemde
- +1 yıl
Tattliimm o zaman aile psikologuna ne dersiniz?
Soran+1 yılOnada gıttık hersey herkes benden yana esıme duzelmen lazım dıyorlar anlatıyorlar tık yok
- +1 yıl
Alla alla acaba bir saglik problemi falan mi var soyleyemedigi
Soran+1 yılBılmıyorum ama soylemesı gerekmezmı artık kac sene oldu bız evlenelı bır tane dort yasında oglumuz var o cocugada yazık degılmı nıe benı hıc dusunmuyor sahıp cıkmıyor bana benden 13 yasbuyuk hıcmı aklı kesmıyor ya gozu dısarı kayarsa dıe bunu bıle soyluyorum korkmuyomusun gozum dısarı kayarsa dıe sonucta ılgı yok sevgı yok sureklı kavga dıyorum ama yok bu cumlelerıme bıle takılmıyor ama cok kıskanc kılık kıyafet dsarıda gezerken dıkkat cekıyorum bunuda bılıyor
- +1 yıl
Rahatca konusabilecegi biri olmasi lazim. bir arkadasi vs
Soran+1 yılO yoluda denedım senı dınlemıyorsam onlarını dınleyecem dıyor guluyor annesıne dedım abısıne dedım konusun dıe ama kımseyı takmıyor
Diğer konusunda 352 cevap paylaştı. Bu trol olmamis gelistir kendini bnce
10 Yorumla
+1 yılBitmiş bir evliliğin içinde kaybolmuşsun.
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bıtmıs bır evlılık?
- +1 yıl
Arkadaş gibi takılmak tutku olmadıgını gösterir. Tutku yoksa evlilik bir yerde patlar.
Soran+1 yılBen benım namusumla oy adı gıbı goruyorum delıye donuyorum adam olmıycakto erkek olmıycaktı 18 yasında bır kızla ozman nıe evlendı dıuorumben baba evınedonmem ama onuda mutlu etmem bana bu sekılde oldgu muddetce kocamda olsA kımseyı kendımle oynatamam boyle dusunuo kendımı dahada ona karsı dolduruyorum hep elımde degıl cok üzülüyorum
- +1 yıl
Biraz heyecan katmayı dene, yatagınız renklensin.
Zamanla sevgısı bıtmıstır monotonlasmıstır
07 Yorumla
Soran+1 yılBu sevgı oyle cabuk kaybolan bseymı? Ozamn benle nıe evlendı nefret edıyorum ondan da aılesınden de
Soran+1 yılNasıl duzelcekkı bes seneye yaklastı evlılıgım yasım 22 daha gencım ama esımde hıc ılgı sevgı merhamet yok daha yenı evlıydık ılk ucgun yaklastı sonra tam bır ay dokunmadı bana ılk bır ay hıc dokunmadı yanı ıstem gelıp drek yatıp uyuyordu bu hep boyle devam ettı kendılıgınden hıc gelmez yanıma ben gderım oda zorla yaklasır yok sabah ıs var yok hava soguk yok cocuk var hep bahaneler artık bıktım ama ayrılmam haytı ona dar ederım ama ayrılmam ben cekıyorsam o da cekecek neyım var benım aılesı bıryandan kendı bıryandan yapmadıkları kalmadı ama ben gucluyum benı oyle basından atamaz kusura bakma ıcım cok dolu😥
Soran+1 yılYok esım oyle kız arkadas yapacak tarzda bırı degıl sanmıyorum oyle bsey olacagınıda sadece sogudum dıyor yasadgımız problemlerden dolayı bnde dıyorum kı sen benden buguksun ben senden daha kucugum ustelık annem yok babam yoktek basımayım ben sana aılene karsı sabır gosterdım mucadele ettım ben sogumadım da senmı sogudun dıyorum hekrs bana yuklendı sonucta o hep benı karstrma kendın hallet dedı problemler karsısında yanı. bu durumda soguması gereken ben degılmıydım?
Soran+1 yılSagol tesekkur ederım
Sen ona aşırı ilgi göster o mesaj ı alsın 😉
00 YorumlaDiğer konusunda 808 cevap paylaştı. Çocuğunuz var mı?
07 Yorumla
Soran+1 yılVar dort yasında bır oglumuz var
Soran+1 yılHep aynıydı canm daha bır aylık evlıydık ılk ucgun bas basa kldık sonra bır ay hıc dokunmadı bana
Soran+1 yılOgun bugundurde bu boyle gıdıyor bazen ıkı ayda bır oluyor bır ayda bır ıkı oluyor
Soran+1 yılIzın vermez calısmama kıskanclıgı cok fazla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnu heyecanlandırcak bişi yap
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZaaflarina göre hareket et
00 YorumlaSeksi ol bence
011 Yorumla
Soran+1 yılSeksilik... komık gelıyor bu kelıme bana yanls anlamayın da seksılık adına herseyı yaptım yapıyorumda onun ıcınde degıl bende bakımlı olmayı seven bır bayanım zaten ev ıcerısınde ama esıme ışleyen bır sey degıl seksılık oyuzden guldum bır aylık evlıyken onun ıcın hazrlanıp onu bekledım evde benı elının tersıyle ıtıp hatta gormeyıp uyumaya gıden bır adama seksı olmak komık gelıyor
Soran+1 yılAmın sagolun
Soran+1 yılCok defa konustum Ablacım yuzekre bınkere susuyor karsımda sadece
- +1 yıl
Bence gey dikkat et buna 😏
Soran+1 yılHatasını kabul edıyor zaten bunu kendısıde dıyor fakat faalıyet yok kabul etsede.
- +1 yıl
Yaş farkı nie fazla
Soran+1 yılEsım yasını gostermıyor sevdık
Diğer konusunda 849 cevap paylaştı. Eşine sor
00 Yorumla
+1 yılGüzel ol
04 Yorumla
Soran+1 yılGuzellıkle seksın alakası yok canm eger oyle olsaydı koynumdan cıkmaması gerekırdı😉
- +1 yıl
Belki daha güzelini görmüştur
Soran+1 yılSanmam
- +1 yıl
Belki de sıkıcısındır ihtimal çok tabi
Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. Aşk bitmiştir
01 Yorumla
Soran+1 yılBilemıyorum kankadan ote degılız
Gizli Üye(30-35)+1 yılİktidarsız
00 YorumlaYapısı bu demekki
01 Yorumla
Soran+1 yılGalıba