Eşim beni dinlemiyor ciddiye almıyor?

Eşime dün bir konu anlatıyordum kendımle alakalı heyecanlı heyecanlı anlatırken bırden böldü beni gülerek tamam hadi uyuyalım dedi bende tamam senle sohbet etmeyeceğim birdaha dedim genelde böyle yapıyor ben bir şey anlatırken telefona bakıyor lafımı bölüyor filan bırsey konuşamıyorum evlenıp tasındıgımdan bu çevrede arkadadım yok küçük bebegımle benız işten gelince öylesine naptın bugün dıyor bende yemek vs kızla ilgilendim diyorum yüzeysel konuşmalarımız yanı bugünde senı kızdırmak ıcın yaptım işte çok suratsızsın hıc gülmüyorsun dıyor bana ama kendısı gezıp tozar ben evde tım gün bebekle evle ılgılenırım bıryerw kızımla gıtmek istesem beraber gıderız dıyıp erteletıyor sımdı dısarı gıttı ama hala kızgınım ona gelınce nasıl davranıcam bilmiyorum bır günlük birsey olsa konusup cozerım ama devamlı olduğundan duzelmeyecegunı biliyorum bırseh anlatıekwn ona kendımı aptal gibi duvara konuşuyorum gıbı hıssedıyorum çok akıllı mantıklı da konusan bırıyımdır öyle cahıl cahıl boş konuşmam eskıden herkes bırsey konuşurken benu hayranlıkla izlerdı ama esım asla öyle değil
Eşim beni dinlemiyor ciddiye almıyor?