Sana katiliyorum erkekleri düşüncesine tercüme olmuşum el attın mi gelecek bu sapıklık olarak düsünmeyin lütfen =) kızlarında vardır sanırım onlarda erkeklerin kalçalarını çok bakarlar hatta taciz edenleri bile duyuyor görüyor yaşıyoruz ama. Kızlar taciz edince pişkin pişkin sırıtıyorlar
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşkı yaşamamış erkelerin kendini bilmezliği o. Gönlümüz kime kayarsa onun vücut tipinden hoşlanırız aslında. Ele gelecek ne kadar saçma bir tabir öyle? Kalbe gelsin kadın, gönlüme değsin. Karanlıkta herkes aynı :D
61 Yorumla
Benim balık etli kadın tabirinden anladığım şudur.
https://i.hizliresim.com/010Po9.jpg
Bunu da erkekleri bırak ben bile seviyorum. Dolayısıyla ortada bir kandırmaca olduğunu düşünmüyorum.15 Yorumla- +1 yıl
Bence güzeeeel 😊
- +1 yıl
Walla yatakta elime kemiği gelmesin göğüsleri nar çapında kalçası da dolgun ama göbeği olmasın yeter 😊
- +1 yıl
@MonthechristoM ben neyden bahsediyorum? Açıklamayı oku istersen:)
- +1 yıl
Okudum sen itici dedin bende değil aksine beğendim dedim
Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ince bel dolgun kalça göğüs balık etlıdır, göbek olunca sısmam sınıfına giriyor. Şişman sınırlarında dolaşıyorum - ama benim kemiklerim kalın 😜
04 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
- Diğer konusunda 541 cevap paylaştı.
+1 yılŞöyle diyelim. Bizim ülkemizdeki kadınlara sor göbek li mi kaslı mı bazıları aşırı gerçekçi kişiliğe sahiptir insanların ve kaslı der doğrusu bu. Fakat bizim ülkemizdeki insanların yüzde 75 i göbekli e haliyle göbekli tabiki diyenler var. Bizim erkeklerde de bu durum böyle. Kim ister ki yağlı şişman ya da ne biliyim anla işte vücudu çekici olmayan birini?
10 Yorumla Cinsel açıdan balık etli hatunlar erkekleri tatmin eder bu doğru, yanlız aşık olduğu kadın onun gözünde ne kadar kilolu olsun bu konuya girmez.. erkek aşık olduğu kadını olduğu gibi kabul eder.. tabi kabul etmesi için aşkın ilk evresinden geçilmiş olunması gerek
10 YorumlaDiğer konusunda 1b cevap paylaştı. Evet dediğinde kalkısın. Ben kız konusunda secici birim ama bakıyorum türkiyede. Kızları %65 ne spor ne başka birsey Balık etli insanlar evet biraz daha. Dolgun oluyorlar ama seksi olmayacak anlamına gelmez bu ugraş yok kadınlarımızda. Lan ben erkek halımde Spor yapıyorum seksi görünmek için bir tek makyaj değil yani kadınların olayı
00 YorumlaDiğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. senin kafa çalışıyor. balık demek illaki kilolu tank demek değil. erkekler dengeli vücut sever bence. göğüsleri kalçaları normale göre büyükse güzeldir ilgi çekicidir. yoksa 5 kat göbeği napim yastık yapıp uyucak halim yokya
02 YorumlaKadınların kendilerini teselli etmesi. Aç adamlar etli butlu sever 😄
11 Yorumla
+1 yılDediklerinde o kadar haklısın ki ellerine sağlık cidden ne güzel yazmışsın bu erkekler ne istediklerini bilmiyorlar.
10 Yorumla
+1 yılBalik et dedikleri sporcu kadin fizigi bence erkeklerin 😂
20 Yorumla- Diğer konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılşişmana da balık etli diyorlar, yeri gelince zayıf-orta arasına da balık etli diyorlar.
ele avuca sığsın yeterli diyorum ben10 Yorumla Balık etli derken katlanan veya sarkan hatlar değil olay.. Yapılı, sarkmayan ve katlanmayan hatlara sahip olan balık etli kız.. Balık etliler daha iyidir her yönden bence..
03 Yorumla- +1 yıl
Hangi yönden mesela? Bahsettiğin bu oluyor o zaman 😄
i2.wp.com/.../beyonce_braless_sideboob_0011.jpg
- Diğer konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler balık etli kadın sever
Erkekler zayıf kadın sever
Erkekler sarışın kadin sever
Erkekler esmer kadın sever
Erkekler albino kadın bulsa onu da sever
Erkekler kadın sever :D13 Yorumla- +1 yıl
tebrikler :D
- +1 yıl
@_KıvırcıkuS_ çok mu beğendin :)
- +1 yıl
Bayıldım😅
Aynen dedigin gibi bu fotolarda bile birinci tercih ederim bel inceligi onemli
11 Yorumla
+1 yılKadın dediğin eti budu yerinde olur ne o öyle çalı gibi çiroz gibi çıt kırıldım
Ne demiş atalarımız bir dirhem et bin ayıp örter
her zaman derim sağlık sorunu yaratmıyorsa kilo ben asla sorun etmem00 Yorumla
+1 yılben balık etli severim elimi attigım yerde kemik gelmiycek
20 Yorumla
+1 yılBalık etli olarak bence yine sıkı bir vücut şart... Göğüs ve kalça dolgunlugundan ibarettir. O yağlı çirkin gorunumlerle asla olmaz.
00 Yorumla
+1 yılkadınların kendini kandırması o. bir de moda var elbette. 40ların 50lerin modası.
çekici kadın zayıf ama kıvrımlıdır. abartısız. ölçülü.00 Yorumla
+1 yılAlakası yok bacak dediğin kadında zaten kalın olur. Incecik kraker gibi olmayi güzel zannediyosunuz ama iğrenç duruyo başka bişey değil.
026 Yorumla- +1 yıl
Bizim dediklerimizde çok kilolu olmuyo zaten. Bacakları kalın olan hafif kalçali kadın. Gobekli falan demiyoruz bu dediğin şişman oluyo zaten
- +1 yıl
2. Fotoğraftaki şişman değil. Balık etli ve iri. Bacaklar ortada. Bakınız Beyonce balık etli bir kadın ve kilolu değil. Vücudunu sıkılaştırmış ama bacakları, kalçası falan onunda ortada. Kaldı ki dünyaca ünlü bir kadında böyle duruyor. Normal yaşantısı olan kadınları düşün. Su içse yarayan insanlardan bahsediyoruz.
i2.wp.com/.../beyonce_braless_sideboob_0011.jpg
Sizin bahsettiğiniz balık etli değil. Balık etli isterseniz en azından ayva göbeğe evet demeniz gerekli. - +1 yıl
Hayır balık eti sizde çok abartiyosunuz bizim dediğimiz bacakları kalin kalçasi dolgun kadın bu yani hani dümdüz bir kadın olmasın iğrenç bisey. Hee diyosan ki hafid göbek olur illa ki tamam olsun bunda bişey yok kemik gibi olmasindan herzaman iyidir. Çoğu kıza sıska olmayi iyi bişey zannediyo
- +1 yıl
Ya tamam balık etli dediğin budur diyosun bizde böyle olsun istiyoruz zaten diyorum.
- +1 yıl
Ya vrya kafa karıştırmaktan başka bisey yapmiyosun hee :) balık etli kadın isteyen erkek birazd olsa gobegi kabul edecek diyosuj bende diyorum ki tahta gibi bacaklari olan kız olacağına kalın dolgun olsun hafid gobegi olsa da olur diyorum :D
- +1 yıl
Heh şimdi oldu 😁 c12.incisozluk.com.tr/.../1443230_o5f29.jpg Bunun bacaklar ideal bence 😁
- +1 yıl
Ya bunun bacakları görünmüyoki nasl ideal en önemli olan üst taraflar görünmüyor alt taraf zaten ilaki zayıf olur :)
- +1 yıl
Ahaha inşallah. Senin kilo kaç bu arada merak ettim :D
- +1 yıl
Boy kaç :D
- +1 yıl
Oo boyun uzunmus hee. Boyuna göre kilon az gibi zayıfsin heralde :)
- +1 yıl
Ama boydan sanslisin kizlarin geneli kısa oluyo. Ne biliyim boyuna göre zayıf durursun ya bu kiloyla :)
- +1 yıl
Ama bişeye şaşırdım he seninle ilgili :)
- +1 yıl
Okudun mu ne dediğimi? :D
- +1 yıl
Ordan bekliyodum aslında korkma yemezdjm yani :) en kötü engellerdin yani :)
Diğer konusunda 548 cevap paylaştı. seven vardır muhakkak. özellikle 1 numaralı resimdeki ablamızı istemeyen kör olur. :P
02 Yorumla
+1 yıliyi de bu resimdekiler gibilere rastlanmıyor ki bizim ülkede. Bunlar balık etliyse bizimkiler balina etli
00 YorumlaYa deli olucam abi Mk herşeyin ortası mesela fazla kilolu degil fazlada zayif degil mk nie bu kadar uzatiyonuz
00 YorumlaBu konuya çok doğru bir şekilde yorum getirmissin seni tebrik ederim yıllarca bana kilo al dediler meğer... öyle yani sen anladın
00 Yorumla
+1 yılbalık eti rakı masasında güzel. kadın dediğin kalem gibi olmalı BENCE :)
10 Yorumla
+1 yılbalık etli olacak ama. cinsellik acisindan sıkıntı oluyor.. benim için 170 e 55.60 kilo insan iyi. ama kilo sorun kendimden bilirim
04 Yorumla- +1 yıl
75 kilo sevgilim vardi.. sıkıntı idi.. çok zayıf olmasin.. büyük göğüs dolgun dudaklar sevimli yanak falan olması için biraz kilolu olmalı.. bence insan kendine göre insan istiyo
- +1 yıl
yani zevkler renkler meselesi herşey😊😊✋🍫💐
Balık etlinin ne olduğunu kimse çözemedi, bilinmiyorda o zaten, balık kavramı nasılsa
Erkek için ne kadar açık o kadar iyidir00 Yorumladiger erkekler ne düşünür bilmem ama ben balık etli seviyorum
10 YorumlaYoo bu gerçekten bir zevk
Ben Fransada yım yani hertürlü imkanım var tercihim balık etli ler 😉00 YorumlaDiğer konusunda 7,7b cevap paylaştı. Zevkler tartisilmaz bence..
Ama senin dedigin gibi olsa gerek..00 Yorumla- Diğer konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılBen sevmiyorum balık etli kadın ve şişman olanı. O grubun içinde değilim;)
00 Yorumla
+1 yılbalık etli diyince bazıları neden şişmanları one suruyor balık etlı deyınca altakı ıyı ornek bak gayet ıyı oturtmuşsun
00 Yorumla- Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılşu alttaki kadını bana verin buyuk marmara depremini erkenden yasatayimm o derece
00 Yorumla balik etli iyidir ama ben fit kadinlardan hoslanirim
00 YorumlaKadınlar kendilerini kandırıyolar 😂
10 YorumlaAslında ele avuca gelmesinden çok tatmin eden kadın bence
00 Yorumla
+1 yılkilolu kadınların..
ben sevmem mesela..10 YorumlaBalık etlilere laf atınca rahatladin mı kuru kız.
02 YorumlaGöbek haric balık etli iyidir
01 YorumlaGenellersek çok doğru :)
10 Yorumla
+1 yılgogusu ve poposu buyuk olanlari sever.
00 Yorumlaetrafta zaten kaslı erkek kaynıyordu :D
00 YorumlaDiğer konusunda 522 cevap paylaştı. aynen sevdiğimizden değil, mecburiyetten !!!
00 Yorumla2. Fotoğrafta balık etli değil bildiğin şişman 😀
013 Yorumla- +1 yıl
2. Fotoğraftakinden farklı değil 😄
https://s.instela.com/m/banu-alkan--i23067.jpg - +1 yıl
Balık etli isteyen bunu istiyordur 😛
imgkelebek.hurriyet.com.tr/.../04.jpg
Ben balık etli severim 🐈😶😂
00 YorumlaHmm guzel olsunda farketmez
00 Yorumla
+1 yılErkeklerin kandırması. Kadınlar zayıflama derdinde
00 Yorumla
+1 yılBazıları acayip dikkat çekiyo
00 YorumlaBalık etli başka kilolu başka
00 Yorumla- Diğer konusunda 21,5b cevap paylaştı.
+1 yılÜstteki hatun iyiymis valla ben zayif seviyom
10 Yorumla
+1 yılEvlenince Balık Et Olur Balina 😃😃
10 Yorumla
+1 yılyok balina etli svmem kaslı sporcu olucak
10 YorumlaBikmadiniz ciplak kari resmi koymaktan
00 Yorumla2. fotoğraftaki garıya varımı yoğumu basarım
10 YorumlaDiğer konusunda 27,4b cevap paylaştı. Hafif kilolu olabilir de yağ torbası sevilmez pek
16 Yorumla
+1 yılkadın dediğin biraz etli budlu olacak
03 Yorumla- +1 yıl
yo ben kilolu deilim
ama avradın biraz etli budlusu iyi olur ele avuca gelir
+1 yılŞahsen balık etli severim
00 YorumlaDiğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kylie balık etli işte şu 2. Değil
00 Yorumla
+1 yıltamamen baligin cinsi ile alakali bir durum
10 YorumlaFotodakiler balık etli mi
03 Yorumla- Diğer konusunda 15,2b cevap paylaştı.
+1 yılKadınların kendini kandırması
00 Yorumla Evet çok zayıf olmasınlar.
00 YorumlaDiğer konusunda 2,4b cevap paylaştı. Offfff 1 numara çok seksi
00 Yorumla- Diğer konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılBaliketli seviyorum
08 Yorumla- +1 yıl
1. numaralı fotodaki hatun gibi. ya da latinleri duusun brezilya filan once bel genis popo filan
- +1 yıl
Dmekki benim balik etli anlayisjm popo ve memeden ibaret 😀
- +1 yıl
Haklisin aynen oyle seviyorum ben buarada sen ariza degil misin ya da oyle bir nickin vardi diye hatirliyorum
- +1 yıl
Him anladim fotodan benzettimde
- Devamını Gör (6)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler