Gözü görmeyen birine mavi rengi nasıl anlatırdınız? Ben deniz kenarına dalgaların sesini dinlemeye götürebilirdim. O an ki huzurun ise mavi olduğunu söyleyebilirdim.
Gözü görmeyen birine mavi rengi nasıl anlatırdınız?
ılık rüzgarda onu dışarı çıkartırım sonra bir sahil kenarına götürrüm ve sahilde bir kayaya çıkartıp ona sesi dinlemesini söylerim ve derim ki buna dalga denir sesten sonra kokuyu içine çekmesini söylerim daha sonra bir parka kötürürr orada onu bir salıncağa bindirrim ve olabildiğince yükseğe sallarım rüzgarı ve esintiyji hissetmesini söylerim ve ne hissettin diye sorarım o muhtemelen huzur der bende işte bu huzurun adı mavi derim
Şuanda kulaklarin sarı ellerin kirmizi gozlerinin onundeki renk ise mavi derim. Biz bu üç renkle bütün renkleri oluştururuz. Sende elinle hissettiginle kulaginla duyduklarinla birlestir ve onu gozunun onundeki renkle boya o zaman rengarenk bir dunyan olur 😊😊
çok iğrenç bir renk sen üzülme diye güzel olduğunu söylüyorlar sahilde herkes kusuyor deyip kusardım çok kötü bir renk derdim dünyadaki renkler hep mavi gibi bence hiç merak edilecek bir yanı yok keşke senin yerinde ben olsaydım derim.
Denizin sessizliği gök yüzünün sadeliği bir takımın rengi bir yüreğin sicakligi bir yaşamın her anı bir canlının doğum anı bir müziğin tadı bir gözyaşının acısını bir yarin sevdasını bir boşluğun aslında dolu olduğu anlatılmaz yaşanır..
beren saat uğur yücel in oynadığı benım dünyam filmini izle 2 saatini ayır 1 filim daha vardı hasta çocuk filmi izlemeni tavsiye ederim hayatın değişir
En İyi Cevaplar