Bu toplumsal dönüşüm de arada kalmış gelinlere altın tavsiyeler çıkması dilğiyle

Eğer gelin, kaynananın oğlundan bağımsız kalsa bile hayatını sürdürebilecek kadar bağımsız bir birey olmuş ve o şekil evlenmişse, kaynanaların dillerin g. t lerine giriyor... Ağızlarını açamıyorlar... Ancak, gelin eğitimsiz birisi ve kaynananın oğlu olmadan hayatını sürdürebilecek durumda olmayan ve birey olamamış bir insan ise, o durumda aynen eski sistem kaynana dili olayı sürüyor... O sebep geçn kızların evlenmeden önce bağımsız birer birey olmalarını ve kendi kocalarını kendileri bilerek ve isteyerek seçmelerini öneririm.
küçük yaşta evliliklerin azalması bu olayın düzelmesinde en büyük etken otorite aslında hep kadınlarda eskiden kaynanada olan otoriteyi vekaleten oğlu kullanır kaynana gelinede müdahale edebilirdi şimdi otorite Asaleten gelinlerde kendileri kullanıyor kaynanaya da müdahale edebiliyorlar
sen zaten zorda kalırsan kaynananı çok farklı mutlu edebilirsin
Kaynanamı mutlu etmek işime geliyorsa ederim gelmiyorsa etmem.
Bence hala devam ediyo benim canım kaynanam gelmiş 55ine hala benimle yarışıyo yaşına bakmadan aptal saptal kıyafetler giyiyo ne yapsam öyle yapma böyle yap nereye gitsem kocamdan çok merak eder kendi yemek yaptığını zannediyo yenmiyo ben güzel yapsamda hasetinden yemiyo ayyy ben bıkmışım bu kaynanadan valla hayır bide çalışmıyorum bu aralar iyi alıştılar herşwyi ben yapim önlerine serim diye bekliyolar kocamla özelim kalmadı her dkk bizde her dkk arıyo ne demişler en iyi kaynana ölü kaynana abi oğullarını paylaşamıyolar hala dünkü çocuk gibi utanmasa altını bezliycek evlenmeyin arkadaşlar insanın psikolojisini bozuyolar
çok yaygın bir durum aslında bu meselede önemli olan eşinin tavrı
annem kaynanasından çok çekmiş şimdi iyi kaynana olmak yerine iyi kaynana rolü yapıyor. şunun farkındayım ki annemin yaşadığı şeyler için artık birşey yapamam fakat eşimle empati kurarak onun için birşey yapabilirim eşimin kurmak istediği yuvasının düzenin sahibi eşimdir kimse onu eleştiremez net. ama annem her görüştüğümüzde laf çakar onuda engeleyemem eşimde takmaz genelde karşılık vermez çünkü benim etkilenmediğimi bilir
eğer eşin seninle arzu etdiğin empatiyi kuramıyorsa sende kaynana çatlatan özel güçlerini kullan
Son yazdığın çok iyiydi de benim kaynanam beni çatlatıcak sinirden :) kocamda saolsun hiçç karışmaz anacığı bir melektir :)
Sanada helal olsun takdir ettim
teşekkür ederim
bir tiyo verecem etkili
Bekliyorum :)
ciddi bir konu
bunu yanlış anlatarak bozmak istemiyorum bu yüzden düşünüyorum
eşinin senin dominant olmanı istemesini sağlamalısın
İyide bukadar zaman yapamamışım şimdi nasıl yapıcam
evliliklerde çiftlerin davranış biçimlerinin beyni yatak odasıdır oralın her iki şeklide kadının dominant lığını erkeğe kabullendirir çocuktan sonra fantezi erkek için duraklama yaşasada bu aşılabilir bir durum eğer sana yapmayı sevmiyorsa birkaç tiyo verecem
gün içeresinde frikik ver bu mis gibi yemek kokusu kadar acıktırıcı ve davetkardır
Ben yapıyorum ama yaptıramam bana iğrenç geliyo başka şekilde olmuyomu yani
bütün maharetleri o ana saklamak dan çok daha etkilidir
zaten sorun orda ben yapmayı daha çok seviyorum ama eşiminde senin gibi düşünmesi bana çok itici geliyo
Ayrıca eşimde hiç öyle istek olduğunu düşünmedim
Ama sen istiyosun ben istediğini bilmiyorum
bunumu seviyormusun de bir isim versen ne olurdu diye sor
Anlamadım desen
hiç öpmeyi düşündünmü de başka bir gün onunda dudakları olduğunu ve seni her yerinden öpmek istediğini söyle
oran işte
Kikirdedim valla :)) ama ben utanırım ya hiç bana göre değil
ilişki esnasında onun birden kulağına ağır sözler söyleyemezsin veya bunu bekleyemessin ama güzel sözler söylemeyi ihmal etme
zaten ben nedesem boş senin birşeyler bulup yapman lazım ilham alacağın anı söylüyorum mastürbasyon yap ve yaparken bu konuyu düşün
Kendime oral dışında herşeyi yapıyorum fantezi yapıyorum elimden geldikce heyecanı kaybetmemeye çalışıyorum argoda konuşuyorum nazlıda konuşuyorum daha napim
önce sende aşmamız lazım bu konuları sen yeteri kadar hazır olmadan ters bile tepebilir önce haftada bir olsun mastürbasyon yap cinsel hayatın tatminkar olsada
O konudada sıfırım hiç denemedim :))
frikiği unutma göbek bölgesinden aşağısına aldığın her öpücük için dudaklarına teşekkür öpücüğü muhakkak ver
eşimle konuşuyorum zannettim kontrol etdim yatıyor muş
aynısı eşim
oral yaptırmaya alıştı istiyor kendince beni davet ediyor kendi sıvısı biraz ağzına değse midesi bulanıyor
oral istiyor ama tam boşalacakken beni itmeler kaçmalar
senin uykun geldi gibi toparlamak gerekirse oral kadını dominant yapar sen bunun bir tarafını başarmıssın ama yarım kalıyor gün içerisinde anlık kısa süreli frikikler herzaman faydalıdır kadının mastürbasyon yapması bu işde yüksek lisans mezunu olmasıdır her kapının kilidini açan anahtarın adı sabırdır samimi sohbetin için çok teşekkür ederim
:)) hadi bakalım deniycem önerilerini
bir itiraf eşimin ilişki sırasında anneme sövmesi çok hoşuma gidiyor nazlanıyor zilli
anneme saygısızlık falan yapamıyorum yapılmasınıda istemiyorum ama sadece o an öyle hissediyorum
Ahahahaha ben sövsem adam sinirden bir posta daha gider sonunuda düşünemiyorum ahaha
sonucu merakla beklemiyorum çünkü bu iş çok uzun soluklu olacak adım adım
Banada öyle geliyo zamanla olur inş
inş
sigaranın ilk nefesi kaynananın son nefesi demisler
Esin kaç yasında nekadarlık evlisiniz
benden küçük 7 yıl
fazla detaya giremiyorum sahte isim kullanıyorum deşifre olma fobim var
siz kaç yıllık evlisiniz
benimde eşimle iletişim sorunum var ona mastürbasyon tavsiye edemedim
etsem ne olur biliyormusun
Anladım biz yeni evliyiz ama 7 yıldır birlikteyiz mast konusındada sana yetmediğindenmi yapmasını istiyosun tam anlayamadım ama söylemende bence bir sıkıntı olmaz aksine bişeylerin ters gittiğini anlayabilir ve düzeltmeye çalışır
Bazen yetmiyor onun erken boşalma sorunu var bir müddet sonra sıvıları tutkal gibi oluyor bir keresinde aletimin derisinde küçük bir yırtılmaya bağlı hafif bir kanama oldu sonradan çok canım yanmıştı
Bu durumda tekrar kayganlık kazanması için biraz oral istedim kendi bulaşığı ağzına gidince midesi bulandı kendim tükürük lüyorum
Bazende ben yetmiyorum ama bu çok nadir ve bence onun suçu ön sevişme dışında oral yapmama istemiyor
Mast konusunu direk söylemedim dolaylı söyledim öleydim daha iydi niye demessen anlatmam
Ama bu olayı anlatırsam ve o bunu internette görürse eminim beni anlar bunu yazmam ancak mesaj kısmında olur
gelinler azıttı utanma vs. kalmadı ki, eskiden bir anne ben bu kızı istemem dese olmazdı , şimdiki kızlarda edep yok ki , erkekleri taciz ediyorlar neredeyse, kaynanalara laf mı bırakıyorlar, kendilerini zorla aldırıyor çoğu kız
henüz okadar tos pembe değil ama oluyor kızların zorla alınması bitti yavaş yavaş şimdi zorla almaları yeni başlıyor bide bu taraftan bak artık kızın ailesi daha itibarlı sadece yerler değişiyor
bizde kız seçer evleneceği insanı ama şimdiki kızlar da namus kalmamış arsız hepsi, erkeklerde içine düşüyor onların, kaynanalara diyecek laf kalmıyor çoğu zaman, bu evlilik mevzularından da bu devrin insanından da soğudum
yaza az kaldı inşallah seni ısıtacak iyi gelişmeler olur
amaaaan allah hayırlı ise nasip etsin değilse uğraşamayacağım :)
amin
Bunu etkileyen sebep, dıştan gelen yorumlardır.
Cevap
0Cevap
Lan çünkü kaynanaların gelini yok kimse evlenmiyor ya da boşanïyor😂😂😂kime kızsïnlar...
Buda doğru bir sebep erkekler ve kaynanalar zor bunup kolay kaybedilen bir şeyden korkarlar
Kaynanalar da bir insaann sonucta yaa yani sen nasıl davranırsan o da öyle davranır
gerçekler öyle değil
sen daha hiç nişanlanmamışın bile herhalde
Benim görüşüm öyle
saygı duyuyorum bu görüşü mermere yaz evlenince silindiğini görürsün
Cazgır neslin yetişmesi.. kizlar artik adam döver cinsten kaynana mı tanır 😅
Daha anlayışlılar çünkü gelinler de az değil tabi 😅
İnsanlar bilinçleniyor, yerini biliyor demek
Hoş geldin helal
Şimdiki gelinler kaynanadan bile daha kötü.
Bekar olduğunuz belli oldu
Annelerin bilinçlenmesi gelinlerin ise çalışma hayatinda olmasi
Kimse kaynanasıyla yaşamıyor da ondan
bilişim çağı teknoloji nın hızlı ilerlemesi yaşam tarzının değişmesi kaynanadan bir şeyler öğrenmek mecburiyetinde olan gelini kaynanasına öğreten geline çevirdi en basitinden telefon yemek konusunda geline anneden destek alabilme imkanı verirken internet her ikisinede ihtiyacı kaldırıp gelini onlara öğretir duruma getirdi
Gelinlerin ekonomik özgürlüğü
Dönemsel farklılıkların farkındalığı
Valla ben kaynanamı annemden ayırt etmeyeceğim kötü bile olsa eşimin hatrına ses çıkarmayacağım
Helal olsun
Babaannem anneme çok kötü davrandı annem hiç sesini çıkarmadı babaannem öldü şimdi babam anneme hergün dua ediyor sen çektin diye
Annemi örnek alacağım her konuda
Ben de babenemin yanında yaşıyirum herseyimi annemdenörnek alıyorumm ama
Ne güzel örnektir o elleri öpülesi anneler
Aynen Allah kimseyi annesinden ayırmasın
Amin canım amin
Ekonomik özgürlük, kültür..
Kadinlarin okumuş olmalari ve calismalari tabiki
aynı evde kalmıyorlar kalsalar yine çıkar
Gelinler akillandi artik ondan
doğru
Çünkü artık gelinler kaynanalık yapıyor
Hayat normale dönüyor desene